• muggles

    Livets stora och små frågor

    EA: jadå jag hade utslag i söndags så ÄL förmodligen i måndags. Och tidigare har spottingsen kommit typ en vecka efter ÄL men nu är det ju bara 4-5 dgr.

    Page: nej knappast nidblödning - det är för tidigt.

    Usch, nu blev jag deppig igen. Jag som har lyckats hålla humöret uppe...

  • muggles

    EA: vetifasen om jag tror på de där grejerna Jag får väl börja med akupunktur jag med men hittills verkar det ju inte ha hjälpt ngn här... Ok, jag får försöka tänka att det inte behöver vara ngt fel. Jag får väl ta och boka en tid efter sommarsemestern och "kolla muffen" som vårt blonda yrväder skulle sagt.

    Nä nu ska humöret upp! Det är snart helg.... å....å....å

    FREEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!

  • muggles

    Alltså är skeptisk till RR el bidrottninggele - Pergo/prog tror jag sårklart funkar.

  • muggles

    Ska vi fika? Jag är kaffesugen men det finns ingen att fika med, antingen jobbar de hemma idag el så är de på möte. Trist!

  • muggles

    Och hur är tempen?

    Nä nu hämtar jag mig en kopp!

  • muggles

    Lappis: tack för tröst - du är för go! Det värmde. Jag tror dock inte att det är ägget som fäste (jag hade ju tex aldrig nidis med Moa). Men det känns lite bättre nu. Jag ska köra som du - leva livet i sommar och så får vi se till hösten om jag skaffar mig lite medikamenter för att sätta fart på saker och ting. Kanske aku också?
    Jäklar vad du har koll på din temp! Hur bar sig tempen åt den gången du fick utomkveds? Dippade den då också el höll den sig högt hela tiden?

  • muggles

    Min kollega har berättat att han en gång hörde från baksätet "Men pappa - vart är vi påväg?" när han körde till jobbet - han hade glömt att han skulle göra ett pit stop på dagiset först. Så nog kan det hända. I min kollegas fall var det ju mest en rolig historia men den där artikeln - brrr...

    Jag tror att ÄL-testerna i mitt fall visar att böjen kommer före ÄL. Jag har ju haft några ggr när jag känt av ÄL i äggstockarna och det har alltid varit efter böj, antingen samma dag el dagen efter. Ibland har jag även haft ÄL-blödning och sista jag hade det så var det samma dag som jag haft böj.

    Iofs stämmer det ju att jag är "gammal" men... När Moa blev till var vi på bröllopsresa och sexade rätt mkt och jag tog aldrig ngt ÄL-test då (hade med stickor men orkade inte bry mig för vi hade det så underbart avslappnat skönt) så jag har ingen aning om när jag "borde" sexa - om det är dagen innan böj el dagen efter el vad som.

    Ni får tro på nidis om ni vill - det gör inte jag. Jag tror det är skithelvetesspottings - men sedan om det betyder att cykeln är skev och vind el inte, det är ju svårt att veta.

  • muggles

    Telis: om det är ngn tröst så går det över efter några veckor... Bra med symptom?

  • muggles

    Men Lappis - hur funkade tempen när du hade utomkveds? Dippade den en dag då också (sorry att jag har hakat upp mig men jag hänger desperat kvar vid att du kanske är låghormonare)?

  • muggles

    De här jäkla spottingsen får mig ur balans - jag HATAR det! Jag som funnit mig i att det är klart det tar tid när man är så gammal som jag (och det kanske aldrig blir ngn nr 2 jadajada). Jag hade glatt sexat på och varit nöjd med att jag får böj åtminstone om jag hade haft en "normal" cykel. Men sedan kommer det blod lite då och då - och det är bara så olikt hur det har varit för mig förut. Och då börjar man ju genast tänka att ngt är fel och att det kanske är helt meningslöst att ens försöka. Vilken jäkla tur vi har som fick till Moa iaf!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor