• fru AM

    Livets stora och små frågor

    MrsB: Så läskigt med makens svimning/fall/olycka! Läskigt dels för att det kom så oväntat och dels för att han var ensam hemma med barnen! Hoppas verkligen de kommer på varför han svimmade (om det nu inte bara hände en gång och aldrig mer). Kram!

    (det är verkligen en av mina största skräcker - om man nu kan skriva så - att jag ska vara ensam hemma med barnen och så händer det mig något som gör att jag blir t ex medvetslös. Usch jag kan inte ens skriva om det ...)

    Nenne: Jag har tänkt på dig/er hela helgen! Hoppas du mår ok i alla fall! Kramkram

    Lappis: bra att ni fångade in böjen! Är det tidsmässigt du är rädd att det blir problem med CvL?

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2009-06-07 20:30:47 följande:
    *prövar att skriva ännu en gång*Idag har jag haft ett totalt bryt. Det var när jag såg på nyheterna om dagiset i Mexiko och branden. Små små kistor...När de sa att desperata anhöriga försökt köra hål i husväggen med bil för att få ut dem, alla 142 barnen mellan 3 månader och 3 år..näää då bara gick det inte att stå ut.Mitt hjärta brister..
    Ännu ett skäl till att jag så sällan tittar på nyheterna. I tidningen blr det inte fullt lika påtagligt.
    Mexico - Det är hemskthemskthemskt ... går inte ens att tänka på.
  • fru AM

    Telis: inläggen kommer ju lite så där ibland

    Lägger Mauritzberg på minnet - är talangscout för "Upplevelseföretaget". Tack för tipset - ditt omdöme litar jag helt på!

  • fru AM

    Åh Lappis - vad bra! Så de tinar upp 5 och långtidsodlar då, om du inte hör ngt annat innan lördag? Jag håller givetvis tummarna för att alla 5 eskimåerna klarar upptiningen! Kram!
    Femlingar till Lappis!

  • fru AM

    Själv har jag precis pratat med läkaren som ska operera mina åderbråck ... inte lika spännande som Lappis FET, jag vet! Men ett stort steg för mig. Operationen blir i höst någongång.

    ctrl + a, ctrl + c

  • fru AM

    Ore: kolla upp järnvärdet hos BM nästa gång - det kan vara det som spökar. Det är helt normalt att järnvärdet sjunker ungefär mitt i graviditeten, så då får man antingen börja knapra järntabletter eller boosta upp värdet m hj a kosten (gjorde jag)

    Kängu: Åderbråcksoperation: "Den nya tekniken innebär att man försluter venstammen inifrån med hjälp av en laserfiber som läggs in från knät. Detta innebär i sin tur att man undviker snitt i ljumsken och att konvalescensen blir kortare." Det enda jag är orolig för att inte ha några blodådror kver i benet efter operationen ... men läkaren påstod att "blodet tar nya vägar" när man förslutit de icke fungerande kärlen ...

    Nej nu måste jag göra något med Hektor. Han skriker som besatt idag och fiser så det står som en dimma i rummet. Han har inte gjort nr 2 sen i förrgår ... Stackarn. See you!

  • fru AM
    Page skrev 2009-06-08 11:04:23 följande:
    AM, åderbråck? Var det inte ett bråck i ärret?
    jag är så bråckfull jag ... Åderbråck har jag haft sedan innan jag fick barn, fast värre nu. Bråcket i ärret är kanske inget bråck utan ev. bara ett hematom ... vi får se. Nu ska jag ut och motionera en väderspänd master Hektor
  • fru AM
    Ore skrev 2009-06-08 11:17:58 följande:
    Järnbrist hade jag inte tänkt på... Har tid hos BM nästa vecka, tills dess får jag försöka äta järnrik mat...Visst ska jordgubbar vara bra...?!
    Jag fixade till en hel lista med järnrik mat och järnupptagstips när mitt järnvärde dippade i januari. Jag inboxar den till dig, Ore!
    (fast det jag åt mest och som jag tror gjorde susen var masor av broccoli till lunch eller middag och apelsiner som mellanmål ...)

    BS: kul att höra att Iris kalas var lyckat! Vad köpte ni till henne?
  • fru AM

    Page: du frågade om åderbråcken gör ont ... Ja det gör dom, de minsta svider och de största molar Hoppas på att få operationen betald av Landstinget nu när det blivit så mycket sämre med mina ben efter graviditeten (jag har ju faktiskt givit Svenska Staten tre nya skattebetalare så lite pay back vore inte fel)

Svar på tråden Livets stora och små frågor