Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Am
    Bingo!
    Näjje, klart att det är fotboll! Jag är ju knappast särskilt tjejjig så det passar min image utmärkt. Det blir jag, mannen och två karlakarlar till som jag får köra hem eftersom jag fick följa med på villkor att jag körde så att de fick dricka öl. Inte mig emot. Fast just nu hade jag ju ändå kunnat dricka tror jag...

    AAAAAAH!! Kan det inte sluta!??!

  • nennesjuttioåtta

    Koko förresten
    jag klipper mina ögonfransar var 6:e vecka. Gör inte alla det?

    just nu är det blandat med progesteron men det kommer ju hela tiden lite fast bara när jag är på toa, inget i brallan.

  • nennesjuttioåtta

    hoppas ni inte testar det där hemma, flickor!

  • nennesjuttioåtta

    Koko

    jag är ledsen men det är genetiskt... *blinkar hysteriskt* Men straffet för att få så långa ögonfransar är att de är kritvita så utan mascara ser jag ut som en gris. Pawh riktitt!

    Telis
    Wooah! Ok, det låter ju bra men... *gnager på naglarna*

    AM
    Kom ihåg att du skrev tidigare, fast vi har inte sexat på flera veckor (eller jo, men inte där och jag får inte ens komma för maken), önskar att det var därför...

  • nennesjuttioåtta

    ugn? Snacka om att jag inte har koll. Det enda vi pratat om hemma är en *hjärnsläpp* som inte blir het på plattorna för Nancy hoppar upp där hela tiden trots att vi försöker lära henne att inte vara på bänk och bord.

    INDUKTIONSHÄLL!!

  • nennesjuttioåtta

    nu ska jag hem och ligga sked med maken och dö en smula ifall att det här blir värre.

  • nennesjuttioåtta

    ha en skön kväll, flickor och tack för att ni finns!

  • nennesjuttioåtta

    god morgon!

    sweetieeeeeeeee
    Grattis till jubileet av splashen på tunnelbanan! *krulltrumpeter* Men även en kram till dig och mannen, så många före mig har skrivit så klokt; du tog rätt beslut men det är klart det känns tråkigt att man inser sina begränsningar. Men som du säger, det är en av världens dyraste städer och det är inte värt att lägga alla pengar på boendet om ni ändå inte kan utnyttja resten av stadens möjligheter ibland (iofs finns det hämtmat i Sorsele också men där skulle ni ju ha råd att äga pizzerian, ). Vem vet det kanske dyker upp en ny chans med lite billigare hyra?

    Och vadå, här får vi dryfta allt oavsett karaktär på huvudbry!!!

    Så Frullan, nu fick jag lite dåligt samvete att jag skällt på dig eftersom det verkar uppenbarligen som att du behöver akut professionell hjälp, Tinga skrev ju hur bra som helst - du måste kunna tänka att du kan ändra dig!!! Så jävla envis kan man inte vara att inte ens se att det KAN hända!

    Ego
    Fortfarande brunt, idag som Stracciatella-glass. Fortsättning följer. Men tuttarna har slutat ömma helt och ja, jag vet inte. det är samtidigt jobbigt att läsa vad ni spekulerar att det kan vara, för samtidigt kan det ju vara NADA och jag hoppas ju redan tillräckligt själv, även om jag förstår att ni vill också att det ska vara positivt.

    Nu ska jag fika och sen jobba järnet! Kram på er!

  • nennesjuttioåtta

    aaah jag blir så trött... Bu kommer det blodblandat. Pricken ville inte bo här.

  • nennesjuttioåtta

    jag är smalast under bysten och där är det 70 cm. Midjan var sist jag kollade 77 och ja, jag är en bowlingkägla. Utan röv.

Svar på tråden Livets stora och små frågor