• muggles

    Livets stora och små frågor

    Hade jag köpt vagn med det jag vet idag hade jag köpt en UJ faktiskt. Lite synd att vi sprang och köpte den där Brion på Blocket (mitt fel - jag som skyndade på) men det står uppe i den värmländska hålan och gör nytta. Vi slipper ta med vagn i bagagen när vi ska dit. Och den ser oförskämt fräsch ut fortfarande, som ny. Man kanske kan sälja den vidare? Därmed inget ont sagt om Brio, de har ju kommit med mkt bättre vagnar nu men denna var en 2006, före lätt-chassi-tiden.

  • muggles

    BS: För barnet är förmågan att bli ?torr? ett led i den komplicerade separationsprocessen. Att protestera mot att använda pottan är ett sätt att fortsätta vara liten och få all den omsorg man får när mamma eller pappa byter blöjor. Så småningom växer önskan att vara stor, att klara sig själv. (growing people) Förklarar kanske Iris reaktion?

  • muggles

    AM: ja det stod det också - undvik vid stora förändringar i livet (flytt, nytt syskon, dålig relation, mm). Jag pratade precis med min kollega som har 3 barn och han bekräftade det jag trott - lika bra att vänta tills hon visar fler tecken på att hon är redo. Men i sommar ska hon få springa omkring naken på sommarstället oavsett.

  • muggles

    Jag tycker F-kassan är skitbra! Svenska myndigheter är öht väldigt bra 24h-myndigheter. Man kan få svar nästan när som helst (iaf om man lägger ner lite jobb och söker). Och att man kan logga in och begära f-peng när som helst på dygnet - superbra! De har alltid svarat oss snabbt och på ett trevligt sätt. Skulle tro att alla myndigheter har på sig att logga alla samtal, det finns ju regler för sådant där (min mamma har jobbat på statlig myndighet). Sedan krävs det säkert en del tillstånd för att få gräva i loggarna...

  • muggles

    Fru FruLLan skrev 2009-06-15 13:51:12 följande:


    Tänk att man är så jäääävla fucked up i huvet så man ska behöva sån här hjälp!Är alla andra helt stabila och normala och bara jag psykfall???? känns så.men det är ju tur för alla andra
    Nä själv har jag gått till familjeterapeut i två omgångar pga problem i familjen och jag ser inget skamligt i det alls. Just det ja, Liten påminde att jag även var en vända pga förlossnings(amnings)depressionen. Jag blev hjälpt av det och tycker att fler borde anlita utbildat folk när de mår dåligt.

    Välkommen Snorkfröken!

    Nenne: fick du det styva jobbet gjort igår? *knotch knotch* JAg fastnade framför sista avsnittet av Cityakuten! JAg är så jäkla gift!
  • muggles

    Passion: jag håller tummarna!

    Har vi ngn BIM-lista? Ngn som har koll?

  • muggles

    Telis: du behöver väl inte vara anonym för att fråga detta? Det är ju inget fusk, du vill ju bara veta. El mejla från din telis-adress så kan de inte spåra det (inte för att det behövs men...)

    Jag trodde att vi hade lärt oss att lutealfasen nästan alltid är 14 dgr men att den andra fasen kan variera, men sedan kom Telis och spolierade den kunskapen

    passion: missade du mitt nojande förra veckan? Jag har samma problem just nu. Var på Apoteket igår och skulle köpa ÄL-stickor för mitt lager av 2,5 år gamla håller på att ta slut. De hade en förpackning med en (1!) sticka i. Vad tror de??? Om man har så regelbunden cykel behöver man ju inte testa... Och de hade inga större paket Inte hade jag lust att fråga i kassan heller så att alla hörde. Får ta mig till ett större Apotek härnäst.

  • muggles

    Nenne: aha men jag var och tränade och sedan när jag kom hem hade Cityakuten redan börjat. Tur att ngn jobbade ordentligt!

  • muggles

    Funderar lite smått på hur jag ska lyckas testa med stickor nu under helgen när vi är bortresta och antagligen bor i en liten gäststuga utan toalett. Men men, vardags-edge!

  • muggles
    Lapinette skrev 2009-06-16 13:17:43 följande:
    3 års försök som innebär- 4 inseminationer - 3 IVF- 2 FEToch 1 år i adoptionskö. Tjohooooo!!!
    Snygg svit av 4-3-2-1 blir det iaf!!! Absolut ska du fira och köpa dig ngt fint!!!
Svar på tråden Livets stora och små frågor