• Telis

    Livets stora och små frågor

    Mrs B, fyra glassar! Det skulle jag aldrig våga ge till någon annans barn utan att kolla med föräldrarna först!

  • Telis

    Aaaargh, BT är så himla segt här. Nu har jag provat att starta om routern men det verkar inte funka så nu blir det tack och godnatt härifrån.

    Jag kunde iallafall inboxa dig, Lappis. Jag vill ju inte att du ska behöva ligga sömnlös inatt.

  • Telis

    Nu är jag hemma efter KUB-ultraljudet. Det gick över förväntan, Televinken låg och viftade frenetiskt och var precis så stor som han ska vara idag (utom huvudet som var några dagar större ). Två armar och två ben hade han också! Och en magsäck full med vatten, så han dricker duktigt den lilla gossen. Fast det var väldigt tomt mellan benen på honom , men än finns det ju tid för handtaget att växa ut.

    Risken för DS var 1:7562 och dom andra två 1:20000 bägge två.

  • Telis

    Snaily, jag glömde säga att jag är så ledsen att tanten kom sen ändå! Hoppas att proggisarna gör underverk nu tillsammans med pergon!

    Frejis, hur gick ditt ultraljud idag? Jag spanade efter dig men såg dig inte. Jag hoppas att det är lilltjejen som är stor och inte myomen.

    Ore, vad skönt att det inte blev dyrare än så. Tandläkaren måste vara en av dom tråkigaste sakerna att lägga sina pengar på även om det är helt nödvändigt.

  • Telis

    AM, maken blev inte riktigt lika starkt berörd som förra gången när han nästan grät men vi tyckte båda att det var fantastiskt roligt. Men totalt overkligt! Det går inte att förstå att den där lille parveln ligger där inne och fladdrar hit och dit.

    Jag tänkte på den där filmen och boken vi skulle låna av dig, har du möjlighet att träffas imorgon för en överlämning? Vi åker bort på torsdag och är borta till på söndag och då har väl ni hunnit åka på semester?

  • Telis

    Tack!

    Hihi, jaa, tänk om det är en Anita!

  • Telis

    fru AM skrev 2009-07-14 18:13:27 följande:


    Vi ska hälsa på Livias kusiner utanför stan imorgon men jag vet inte när vi ska vara där, jag sms:ar när jag vet. OK? Och om vi inte hinner ses så skickar jag dem till dig!
    Vi kan ju ta det när ni kommer hem igen annars! Vi "behöver" ju varken boken eller filmen än på ett tag.
  • Telis

    Åh, vad roligt, Frejis! Om hon ändå tänker komma för tidigt så är det väl ingen nackdel att hon är lite extra stor?

  • Telis

    Frejis, tanken är att han ska vara med på alla ultraljud men inte på alla BM-besök. Hur gör din?

  • Telis

    Nu blir det middag här. Det blir greksallad idag, jag tror faktiskt att vi är dom som äter mest greksallad i hela landet. Minst en gång i veckan året runt blir det, Televinken kommer att komma ut som en liten mörk grekisk farbror (eller som ett får).

Svar på tråden Livets stora och små frågor