• muggles

    Livets stora och små frågor

    Telis: är jag så genomskinlig menar du?! Ja men visst blir kanske beslutet svårare. Men jag är så trött på att vården i Sverige är så emot kejsarsnitt och så för vaginal förlossning - det finns liksom ingen neutral attityd. Jag tycker att det är mammans val som måste styra i första hand. Självklart ska man informera mammor (och pappor) så att de vet riskerna men man ska inte försöka påverka dem i någondera riktning.

    Och jag skulle aldrig frivilligt själv välja kejsarsnitt men tycker att det är upp till var och en.

  • muggles

    Här är faktiskt ganska lugnt idag. Det var väldigt varmt i solen!

  • muggles

    BS: det är precis den där attityden jag menar - jag blir skitarg när jag hör sådant!

  • muggles

    Nenne: det kan vara så att dina vänner har fullt upp - livet med små barn går ibland i 150 knyck och helt plötsligt har det gått 3 veckor utan att man ringt den där kompisen (som man förut ringde varannan dag). Det är ingen ursäkt att inte höra av sig men kanske en förklaring. Det kan också vara så att de förstått att du är deppig och vissa människor vet inte hur de ska hantera det så de sticker huvudet i sanden? Själv skulle jag inte gjort så om det var en nära kompis men alla är vi olika. Jag tycker du ska gå och prata om dig och ditt! Småbarnsföräldrar kan ibland bli väldigt insnöade och det är inte nyttigt! Säg till dig själv att du bara behöver vara där 1,5h el så - det klarar du! De kanske blir jätteglada över att du dyker upp?!

  • muggles

    Jag har känt mig lite skengravid men förut skällde jag lite på de manliga kollegorna så jag har antagligen PMS, så BOM är säkert på fredag

    Idag ska jag hålla kurs i värmen så ni får roa er själva...

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2009-06-30 10:01:37 följande:
    muggles Jag tror jag ska dit och lära deras barn en massa nya ord.
    Bra idé!
  • muggles
    Lapinette skrev 2009-06-30 10:16:37 följande:
    Värst tycker jag det är när man får kommentarer från folk som man egentligen inte känner. Typ någon som ibland säger hej till på SATS eller som när vi var på fest och herren som satt bredvid mig kom men en dum kommentar. En del människor är så jäkla taktlösa... och faktiskt speciellt killar/grabbar/gubbar!
    Jag fick höra av en fransk kollega (i 40-årsåldern) på en affärsmiddag nere i Tyskland: "ja ja vänta inte för länge bara" när jag svarade att vi inte hade barn. Vi försökte just då men det hade inte lyckats än. Hur fan besvarar men en sådan sak?! Han syftade uppenbart på min inte alltför ringa ålder. Att man kan med?!
  • muggles

    Älgar? Fula djur.

    Jag är sådan där åsiktsmaskin som kan med att kommentera fast jag inte har en aning om vad jag kommenterar HAHA!

    Var fan är min kursdeltagare??? Vi skulle ha börjat kl 12 och jag har ingen lust att sitta längre idag bara för att han är sen Vill ut i solen.

    Hur kan man sitta och spela sims när det är så fint?!

Svar på tråden Livets stora och små frågor