• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Är stolt! Har inte tittat in här på hela 3 dagar! Måste nästan vara rekord (förutom när jag varit på semester). Maken har kollat av sin dator men jag frågade inte ens om jag fick låna den.

    Och vad ser jag ... vår frögurka Vickan har plussat igen. Jag säger bara kniiiiiiiiip! Säg till om du vill ha lite progesteron. Var förresten i dina gamla hemkvarter igår. Tog en sväng norröver med svärmor dvs Skokloster, Sigtuna och Uppsala.

    passionsblomman - skit och fy att det visade negativt. Instämmer annars med kloka Telis. Vet inte hur många inseminationer ni har gjort men vad de rekommenderar är 3 och sen gå vidare.

    Ego - jag har mensvärk och har redan i fredags förberett maken på att det här med största sannolikhet har gått åt pipsvängen. Sen svänger visserligen mina tankar hit och dit men så är det ju alltid omkring BIM. Försöker peppa mig själv med att se söta adopterade barn och läsa adoptionstidningarna jag fått under våren.

  • Lapinette

    EA - helt rätt! Har guidat svärmor och det har faktiskt varit riktigt skönt för jag har inte tänkt så himla mycket i helgen. Fullt med folk överallt och aktiviteter.

  • Lapinette

    passionblomman - som nenne säger är kön i landstinget i Sthlm 1,5 år och åldersgränsen ligger på fyllda 39 år. Privat får ni göra syskonförsök.

    Visst är inte inseminationer helt åt pipsvängen men den ökar inte chanserna så mycket som vid IVF. Sweet lyckades vid insemination efter en liten operation. Annars tror jag inte vi har någon annan här inne som lyckats.

  • Lapinette

    350 träffar på google med ordet insemineringar och 6 640 med inseminationer.

  • Lapinette

    Oj vilket depp här inne! KOM igen tjejer det är sommar och sol!!! Barn kan vi få något annat år?!! Njut, lev och älska!

  • Lapinette

    Telis - Jag önskade att jag hade haft mensvärk i en vecka (sen ET) och inte enbart sen igår då hade jag definitivt trott att jag kanske, kanske var gravid. Nej, den här molande värken startade igår.

  • Lapinette

    Ni är ju totalt hopplösa! Jag känner NADA! Har inga som helst symptom mer än de jag brukar ha när jag ska ha min mens.

  • Lapinette

    Ore - hinner nog inte komma till TD och enligt det gröna pappret som jag fick med mig från CvL tillsammans med teststickan så skulle den vara 14 dagar efter ET ... vilket jag tycker verkar vara helfel eftersom jag fick ett långtidsodlat (5 dagars) tillbaka. Men som sagt, jag kommer inte hinna till någon testdag för mensen kommer som vanligt 14-15 dagar efter ÄL.

    Annars, vad härligt att sommaren verkar ha hittat hit så här efter helgen!!! Skönt för svärmor som tänkte flanera runt på stan.

  • Lapinette

    Har ingen att luncha med då mina lunchkollegor är på semester . F'n, vad synd det är om mig idag ... snacka om tecken på att tanten är i antågande. Bockar av listan.

  • Lapinette

    Jag brukar också få lite brunt på dag 12-13 men efter IVF minns inte alls hur det var efter FET men jag tror det var mer som en vanlig mens ... BOM BRAK nu är den liksom här.

    CvL har normalt TD 16 dagar efter ÄL när man gör IVF och vid FET 14 dagar efter ET vilket också blir 16 dagar efter ÄL. Så jag tror bara att de inte har orkat ändra på pappret för FET till oss som gör blasto.

    Har precis lovat maken, som frågat när jag har testdag, att jag ska testa även om mensen kommer. För att verkligen veta att det inte är tidigt missfall eller frågan om x igen.

Svar på tråden Livets stora och små frågor