• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    BS - det där har jag också funderat på ... men jag tror man kan frysa in den igen, fast helt säker är jag inte.

  • Lapinette

    Telis - åhhhh vad härligt!!!

    EA - inte funderat på att testa?

  • Lapinette

    EA - förstår hur det känns ... för här sitter en annan antitestare men ibland är det bra att få veta. Jag borde nog ha testat mer och fler gånger, speciellt den sista då jag hade utomkveds.

  • Lapinette

    EA - jag har bara testat när någon läkare har sagt åt mig att göra det ... annars så har jag väntat men min mens är ju ganska så regelbunden så det längsta jag fått vänta är i 5 dagar.

  • Lapinette

    BS - vet du varför duschen var ledsen? Så gulligt att läsa om alla små uttalanden här i tråden, även om jag inte kommenterar alla så tycker jag det är så himla sött med små snusförnuftiga uttalanden från barn. Brukar sitta på bussen ibland och smyglyssna när de små pratar med sina föräldrar.

    nenne - hur har det gått, blev det några eskimåer och framför allt ... hur mår du?! Är det känn här och där som gäller eller är du coollugn och tänker att du ändå inget kan göra åt det ... önskar att jag tillhörde den sista kategorin.

  • Lapinette

    Vickan - slappa på du! Min make är i samma slags koma som dig (efter att ha rest hela veckan). Han halvligger nu i fåtöljen efter två glas rödvin och en stor biff ute på restaurang. Själv drack jag vatten (STOLT).

    EA - SKIT!! ;-( Kan inte tantskrället komma i tid om hon ändå ska komma.

  • Lapinette

    Frejis - läskigt det där med myomet men skönt om det har blivit bättre i och med flytt.

    muggles - Grythyttan, vad härligt! Du får tala om vad du tyckte när du är tillbaka. Har själv Grytyttan på listan över tänkbara övernattningar.

    nenne - du skriver om blommor, bin och katt men ringde du någonsin Falun och frågade om eskimåerna? Sen är ju jag jäkligt nyfiken på alla dina symptom för det närmar ju med stormsteg men jag antar *viskar* att du inte vill skriva/tänka på det så sorry att jag nämner det här... jag tänker på dig!

    Ore - fet inplanerat om en så där 10 dagar och huruvida det blir långtidsodlat eller ej vet jag ännu inte. Jag har lagt in det önskemålet och det kommer att bestämmas när jag fått haricot dvs böj på ÄL-stickan i slutet på nästa vecka.

    Snaily - jobbigt med arbetslöshet. Vi pratade om det igår jag och maken, ingen av oss sitter säkert ... vem gör det? Jag tror dock det är troligare att mitt lilla företag brakar samman än makens ... och förhoppningsvis blir det inte tvärtom om vi tittar på inkomsten. Har han något på gång och hur är det med jobb där ni bor?

    Ego - har suttit på balkongen och ätit frukost och tittat på alla bostadsannonser. Nu ska vi göra några ärenden på stan, så som att köpa kuvert till Tingas post och sen ska vi stå här nere på gatan och heja på alla galningar som springer Stockholm marathon. Har en kollega som borde hamna runt 3:15!

  • Lapinette

    Välkommen passionsblomman om du vill nojja av dig lite!

  • Lapinette

    Mer skumpa åt folket!!!

    Min make har envisats med att lägga ett fint årgångsvin på kylning ... kanske gör han det då han vet att jag bara tänker ta max 1 glas... för det innebär ju desto mer till honom. Smart kille . Har köpt seabass som vi ska grilla i ugnen och innan blir det lite skagenröra och annat småplock.

    Passionsblomman - frustrerande att det inte funkar nu när det har gjort det tidigare. I den här karusellen finns det verkligen ingen logik.

  • Lapinette

    passionsblomman - ja, ni får väl kramas lite oftare, hårdare och bättre så lyckas det säkert . Nej, någon rättvisa är jag benägen att hålla med om att det inte finns. Vi har ju försökt i snart 3 år, gjor 3 IVF'er, ett antal inseminationer och allt ser såååå bra ut MEN jag blir inte gravid.

Svar på tråden Livets stora och små frågor