• Telis

    Livets stora och små frågor

    koko, sköööööööönt att det gått över nu! Nu får du banne mig inte göra ett enda dugg idag!

  • Telis

    Snaily, jag fick Dalacin mot vaginos och det funkade bra. Tyvärr så tror jag nog att du måste ha något receptbelagt.

  • Telis

    Blivande Fru L, tack för grattis! Skönt att ni har ett besök inplanerat men hoppas att ni inte ska behöva gå.

  • Telis

    Frullis, nej inga utbrott och inga symptom alls idag faktiskt.

  • Telis

    kängu, haha, ja precis så blir det nog här med. Min man kommer också antagligen att svimma och så kommer jag bli vansinnig över att alla ska hålla på och dalta med honom när det faktiskt är JAG som ska FÖDA BARN.

    Du såg förresten inte alls tjock ut, det gick ju inte att se att du ska ha barn om mindre än en månad!

  • Telis

    Lappis, jag önskar så att du kunde skicka över lite symptom. Det här känns inte alls bra.

  • Telis

    Tack, kängu! Som lök på laxen råkade jag läsa i Aftonbladet (av alla jädrans skittidningar man kan läsa ) att det är mindre risk för missfall och att barnet mår bättre och blir smartare om man mår illa. Jaha men tack så &%#&¤"! mycket för det.

    Frullan, lilla vän, jag tror inte att du är först i världen med att känna dig besviken på det väntade könet. Det är ju massor med kvinnor som känt så före dig men jag är absolut övertygad om att ingen av dom har någonsin kunnat låta bli att älska barnet sen när det kommer. Kanske är det så att ni vill ha ett tredje sen för att kanske få en dotter (om nu Roffe verkligen är en kille, du vet väl att skrock bara är skrock? ) men det betyder inte att du kommer att älska det här barnet mindre. Du kommer att bli förälskad på BB, det lovar jag!

    Har du läst Dotter önskas av Katerina Janouch? Om inte så tycker jag att du ska läsa den nu när du är ledig och ändå ska ta det lugnt. Kram!

  • Telis

    EA, nej jag tror inte att ett VUL visar på något innan man är i vecka 7 och det är inte jag. Det är bara att vänta och se. Men jag ska försöka trösta mig med att man faktiskt inte måste ha en massa symptom.

  • Telis

    kängu, äsch det där måste vara skitsnack. Jag tror inte att min mamma mådde illa när hon väntade mig och jag är ju hur smart som helst.

    Det är fortfarande två veckor kvar till VUL:et och tiden går om möjligt ännu saktare än under ruvningen.

  • Telis

    Frullan, du kanske har rätt i att Roffe är en kille men jag vägrar att tro att du bara kan bestämma dig för att inte älska honom. Inte ens du, trots att du verkar vara otroligt envis. Det kommer att bli bra, jag lovar!

Svar på tråden Livets stora och små frågor