Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Ojoj, 6000 kr nedsatt från 12000! Här i förorten svimmar vi när vi får höra sådant, det går ju bara inte för sig! I och för sig vet jag inte vad jag skulle ha den till på väg till och från dagis. Att pryda passagerarsätet med på vägg till och från jobbet kanske, fast nej, kanske inte ändå.

  • BrudSommar2006

    Vickan, jag skulle inte heller vilja outa det så tidigt. Hm, knivigt, själv kör jag ju alltid bil så jag har aldrig de problemen...

  • BrudSommar2006

    Hm, kan man verkligen kräkas med stil, handväska eller inte...

    Lapinette, jisses, hade jag haft 38,2 hade jag legat för döden, jag känner mig risig vid 37,2!!!

  • BrudSommar2006

    En liten kille för Kängu, vad roligt! Hoppas att hon får möjlighet att titta in här snart.

    Och FruLLan också så klart, fast de kanske har åkt till stugan nu och är utan dator?

    Ja hur är det med Frejis också???

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det kanske jag gör, har inte kollat, men det är väl därför man fryser så mycket i början av en graviditet antar jag, har legat med värmedyna och nästan haft frossa första halvan av nätterna, sedan har jag somnat och vaknat och varit tokvarm och fått slänga av mig täcket.

  • BrudSommar2006

    I morse vaknade Iris vid fem med blöt blöja och blöt säng och då hade maken ändå bytt på henne medan hon sov vid midnatt när han gick och lade sig. Normal så brukar jag vara uppe och gå på toa någon gång vid halv fyra och då brukar jag passa på att byta på henne men nu vaknade jag först vid två och då var det lite tidigt och sedan vaknade jag inte igen förrän vid fem. Det är ovanligt att Iris sover så länge utan att vakna själv. Försökte lägga en handduk emellan men då vaknade hon så klart helt och skulle absolut inte ligga på någon handduk så då var det bara att ta upp henne. Först skulle hon sova hos mig men efter en halvtimme var hon fortfarande klarvaken och ville in till sig igen så jag skickade in maken för att bädda om åt henne, sedan låg hon mestadels och sjöng och slurpade välling fram till sju, znark, men hon kom faktiskt inte in till oss i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Koko, vi kör väldigt sällan med Pampers för de finns nästan aldrig i så stora storlekar i affärerna även om vi sett på förpackningarna att de finns i sortimentet, medan Liberos blöjor alltid finns i alla storlekar i minsta skräpaffär. Så det blir Libero för vår del, vi kör med både byxvarianten och den vanliga. Men det är sant att hamnar de det minsta snett så läcker de. När maken bytte på henne innan han gick och lade sig så var blöjan tydligen helt torr men det märkte han inte innan han börjat byta i alla fall så allt kom väl senare! Det är en rätt ny vana att maken börjat byta en extra gång innan han går och lägger sig, vet inte varför han börjat med det, det brukar bara behövas bytas en gång under natten annars och det gör vi i sängen utan att Iris vaknar. Men hon dricker ju välling på natten fortfarande, eller ja, den är ju rejält utspädd med vatten i och för sig, men det är vätska i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Hej Kängu, grattis, det var onekligen ett ovanligt namn, men fint, hur kom ni på det? Är det ett släktnamn?

    Just nu håller vi tummarna för Lapinette och Vickan så att de blir blå, själv ska jag precis iväg och äta glass!

  • BrudSommar2006

    Ser förresten fram emot att höra mer om den där epiduralen senare!

  • BrudSommar2006

    Telis, alldeles nyss tyckte jag mig se dig tillbaka på FB, men nu är du alltså inte där längre igen.

    Koko, vad spännande, vilken vecka börjar de mäta hjärtljud?

    Nej, går nog hem tidigt idag.

Svar på tråden Livets stora och små frågor