Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Livets stora och små frågor

    Oj det kom visst tva ganger....

    Men det ar bara for att jag tycker det ar saaaaa spannande....
    Men Telis jag lovar att tinte fraga.
    jag sitter har och har redan glomt bort vad det nu var som du gjort.......

  • sweetstreet

    Och du lade du upp alla bilder!
    Din toka!!!!!!

    DET var ju itne riktigt emninge. Nu komemr tradgalleriets vanner att bli helt uttrakade....

  • sweetstreet

    Vickan skitbra med bollplank och analyskompisar!

  • sweetstreet

    Mugglan,

    hoppas du far rida pale ikvall da!!!

  • sweetstreet

    Eh Mugglan,
    men ville du itne att kaptenen skulle angora bryggan eller vad det nu var????
    Eller missupfattade jag hela snileslemsparet????

  • sweetstreet

    Mugglan,
    TACK!
    De ar bada abyssinier.
    Och halvbrorsor. Samma pappa. Som ar extreeeemt social och gosig vilket som tur var arfts av bada tva!!!!

    Ja och det var ju urlange sedan jag uppdaterade ngt pa lilltjejen sa jo det blev en del bilder nu da....

  • sweetstreet

    Hm vet inte ifall jag orkar besrkiva mailgrejen med "samarbetschefen". Risk for att det ar lite komplicerat o langt...

    I mkt kortfattad summary ar det sa att hon liksom bara forutsatt att jag gjort typ 100 saker redan i prjektet trots att jag officiellt ska ha mitt forsta mote med henne imorgon och da borja med den del av forskningen som ska utforas i hennes labb. Men bara nu i helgen fick jag typ 10 mail om saker hon bara skriover att "by now you should have....blablabla..."

    och en av dem var ngt jag skulle bestalla idag senast pga av att hennes assistent sedan drar pa semster och da kan detta inte bestallas. Vilket skulle innebara att hela prjektet delays till slutet av manden. Inte bra saklart, MEN hur kan man skcika ett sadant mail vid 22-tiden en lordag!?!?!?! OCH saga att detta maste vara fixat idag mandag vilket ar dagen INNAN jag officiellt borjar jobba hos henne?
    nar jag skrev att jag kunde forsoka att hinna med att kolla detta till idag men att jag var lite osaker eftersom jag aldrig jobbat med just denna metod forr sa fick jags varet att "jag kasnke borde valja ett projekt dar jag kan bidra med min egen expertis, och att hon ev skulle kunna ta in en annan att gora det jobb dar jag kande att jag itne hade tillracklig erfarenhet" Alltsa hur tolkar man DET????
    Ar hon bara "vanlig" och vill saga att jag inte maste jobba med den del av projektet dar jag itne har erfarenhet, eller ar det en PIK att jag borde jobba med ngt jag kan?
    Well well. jag svarade att jag mer an garna jobbar me den del av projektet som var tankt fran borjan MEN att beslutet saklrt ar hennes om hon hellre vill ge det till ngn mer erfaren. It's her call.... Hon svarade aldrig pa det mailet....
    Idag kollade jag anda upp det som behovde kollas och mailade henne och berattade vad som skulle bestallas. och da horde hon av sig och tyckte det var jattebra! MEN jag vet fortfarande itne ifall hon hellre vill att ngnannan ska gora jobbet i slutanden.
    jaja, imorgon ska jag traffa henne.....
    Far se da vad som hander.

  • sweetstreet

    Jag tror ocksa det var en pik.
    fast jag tar faktiskt inte at mig. Hon vet att jag itne har den erfarenheten. det gick vi over pa intervjun samt det finns pa mitt CV. Grejen ar bara att jag tycker det ar sa onodigt att det ska bli shar innna jag ens borjat jobba for henne! galet! :o

    men men ibland kan ord i textform vara svart ocksa. lattare att prata om saker nar man ses IRL och kan avlasa kroppsprak tonfall etc...

    Sa vi far se imorgon.

Svar på tråden Livets stora och små frågor