• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Jobbigt med åksjuka. Jag var likadan när jag var liten och blir fortfarande väldigt lätt åksjuk.

  • Lapinette

    Ore - jag spydde på planet ned till Kapstaden och fick då tre säten helt för mig själv .

  • Lapinette

    Jag röstar också för akup även om jag inte har blivit gravid så blev jag ju lite halvgravid vid min sista IVF. Vet flera som fått ordning på sina halvtokiga cyklar och spottings etc.

    Annars så har nu svärmor åkt. Vi skjutsade henne till Skavsta igår kväll och både jag och maken sitter hemma och jobbar idag. Tänkte ta med lite papper och korrekturläsa på balkongen .

    Vickan ? det blir nog inga fler avstamp ? åtminstone inte i IVF-karusellen. Det känns så hopplöst. Om det inte tagit sig på 3 IVF och 2 FET så har jag svårt att motivera mig och tro att det kommer att funka.

    Snaily ? korven låter helt bedårande. Min väninnas ena hund har fått hundvalpar och finns nu till salu. Jag smälter när jag ser små söta valpar men maken säger benhårt nej. Han är förståndig för det är ju sant ? vi bor i lägenhet i stan och reser mycket. Inte rätt för den stackars hunden.

    Övrigt - ingen tant än men jag säger som igår, hon lär nog komma under dagen. Idag är det 28+7 dagar och ÄL+4. Helt jäkla knasigt!

  • Lapinette

    Tänk att jag tidigare alltid trott att bara man inte fick mens så var man gravid! Åtminstone för mig som är så regelbunden men inte ens det verkar vara ett säkert tecken på graviditet.

  • Lapinette

    Menade självfallet BIM + 4 eller ÄL + 18.

    Som jag alltid sagt, när man tror man förstår sin kropp så dyker något nytt upp som ALDRIG har inträffat tidigare. *SUCK*

  • Lapinette

    Tempen gick upp idag igen. Om jag tittar på mina senaste månaders kurvor så har den dippat något ett par dagar innan mens. Alltså gått ned något, sen upp och på tredje dagen dippat igen + mens. Om den beteer sig likadant så innebär det mens imorgon.

    Likväl, menskänningar har jag ju haft sen i söndags! Lite från och till.

    Gällande din blödning muggles. Om det bara var lite färskt blod kan det varit ägget som fäste. Normalt sker ju det 5-7 dagar efter ÄL. Jag fick pyttelite blod plus tempnedgång (vilket också är vanligt när ägget fäster) på dag 7 efter ÄL.

  • Lapinette

    Nej, ska nu ta lite jobb och sätta mig på balkongen. Hoppas det inte är FÖR varmt .

  • Lapinette

    Piggelin - läste upp detta för maken imorse. Tänk er hur stämningen är i den familjen just nu!!! Maken sa att han läst om liknande fall i Frankrike.

  • Lapinette

    Normalt så kommer ÄL dagen efter böj. Det gör åtminstone min (har ju kollat med ÄL-test + gjort VUL i flera dagar i följd). Fast återigen alla är vi ju olika och ingen gång är den andra lik ... det har jag åtminstone förstått . Fast så mycket annat har nog inte fastnat i min lilla kaninhjärna.

  • Lapinette

    AM - det funkar ju inte! Har de ingen internetuppkoppling på Tynningö??!

Svar på tråden Livets stora och små frågor