Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    hej hej!
    EA
    FUCK!!!! Jag var helt övertygad jag med att det äntligen skulle bli ett plus!!!! Men been there done that. Fy fan vad tråkigt!!!!!! Kramar om dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Fy fan vilket gött väder. Har precis varit ute en timme emd Nancy som jagat humlor, fått myrsyra hela ansiktet, krupit omkring som värsta low-ridern bland blåbärsriset och tokrusat mellan träden och försökt klättra.Men sen blev hon hungrig på annat än gräs så då gick vi in. Ska byta om till skräpkläder och sen ska jag forstätta rensa i rabatten. Vi hann en hel del igår kväll men det var både mygg och knott så det var väl sådär mysigt. nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndddddddddddddddddddddddddddbbbbbbbbbbboch där förstökte hon skriva sitt namnde

  • nennesjuttioåtta

    pAGE
    nAWWWW! Hahah vilken bedårande snopp!!!
    Jag har en vän vars dotter sa, när de spelade fotboll och hon fick ett skott i magen: AJ! Mitt på pungen!

    Vickan
    Slappa du! Det är du värd!!
    Förresten, vad åt ni??? Har inte varit där i år så det skulle vara intressant att se vad de fått för nytt på menyn (vi avverkade hela förra äret. )

  • nennesjuttioåtta

    hej känu! Ha en skön dag du med!!

  • nennesjuttioåtta

    välkommen passsionsblomma!
    och Pfanzenpaust(?) är välkommen du med, men antar att du dyker upp igen när det är dags..?

    hellå i värmen!! Idag är det skönt att ha en tomt med mycket träd - SKUGGA!! Wohooo!

    Snaily
    missade dig ju precis!!!! Tråkigt med arbetslöshet, been there done that... Hoppas att han hittar något snart, eller att han hittas av någon som vill anställa honom, snarare. Förstår att ni vill bo kvar!! Förresten, dags för utredning i veckan, va?!?! Hurra!!!

    Vickan
    jahaaaa, men herregud det är det sämsta på deras meny, fatta vilken upplevelse ni missade!

    mina symptom so far. Illamående, täppt i näsan, mensvärk, stora bröst, vårtgårdar som pannkakor ...
    nej, nu skojar jag faktiskt. Jag känner nästan tamejfan ingenting. Vilket kan betyda vad som helst. Avvaktar en vecka till innan ni (och vi) får svar.

    Vi har en surkart här idag. Nancy har varit så grymt väldresserad när vi haft henne ute, hon har knappt gått av tomten (bara någon utflykt till ena grannen men kom snart tillbaka). Igår när vi tvättade fönstren kom dock hornen och med två språng flög hon ut genom fönstret och sen var det som att se en gepard på savannen försvinna bort i fjärran. Ffreedom at last!! Kattjävel. löööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö *sorry, avbruten mitt i det spännande* Nenne efter i träskor (är man på landet så är man) men bara ben och brännässlor är en dålig kombi. Dock fick vi fatt på henne inne hos andra grannen efter att P rasslat med ett löv. HA! Lättlurad är hon också! Men sen nä vikom in så gömde hon sig i sitt gamla säkerhetsställe i terrariet tv-bänken och sen sov hon i vardagsrummet hela natten tills mannen hämtade henne i morse. Idag har hon snällt satt på sig selen och sen suttit på trappen och trökat tills hon vänt sig om för att gå in. Stackarn. Men jag skulle aldrig förlåta mig sälv om hon försvann och blev påkörd eftersom vi lovat uppfödaren att inte ha henne lös än.
    Men nu sitte rhon här och kelar så kanske är åtminstone jag förlåten.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Du måste ha ett grymt bra Onda Ögat. Jag brukar tycka att jag gör mitt bästa men mannen undviker att titta på mig...önskar att han var mer som Frodo och blev svag i kroppen när jag kollade och lydde min insta vink.

  • nennesjuttioåtta

    oh hon vill kela! LYCKA!!!

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    men va faaan! Förstår om du tröttnar ur alldeles! Läskigt med gynbesök mitt i det värsta men de har nog som sagt sett det mesta redan. Hoppas att ni hittar en förklaring, visst trodde du på PCO?

    Var är EA? Väldigt djupt under deppmanteln förstår jag, men hallå gumman hur mår du?!?!

    Ikväll blir det fish & chips här, hahaha mannen sa att det var sista gångan jag fick bestämma mat. Lyckad taktik!!

    Lappis
    en eloge till dig som klarar dig på te och vatten! Jag fick en väl utspädd vin/sprite-griggeligrogg igår av maken, tror knappt det räknades som att det var vin i men... Jag är inte så fantast som du så mig gör det inget.
    Jo, bra med inga symptom. Fast samtidigt... Hoppet stiger.

    Tinga
    sorry, hahaha men jag är inte en av dem som tar åt mig av din efterlysning. Ska ni på Golf-maskerad eller skottskt bröllop?

    VI har två uteplatser men jag har planer på fler runt om i trädgården... Eller mer plats för hängmatta eller en fin bänk under ett träd eller... mannen vill ha en hammock men de är så fula men vi sover så ofantligt skönt i en sån, ihopslingrade som ett par ormar, så det blir nog en sån vad det lider också... Och en badmintonbana. Här ska slås fjäder!

  • nennesjuttioåtta

    Frejis förresten!
    Hej hej!! Fy fan vad läskigt ONT det lät! Satans myom! Men bra att du knådade det till ett bättre ställe, hoppas det stannar där och håller sig i schack! Låter annars helt outhärdligt, så en kram till dig och ett hurra för din man som tar hand om er så bra!

  • nennesjuttioåtta

    vickan
    ja säg det. Du får googla. Och meddela mig sen vad du hittade.

Svar på tråden Livets stora och små frågor