• Yesh I do

    De har osat till vårat bröllop - men vem är dom???

    Vi har en mailadress där folk kan osa. Igår hade vi fått ett jättetrevligt mejl av ett par som tackade ja.
    Problemet är bara att vi inte har en aning om vem dom är!! Vi känner ingen som heter så.

    Nu tänker jag att någon annat par har en snarlik mejladress...och också gifter sig i sommar....och att detta par skickat fel..

    Nu måste jag mejla dem o förklara...! Och tänk om några av våra osa mail inte kommer fram till oss? Det verkar lite konstigt detta....

    (ser nu att jag inte har nån egentlig fråga men tar gärna emot bra formuleringar på mejlet till paret och andra tankar ...!)

  • Svar på tråden De har osat till vårat bröllop - men vem är dom???
  • Mailskruttan

    ...eller så försöker nån lustigkurre jävlas lite med er.... Ganska kul bus eller hur????

  • Yesh I do

    trodde också det först, men hon har mailat från sin jobbadress .., där alla kontaktuppgifter står...kändes inte som ett skoj direkt...

  • Aleta

    Ni har inte skickat några inbjudningar till fel personer?

    (Det gjorde ett par jag känner, men de som fick breven ringde upp och sa till som tur var så att de kunde skicka nya till rätt personer.)

  • Yesh I do

    näää..tror inte det...är totalförvirrad =)
    ska maila tjejen nu men det känns ju jättedumt!


    Aleta skrev 2009-05-08 10:21:40 följande:
    Ni har inte skickat några inbjudningar till fel personer? (Det gjorde ett par jag känner, men de som fick breven ringde upp och sa till som tur var så att de kunde skicka nya till rätt personer.)
  • Mailskruttan

    Men du...kan inte du vara lite "fin i kanten" och fråga om de tillhör brud eller brudgums-följe, bara för att göra klart på "vilken sida" de ska placeras vid middagsbordet eller dyl???

    Sånt etikett-svammel brukar avslöja om de vet vem de ska till?

    Eller be dem berätta sitt släktskap/hur de känner brud/brudgum bara för att middagsplaceringen ska bli riktig? Och det bästa är väl om inte du, bruden, mailar, utan du har någon annan "okänd" som koordinerar bröllopet för er räkning (även om du inte har någon), så det inte är uppenbart att du är helt förvirrad!?

  • källnatös

    *puff* Hur gick det? Vet ni vem de är nu?

  • zeddy
    Mailskruttan skrev 2009-05-08 13:29:03 följande:
    Men du...kan inte du vara lite "fin i kanten" och fråga om de tillhör brud eller brudgums-följe, bara för att göra klart på "vilken sida" de ska placeras vid middagsbordet eller dyl??? Sånt etikett-svammel brukar avslöja om de vet vem de ska till? Eller be dem berätta sitt släktskap/hur de känner brud/brudgum bara för att middagsplaceringen ska bli riktig? Och det bästa är väl om inte du, bruden, mailar, utan du har någon annan "okänd" som koordinerar bröllopet för er räkning (även om du inte har någon), så det inte är uppenbart att du är helt förvirrad!?
    Jättebra idé! Berätta hur det gick!!
  • Yesh I do

    Nä vi har fortfarande ingen aning! Min tärna har mailat dem för att försöka reda ut det hela på ett snyggt sätt! Ska bli spännade och se vad de svarar! Det hela är väldigt märkligt, och jag hade nog trott att det var på skoj men hon har använt sin jobbmail (och tjejen har även skickat en kopia till sin killes jobbmail...)!

    Vi har även kollat på facebook -vi känner inte igen dem och vi har inga gemensamma vänner (lite detektiv får man väl vara ..hehe)Skumt är det i alla fall!

  • källnatös

    hm så märkligt ...

    Yesh I do skrev 2009-05-14 15:07:38 följande:


    Nä vi har fortfarande ingen aning! Min tärna har mailat dem för att försöka reda ut det hela på ett snyggt sätt! Ska bli spännade och se vad de svarar! Det hela är väldigt märkligt, och jag hade nog trott att det var på skoj men hon har använt sin jobbmail (och tjejen har även skickat en kopia till sin killes jobbmail...)!Vi har även kollat på facebook -vi känner inte igen dem och vi har inga gemensamma vänner (lite detektiv får man väl vara ..hehe)Skumt är det i alla fall!
  • aikidoaasa

    Det var verkligen märkligt. Jag tror att det är dags att maila dem själv och kolla. Säg som det är att det måste ha blivit något fel och att ni inte känner igen namnet.
    Kan vara lönt först dock att kolla med era föräldrar och liknande så att det inte är de som är de skyldiga...

Svar på tråden De har osat till vårat bröllop - men vem är dom???