• Daa

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Lillankan, hihihi, så gulligt!

    Blomman: det känns faktiskt märkligt att efterlysa indianer i den här tråden
    Jag har fullt förtroende för svärfar, en skicklig snickare, när det gäller byggnationer av olika slag. Det ska nog gå bra. Kanhända han och sonen blir osams om vi tycker att han (svärfar) blir för ivrig och tar i för hårt. Han är gammal och vår tanke är att han mest ska vara arbetsledare och inte anstränga sig så mycket.

    Oj, nu kom maken hem vilket betyder att det är dags att börja förbereda. (måste...pussa...Mannen... )

    Vink och kram till alla!

  • Daa

    Häj igen.
    Vad saker och ting ibland inte blir som man tänkt!

    Maken berättade att svärmor ringt till honom och sagt att svärfar varit dålig igår, nåt åt hjärtat, men verkade ganska pigg idag. När svärfar kom hit tyckte maken att pigg, det var han inte alls, så istället för att shoppa byggmaterial skjutsade jag dem till sjukhuset.
    Där fick vi besked om att det var lång väntetid, och eftersom svärfar verkade ganska okej ändå, tyckte maken att jag skulle åka hem och vänta på dem där (han tyckte till att börja med att jag inte skulle följa alls, eftersom han var rädd att jag skulle ha för jobbiga minnen därifrån). Såg väl ingen orsak till att jag skulle drälla där också, utan tänkte att jag kunde vara hemmavid ifall svärmor skulle behöva någonting.

    Och nu sitter jag här och väntar på att få höra från dem. Nåja, hoppas allt går bra. Svärfar är en krutgubbe, men han är ju till åren kommen.

  • Daa

    Lanovia, det låter som ett upplägg för en härlig fredagkväll! Antar att vovven är ivrig att få ett dopp i det blå

    Tycker mig kunna se Fladderbuset... Fiiin!

    Oj, vilket drama det blev med friggebodan, Blomman

  • Daa

    Ja, det är obehagligt. Kan bara vagt föreställa mig hur maken mår... Men både han och svärfar verkade lugnare när vi väl kommit till sjukhuset.
    Kanske borde ringa svärmor... Men jag har ju inget nytt att komma med, så jag kanske bara ställer till det.

    Visst är det lite svårt att faktiskt förstå och acceptera att ens föräldrar blir gamla? Fast man själv är vuxen.
    Det var inte så länge sedan jag hajade till över att pappa faktiskt har rynkor i ansiktet och att hans hår blir alltmer grått.


    passionsblomman skrev 2009-08-07 16:43:02 följande:
    Men ojdå Daa! Fy vad obehagligt!De är ju faktiskt inte 35-40 längre ens föräldrar......för det är det man själv som är...
  • Daa

    Svep in dig i en mysig filt, sätt dig tillrätta i soffan och läääs! Mys.
    Om det inte slutar regna alltså


    Leksi skrev 2009-08-07 17:02:10 följande:
    Meh! Nu började det regna här! Precis när jag skulle cykla hem och ta helg! Och min plan för kvällen var dessutom att sätta mig ute på altanen och läsa, det var ju så himla fint väder nyss!!
  • Daa

    Overkligt är ordet.
    Och som Blomman sa: nejnejnejnejnej.


    Leksi skrev 2009-08-07 17:04:49 följande:
    Hoppas det inte är något allvarligt med din svärfar Daa!Ja, det är jobbigt att ens föräldrar blir äldre. Min pappa fyller 65 nästa år och går i pension, känns overkligt! Och min svärfar är död, han dog i cancer innan jag träffade min man. Men än så länge är mamma, pappa och svärmor pigga i alla fall!Och din svärfar verkar riktigt jobbig Blommis...
    Maken ringde nu. Det var inget med hjärtat iaf och inget livshotande. Däremot skulle de göra en lungröntgen och lite andra prover, så det dröjer väl några timmar innan jag ska hämta dem. Helt bra är det inte med svärfar.

    Gjorde en märklig iakttagelse när vi körde till sjukhuset. Att vägen kändes så lång! När vi gjorde samma resa för nästan fem veckor sedan, när jag behövde hjälp med MF, kändes den också lång. Den sträckan färdas jag fem dagar i veckan under arbetsåret och då går det mycket fortare (okej, inte när det är snörök och snorhalt och jättemörkt).
    Är det den där känslan av maktlöshet som gör att man i tanken får lite skev tidsuppfattning?
  • Daa

    Oj, vilken hemsk upplevelse.


    passionsblomman skrev 2009-08-07 17:19:23 följande:
    Jaaa, så är det! Vägen är galet lång när det är maktlöshet inblandat.Som när jag tappat bort min son och sprang runt här i området och letade. Aldrig har de här småvägarna varit längre, och aldrig har en halvtimma gått så långsamt. Fruktansvärt!
  • Daa

    Hej!
    *vinkar till alla*
    Tack alla för uppmuntran. Svärfar har en rejäl infektion och den i kombination med värme, feber, ev vätskebrist och lite sånt gav honom symptom som kunde tyda på hjärtbekymmer (vilket det alltså inte var). Han får behandling nu och ska kollas upp igen senare.
    Det känns alltså ganska lugnt på den fronten just nu och det är skönt (hur vi sedan ska få honom att inte anstränga sig med vår friggeboda utan istället vila är en annan, lite svårare sak. Vi funderar på att förhala införskaffandet av bräder ).

    Kram på er. Hoppas att ni har en fin lördagkväll.

  • Daa

    Hejhej!

    Skickar en krya-på-er-kram till de förkylda.

    Villemoa: så spännade! *andas in häftigt*

    Jenny: Tack för pajen
    När jag blivit gravid kände jag av det drygt en vecka efter ÄL (tror jag, för jag hade inte riktigt koll på när ÄL var): blev väldigt misstänksam när jag blev riktigt illamående i flyget under en alldeles vanlig och turbulenslös inflytning och landning Dagarna efter det kom en tilltagande trötthet. Och så acneattacken.
    Men kroppen kan ju spela en riktigt tokiga spratt, så det är bara att vänta. Spännande! *andas in häftigt igen och börjar hosta av att få äppelpajsmulor i fel strupe*

    lanovia: skönt att komma över en barnvagn sådär.

  • Daa

    Nu ska jag hänga med maken lite.
    Imorgon ska jag fara och hälsa på min syster några dagar, så jag måste klara mig utan honom *hickar till av förskräckelse*
    (Nae, nog ska det gå bra )

    Och så kommer det att kännas lite tomt, för jag vet inte om jag kan titta till er någonting under de dagarna (lätt beroende? Nääää, inte jag )

    Det ska bli kul att se systern igen, för det är bra länge sen nu.

    Önskar er en bra vecka, ifall vi inte hörs.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan