• muggles

    Livets stora och små frågor

    BS: jo jag är helt med på att man har olika sömnbehov. Jag har tex behov av mer sömn än min man. Innan vi fick barn var han alltid upp halv nio-nio på helgmorgnar och läste tidning mm medan jag låg kvar och snarkade minst en timme till. Men även så så tycker jag att han har rätt till en sovmorgon per helg han med. Jag tycker det är lite ego av min tjejkompis att hon ALLTID ligger kvar medan han går upp kl 6.

  • muggles

    Va fan man får väl skärpa sig och stå ut lite när man har fått barn... Hemskt nog vänjer man ju sig vid att sova mindre (men rynkorna blir fler )

  • muggles

    BS: ja för vi tänkte byta i sommar. Hos min mamma sov hon på mammas säng, visserligen bara dagsömn men ändå. Hon verkade inte reagera alls att det inte var en spjälsäng. Ska bli intressant att se om hon kommer vandrande till oss på natten som alla säger att de kommer att göra - hon har ju aldrig sovit inne hos oss.

  • muggles

    Nä jag tror faktiskt att vi slipper nattvandring också för hon vaknar ju aldrig på nätterna längre, inte så vi hör iaf. Men man vet aldrig. Däremot kommer hon nog komma inknallande på morgonen och börja rycka i en och säga "KOM!". Tålamod är inte hennes bästa gren. Undrar vem hon har ärvt det ifrån

  • muggles

    Va fasen - la ni ner alla intressanta diskussioner när jag kom in i tråden?!

    Ollonballe! Så, nu har vi tagit ner nivån igen

    Kontring Nenne? När ÄLar du förresten? Lika bra att öva au naturelle - nu när din kropp har fattat galoppen så kanske det händer ngt?

  • muggles

    EA: där är du ju! Min cykelkompis! Fasen nu är vi ett helt gäng som ÄLar i dagarna: Nenne, EA, jag och Vänner borde vara nära också. Vänner och jag fick ju mens typ samtidigt förra gången.

    Vart har MSW tagit vägen förresten?

  • muggles

    Piggelin: äh skit i att läsa ikapp. Är inte livet för kort för gårdagens nyheter?! Jag gillar inte heller sådana där frågor men de verkar lite mer gammaldags på ditt jobb(?). Du kan väl svara nästa gång: jag jobbar nog typ 120%

    Nenne: men det är ingen fara gumman - jag höll pökfacklan uppe igår! Herrejeeesus, vilken stjärnsmäll det var. Klart på 3 i topp-listan

  • muggles

    EA: ska du inte testa med stickor om du behöver tajma ÄL denna cykel (map progg menar jag)?

  • muggles

    Sweet: vilken komplimang!!! Jag bugar och bockar Själv skrattar jag också åt många härinne (Nenne, AM, Telis mfl). Fast nu blev jag nyfiken på vad jag skrev som var roligt???

    EA: nä jag vet - jag orkar ju inte egentligen heller. Men jag tänkte att jag skulle göra en ansträngning denna månaden. Jag tänkte mer pga att du skulle tajma med progg och sådant nu.

  • muggles

    Jag tror jag måste ut på en mission: to hunt down some ÄL sticks!
    Mot Nordstan-apoteket! So long mina fabriksmedarbeterskor!

Svar på tråden Livets stora och små frågor