Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    hej Mrs B!!!
    Vad skönt att maken är hemma! Men att det ska vara så svårt att ta det lugnt?!? Hur man kan vara sån förstår jag inte alls.

    zzzzzz

    Och grattis till sista rapporten!!

  • nennesjuttioåtta

    vänner
    mäh inte ska du känna så!!!!! Herrejösses! Hoppas att du testade för tidigt ocha tt det där andra strecket kommer om någon dag! .-)

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!

    ÅÅÅÅh jag har tamejfan världens bäste man! Igår skulle vi till Coop och köpa dynor till utemöblerna. Trodde jag... Men han körde åt ett helt annat håll och helt plötsligt satt vi i varsin kajak och paddlade iväg i solen till en pytteliten ö med matsäck bestående av chokladpraliner, quinoasallad med avokado,kyckling och bacon samt alkoholfritt vin (det skulle ju köras bil hem igen sen). Så där låg vi på ett liggunderlag och bara njöt i det fantastiska vädret tills klockan blev sen och det var dags att paddla hem.

    Planen var att göra det idag (ja det är ingen vanlig dag idag ) men det var fullbokat då och tur var väl det för det är ju PISSVÄDER ute!!!

    Jag gör mig beredd att rapportera Telis VUL i morgon! *stretchar*

  • nennesjuttioåtta

    alltså, hur länge ska man blöda efter mf och när slutar det göra ont i boobsen?!?!? Trodde jag hade kommit undan lindrigt eftersom jag knappt blödde alls i helgen men nu har det tagit ny fart... *suck*

  • nennesjuttioåtta

    OOh just det, lycka till på RUL, Ore!!!!!!!!!

    hur gör ni för att få så jävla mycket tillbaka? jag tyckte jag fick mycket men 8000 är ju dasspapper i jämförelse!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Tack tack! jag tror det blir en kamin för dina pengar. Inte så roligt kanske men fatta vad roligt att rulla runt på en fårfäll framför den! Rullknull!

  • nennesjuttioåtta

    jag har alltid fått tillbaka på skatten!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Skrev jag får förresten, jag menar lamm! vi små pygméer hinner 3,5 varv innan det är dags att vända.

  • nennesjuttioåtta

    frullan!
    *kramar om*
    Förstår att det känns överjävligt och tungt men nu får du äntligen träffa en psykolog och det kanske är just efter förlossningen som du behöver hjälpen mest?!?!

    Såg den där kortfilmen igår om paret som var barnlösa. Hur tror ni den slutade? Jo hon råkade sätta på sin kompis och blev naturligtvis gravid. Jag och P bara gapade. Vad fan ville de säga med det? Att man borde leta ny partner för att bli på tjocken, jävla idioter som harvar med samma dåre trots att det inte blir nåt. Nej, den hade jag gärna varit utan. Och så var paret mest osams ändå och inte förstod varandra att man var ledsen för att det inte funkade. Jaja, så har väl en del men vi kände inte igen oss mer än resonemanget att det är så jävla sjukt orättvist.

  • nennesjuttioåtta

    åååååh jag biter på naglarna nu, hoppas det gått bra för eskimåerna att tina!

Svar på tråden Livets stora och små frågor