Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    GRATTIS fru Zier!!! Ligger de rosa molnen fortfarande tätt?

    *tar en stoooor bit sockerkaka o mumsar belåtet i solen*

    Daa..den där känslan i början....men e jag verkligen gravid...hmmm..... känner så väl i gen den! FASTÄN man kan känna det i kroppen o så.....

    Tänk....nästa år....på morsdag....då blir vi osså firade om allt går bra! *pepparpeppar....*

    Satt i går o lekte med makens brorsdotter....hon är nästan 1 år o full av energi....så vi lekte med duplo o burkar o busade. Så himla go....men hennes pappa är liiiiiite för pjoskig....typ ingen annan än han är tillräckligt rädd om henne....eeehh....blir lite irriterad....det stackars barnet kommer att få men för livet. Speciellt när det är ok om pappan själv gör på ett sätt om man gör likadant....nä det var inte tilräckligt bra....suck.....brukar kidnappa barnet så går vi o sätter oss o leker själva..... ...De måste få försöka själva ju! Tur att man har tränat så mkt på syrrans barn!

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-06-01 10:36:41 följande:


    Appropå pjosk så hörde jag om ett föräldrarpar som lämnade bort sitt barn till mormor o morfar varje gång de blev förkylda. Herregud om barnet skulle andas lite bakterier.Samma föräldrar vågade inte ta med sitt barn på tåget för småbarn mådde inte bra av att åka tåg.blommis du har så rätt så. Det går nog inte att skydda de små liven från allt.
    Du skojar....hallå liksom! Hahahaha

    Nä....ett skitigt barn är ett lyckligt barn...*ser mina syskonbarn med lera upp till öronen o superflin i ansiktet*

    Nä det är inte lönt att pjoska för mkt...förr eller senare så trillar de o slår sig o det tror jag bara är nyttigt....de måste ju lära sig!!
    Är glad att maken inte är lika pjoskig som sin bror....o sen kommer jag ALDRIG att tillåta att han håller på o tjafsar på hur folk håller barnet osv....ALLA gör olika....o det finns inget rätt eller fel sätt....bara mer eller mindra bra....hahahaha
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-01 12:54:03 följande:
    Guuu vad det är VARMT!Jag vet, det är förbjudet att klaga på värmebölja i Sverige. ALLA andra väder får man klaga på men inte stekande sol...Men jag fixar inte att vara ute hela tiden i detta! Det är dessutom en miljard bromsar eller vad det är som BITS som F*N därute!Och igår fick jag en fästing. Det kan omöjligt finnas ngt äckligare djur än fästingar!Men det är ju väldigt vackert nu och min sambo är ledig och han klipper ÄNTLIGEN gräset så jag är glad!
    Livet är en fest....tralallala!
    *drömmer mig bort till Blommis trädgård med nyklippt gräsmatta..mmmmm*

    Fästingar...usch...nä räligare djur än fästingar finns inte...ja jo...blodiglar....kanske...*brrr*
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-06-01 14:04:17 följande:


    Nej tyvärr tror jag inte att det var ett skämt.Håller med, lite lera mår barnen bra av. Skit behövs för att hålla sig frisk.
    O så är lera superroligt....när man är liten!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-01 15:24:01 följande:
    Nu har jag klippt ner en hel jättebuske som skymde sjöutsikten i sin vildvuxenhet.När jag vred på huvudet för att fråga sambon om det nu var bättre utsikt, så har han slängt av sig ALLA kläder, duschat med vattenslangen-vi har sjövatten upp på tomten så vi lever så på sommaren, och sedan lagt sig ner ute på kanten på altanen. Allts, han sattförst ute på kanten, och bara la si g bakåt.Vår tomt är i terrasser och rätt stora höjdskillnader......jag fick en överraskande utsikt själv kan jag säga! BARA underredet var det man såg, och ben. Snoppar är inge vidare snygga hörni.
    hahahahaa! Kan nästan se det framför mig.... Hur nära var du när du vände dig om?
    Såg en småskojig B-film för ett tag sen....där fick man se en himla massa olika snoppar....hahhah så jag skrattade....o den som hade minst...såg ut som en hudfärgad fästing bland allt hår....hahahahaha...guuuu va elak jag är som skrattar....

    Nä håller med! Snygga är de inte!

    Lanovia: Ditt inlägg om din vaccinering fanns inte med förra gången jag skrev....BT har verkligen tuppjuck idag.....
    Men det där kan vara känsligt....ring in o fråga dem....för visst...fostret är ju självförsörjt i början....men ett vaccin kanske påverkar.....så ring o fråga.
  • ingenjörsbruden

    Blommis: hahaha tur att det inte var på armlängdsavstånd....då hade du kanske kissat på dig av ren förskräckelse...
    Hans nakenövning är verkligen.....ambitiös!
    Öppnar ögonen!!! Naaaaaw! på totten.

    andbeyond: Åhh så hjärteknipande....känns verkligen som att hjärtat går isönder lite grann...

    Ankis: Härligt att första jobbedan gick bra....men väldigt surt att tåget bara körde....*sparkar hårt på tåget*

    Lanovia: Nä men det räcker väl att du frågar BM när ni ska dit....tycker ju rent logiskt att det inte borde spela roll om det är v 5 eller 6...men BM vet säkert bäst!
    Växvärk....def....för det hade jag osså de första dagarna.....elller rättare sagt....KÄNDE av det mest de första dagarna....sen kände jag inte av det lika mkt.....typ att man vande sig....men det slutade göra ont.
    Åhh gråtattack....*klappar om o kramar*....ja de är läskiga när man får dem helt utan anledning....o dessa stackars makar blir helt förskräckta.....men det är tyvärr bara att vänja sig!

    Hvidis: Vilket bröllop!!! Låter så härligt!! Klänningen verkade osså jättefin!!! Grönt borde vara super på en rödtopp!
    Nääää fy får du sådana kommentarer...va taskigt! *kramar om o försäkrar att Hvidis är supersnygg o magen är precis lagom*

    Ninnis: Va mysigt med långhelg på platsen för bröllopet!! *myser lite* Gött för själen att mysa med familjen!

    Var hos BM idag....fick lyssna på hjärtljuden som jag faktiskt spelade in med kameran så att maken ska kunna få lyssna...
    Kunde inte hålla mig så direkt när jag kom ut så ringde jag honom o spelade upp!! Hjärtslagen låg mellan 138 o 150 slag/min. Någon som har koll på skrönan om hjärtslagsfrekvens/vilket kön på barnet?
    Magen var helt inom kurvorna....så det såg bra ut!
    Tog GSB-prov på urinen...har man sådana baciller i urinen så ska man ha pencillin 2h innan bebben kommer ut.
    BM ska att det var en kaxig bebis....låg cool-lugn när hon lyssnade på hjärtljuden! *stolt*

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-02 13:22:54 följande:
    Ja, börja på fredag! jag ligger en dag för dig och jag ska in på kliniken för VUL och blodprov och kolla detta på fredag! Dag 13 i cykeln och så räknar vi med inseminarium i helgen..Guuu vad romantiskt...
    Åhhh vilken mysig o romantisk helg som står för dörren.....
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-02 14:39:23 följande:
    Hmpf!


    Kunde inte låta bli att bråka.....liiiiite!

    Hahhaha ser verkligen framför mig hur elegant herr blommis svänger över benet!!

    Ja det var ljuvligt att höra fladderbusets hjärtljud....berättade för BM att den har sina vakenperioder redan...hon tyckte det var cool o rätt tidigt....men sådan fader sådant barn säger jag bara!

    Znose: Det smittar faktiskt att träffa gravida o små bebisar!

    Hvidis: Åhh va gulligt! Kissimurra....ja såg ni den så borde ni sett om där var dinglande saker ju! Vill osså gå på UL nu!!!
    Dessutom så är vårt nästa ul redan försenat....så vi kommer nog inte in på ul förrän jag är i v 36-38 Snyft!
    Kan ju gå privat osså...men ja....
  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Hoppas att moderkakan flyttar sig lite till....men de är väldigt duktiga nu förtiden när det gäller kejsarsnitt....flera av makens kompisars flickvänner/fruar lovordar kejsarsnitt....o de skulle absolut vilja ha kejsarsnitt igen....jag är skeptisk däremot....*dånar lite o lägger handen för pannan* Jag är verkligen en mes när det gäller kejsarsnitt....att man är vaken när de gräver i en....*svimmar lätt* Men helt ok om man är helt nedsövd ....men jag måste försöka jobba bort det....för man vet ju inte....vill ju inte stå där när det är dags o bli stirrig för att det blir kejsarsnitt.....

    *håller tummen extra hårt så att moderkakan flyttar sig 1,5cm så att du slipper kejsarsnitt*

    Jag vill bara hem nu....vill visa inspelningen för maken.....

    Blommis: Hahahaha ja den klänningen var rätt avslöjande...men supervacker....men ja...hahahah inte på mig! Kräver nog en väldigt slimmad OCH kurvig figur.....har det inte varit uppe på tapeten för....ang sexiga brudklänningar....tycker jag känner igen det....

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan