• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Mycket bättre nenne!

    Stor sista kram till Telis ... för nu måste jag dra.

  • Lapinette

    Grattis Cissi!!!!

    Och vad skönt Telis att det inte bidde något mer. Om det hade varit mensen tycker man ju att det borde ha fortsatt. Fortsätter att hålla tummarna.

    nenne - posten har väl inte kommit fram än? Får ni inget brev hem även om det inte blev några till frysen? På CvL får man veta det samma dag som ET och samtidigt skriva på papper att det är ok att de ligger där i frysen i 5 år.

    ego - själv har jag för hög temp fortfarande. Den har sjunkit sen jag fick min mens men inte ned på den nivån den borde ligga. Börjar bli orolig och nervös att detta inte bådar gott inför FET . Shit, jag som vill vara en cool kvinna.

  • Lapinette

    nenne - jag borde ha gått ned till typ 36,3 idag men ligger istället på 36,7 . Att kroppen inte kan lyda!!! Ring Falun så kommer det att kännas bättre.

    Telis - skönt att det bara var vaggisar. Jag tror det är lugnt ... hade det varit mensen så hade den inte avstannat som den gjort nu.

  • Lapinette

    Den ska ligga lågt innan ÄL och sen får den gärna vara hur hög som helst ! De sista månaderna har det tagit en 3-4 dagar innan min temp gått ned efter mens men nu är det ju 5 dagar sen jag hade den och den bara vägrar dippa .

  • Lapinette

    MSW - min akup tycker att det är bra om tempen är bra efter ÄL ... helst ska det ske ett rejält lyft vid ÄL, dvs ligga lågt nu och sen gå upp rejält. Så varför ska den jävlas med mig denna gång?? Nå väl, skit i tempen.

    Gällande CvL så ringde en dam när jag var på t-banan påväg till min akup i tisdags och det enda som sas var att jag ska börja kissa på sticka i nästa vecka och sen höra av mig till dem igen. Långtidsodlat eller ej får de bestämma då?

  • Lapinette

    Telis - ja systern hos vår gemensamma läkare är verkligen gullig. Själv har jag inte varit i kontakt med dem på ett bra tag eftersom jag inte behöver gå dit nu när det är FET.

    Gällande upptiningen så är ju mina embryon redan 2 dagar gamla och normalt sett så ska jag då in böjdag + 3 dagar ... då tar de ut embryot typ samma morgon som jag kommer dit, tror jag? Ska de långtidsodla antar jag att de tar ut embryot samma dag böjdag + 3 dagar men låter det sedan växa till sig ytterligare några dagar dvs jag ska då inte in till dem böjdag + 3 utan istället kanske böjdag + 5 eller 6.

    Ore - shit, vad mycket skit du verkar få på ditt jobb. Vad är det för ett gäng ohumana människor du jobbar med? Kram på dig.

  • Lapinette

    Ahhh... är inte syster P kvar?! Som sagt, jag har inte varit där sen i november/början av december. Oooooootroligt lång tid för att vara mig ... men också så var ju doktor J borta under den tiden då jag behövde honom som mest.

    FET-resultatet lär nog dimpa ned som en stor jäkla blöt pöl under Midsommarhelgen. Hur mycket IVF'er och annat jag gör så ligger min jäkla cykel på samma dagar ... fattar inte det!

  • Lapinette

    Usch, är inte ett dugg positiv... hmmm.. tänk gula, varma strålar mot magen!!!?

  • Lapinette

    EA - diskuterar inte temp med CvL förutom när jag hade utomkveds och jag talade om att jag faktiskt fick som en vanlig mens trots att hcg låg på 100 ... samt att tempen då också gick ned som i en vanlig cykel. Skumt!

    Nej, nu är det dags för lunch!

  • Lapinette

    kokisen - om det bara vore 0,2 ... det är hela 0,4 skillnad .

    muggles - har faktiskt inte en aning om vad det betyder? Den senaste gångnen sjönk denmed 0,1 varje dag istället för att dyka ned på en gång. Enligt min akup gjorde den så pga av smärtan jag haft under mensen ... men denna gång?! Ska till henne på tisdag, hoppas den dippat innan dess.

    Page - kan du inte skicka en bild till Telis (vårt galleri) så vi får se din nya hårfärg?

Svar på tråden Livets stora och små frågor