• Red Scarlet

    "Jaha, jag antar att jag inte blev bjuden"

    spindeln skrev 2009-05-04 17:16:26 följande:
    Ja men hon trodde ju uppenbarligen att hon inte var bjuden, och ifrågasätter då det genom att säga "jaha, jag antar att jag inte är bjuden?".Det är detta jag tycker känns oartigt.
    Jag tycker inte att det är så oartigt egentligen, hon trodde ju verkligen att alla redan hade fått inbjudningarna utom hon och det är inte så kul att behöva sitta och vänta på en inbjudan man aldrig kommer att få. Hon kanske trodde att du inte velat säga i förväg ifall hon fått komma eller inte.

    Jag anser inte att det är något fel med att hon frågade faktiskt, tycker att det är konstigt att du inte bara direkt sa "Jamen det är klart att du är bjuden, inbjudningen kommer nästa vecka!" Att du sa "Det får du väl se sen.." tycker JAG är lite oartigt. Faktiskt.

    Alla som vi bjöd visste om innan att de var inbjudna, och de som vi inte kunnat bjuda men som ändå stod ganska nära hade vi förklarat det för personligen så att de skulle ta det på rätt sätt. Om jag trott att jag stod någon nära och skulle bli bjuden på en speciell högtid och när jag frågade om detta fick svaret "Men det får du väl se.." skulle jag nog inte vara så sugen på att komma.
Svar på tråden "Jaha, jag antar att jag inte blev bjuden"