• Grå Katt

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Haha, ja Hvidis du har en poäng. Dock tror jag inte vår 63-årige vaktmästare har en liten ettåring som han tycker kan bli kompis med mitt eventuella barn. Kanske med hans barnbarn?
    Nej skämt åsido, men det är svårt att ge ett bra svar bara...

  • Grå Katt

    Ninnis: Om du inte har plussat innan semestern, så borde semestern tillsammans med maken göra susen! Det tar sig lättare på sommaren har jag hört.

    Vi kanske ska göra ett försök under semestern, om inte det råkade ta sig av vårt avbrutna. *samlar mod*

    Ingis: Brukade också skylla på att jag måste/ville vara gift först, även mannen fick denna förklaring, men nu är ju detta avklarat. Får hitta på något annat, alternativt uppfylla deras önskan...

  • Grå Katt

    Ingis: Vi har ett hus som vi snart har renoverat färdigt, jobb, varsin bil och bor dessutom mycket barnvänligt nära naturen. Och vi är väldigt klara med utelivet. Så inga ursäkter där.

    Ninnis: Jag tvekar av massa orsaker. Till exempel om jag verkligen vill ändra mitt liv, om det kommer tära på relationen, om jag är redo, om jag skulle bli en bra mamma, nervositet kring förlossning, anknytningen till barnet, min hälsa som gravid och överviktig. You name it! Samtidigt tänker jag att det är väl dags nu. Plus att jag gärna skulle vara ledig ett tag från jobbet :) Min man är ju 38 och vill inte vara för gammal pappa, och det kan jag förstå.

    Så svar på Lanovias fråga om jag vill är väl "nja, kanske" eller "ja, lite"

  • Grå Katt

    Tack för ditt mycket kloka och logiska svar, Lanovia! Jag vet att du har rätt. Min man säger ungefär dessa saker också, med det lilla tillägget att det passar bra med barn nu när det är lågkonjunktur och det är svårt att hitta ett nytt jobb (som jag så gärna vill ha). Då kan jag vara ledig ett tag i alla fall och söka nytt jobb under mammaledigheten. Det här att leva med barn...Jag har kommit så långt i tankarna att jag tror att det kanske kan vara kul och mysigt trots allt, plus att det kan vara trevligt att ha någon självklar att fira jul med när man blir gammal :O) Det gör inget om du och alla andra försöker omvända mig, det är lite därför som jag hänger med i tråden. Det börjar kännas elakt att vägra barn hur länge som helst när jag vet att min man så gärna vill.

    Jag är född och uppvuxen i Göteborg, men har flyttat ut på landet utanför Alingsås. Jobbar i Göteborg så jag åker mycket tåg.

    Jag har också badat i år! Både idag och igår, men även 1/6 då det var så varmt. 20 grader i vattnet om ni undrar!

  • Grå Katt

    Hejsan!

    Kikar in lite grann i semestertider! Regnar just nu, så jag passar på att sitta vid datorn en stund.

    Daa: Vad tråkigt med lilla Baa! Hoppas du mår bättre nu.

    Håller tummarna för Blommis eventuella husköp och för att Ingis ska slippa insulin!

    Kan meddela att den eventuella nidisen förra månaden var falskt alarm. Det var inte så oväntat med tanke på att vi körde avbrutet. Men det konstiga var väl att jag inte kände mig nervös medan jag väntade på mensen. I normala fall hade jag nojat mig massor! Vet inte om detta hade med saken att göra, men vi har VERKLIGEN slarvat nu det sista och det har också kännts lugnt och snart är det dags för ÄL....ooops! Jag är allt liiite spänd när jag skriver detta, men vi ska göra ett försök nu i juli!! Shit då var det sagt...

  • Grå Katt

    Hej tjejer!

    Tittar in under semestern som pågår ännu! Spännande med test och inseminarium, bröllop och annat som händer här i tråden! Som ni kanske minns, så skulle vi göra vårt första försök nu i juli. Viss nervositet fanns hos mig, men vi gjorde faktiskt det... Och idag kunde jag inte hålla mig längre (plus att jag ville se om jag vågar ta ett glas vin i kväll:) så jag testade och det visade ett svagt plus!!!! Vågar inte riktigt tro på att jag är gravid så jag ska testa i helgen igen och se om det blir tydligare. Därör är jag just nu väldigt lugn och samlad, men lite fnissig samtidigt!!

    Såå, kanske det blir juli-plus i tråden trots allt?
    Nu har vi alltså mig och Ankan att vänta på besked från!

    KRAM / Grå Katt

  • Grå Katt

    Åååh! Verkar mitt mest lovande?! Ja, kanske, mitt svaga streck kom efter 5 min. Nu blir jag VÄLDIGT pirrig här! Tack för gratulationerna, Blomman!


    Ankan80 skrev 2009-07-31 16:05:12 följande:
    Guuuuuuuud va spännande det varit idag då!!!Håller tummerna för oss båda. Tror ditt verkar mest lovande, men vi får väl se Grå Katt skrev 2009-07-31 15:36:10 följande:
    Och du Blomman, jag är verkligen imponerad av att ni orkar med alla turer med inseminarium varje månad! Hoppas SÅ att ni får till det!!
  • Grå Katt

    Grattis Ankan!!!! Ja, jättekul att följas åt!

    Jag har inte testat igen då min man fick mig att lova att vänta tills mensen garanterat är sen och resultatet därmed inte går att tveka på. Så troligen på måndag kommer ett besked!

  • Grå Katt

    Hej alla!

    NU har jag testat igen och det blev ett starkare plus! Och jag ser detta som ett juli-plus eftersom första pluset kom den 31/7!
    Iiiiiiiiihh! Jag är gravid!

    Förresten, är det någon som kan tipsa om bra gravid-bok?

  • Grå Katt

    TACK!! Jag känner ingen skillnad direkt. Kanske aningen tröttare än vanligt och precis som Ankan har brösten växt lite.

    Tack för boktipset!

  • Grå Katt

    Tack Blomman och Ninnis!!

    Ja hur det känns...just nu inget särskilt faktiskt. Jag är märkligt neutral. Trodde att jag skulle få en hissnande känsla eller nåt liknande. Det kan ju inte vara så att jag är så väldans väl förberedd så att jag därför inte reagerar alls knappt... Antar att jag inte förstått det ordentligt ännu.
    Jag var ju tveksam innan, men vi har pratat mycket om det under året och nu i somras så kände jag ett "ja, kanske ändå..." Vissa saker kan ju vara mysigt att göra med sitt barn. Och så tänkte jag att man nog kommer in i det hela under graviditeten.

  • Grå Katt

    Ankan, att du kan hålla dig och inte försöka få fram ett BF! Imponerande, jag är själv jättenyfiken på det. Sååååå, om någon vill veta: Mitt BF hamnade mellan den 6-12 april. (Olika beroende på vilken sida man kollade på)

  • Grå Katt

    Grattis Jenny! Vad fina ni var!

    Och tack alla som lämnat boktips till mig, ska kolla upp dessa!

  • Grå Katt

    Jenny: Troligen har du en viss halt av det ämnet hela tiden. Det har jag också, men när ÄL är på G så blir mitt streck JÄTTEstarkt! Nästan starkare än kontrolllinjen. Då vet man att det är dags.

  • Grå Katt

    Ankan: Jag har börjat ta in det hela, men är fortfarande lugn och fin Jag känner av molvärk och så är jag jättevarm. Blir en del bad och kalla duschar! Enligt min egen beräkning är jag i v4+5. Får se om BM håller med om detta.

    I vilken vecka gick ni på inskrivningssamtal?

  • Grå Katt

    GRATTIS Villemoa! Ett svagt plus är ändå ett plus! Precis så var det för mig. Vad kul, då blir det ytterligare en bebis i april!

    Shit, vilken dag Ingis!!

    Ankan: Hur mår du? Jag känner inte av så mycket ännu, förutom att jag är lite varmare än normalt.

  • Grå Katt

    Tittar in med en snabbfråga...kanske dumt, men...

    Är det OK att äta t.ex rödvinssås? Eller grytor med typ 1 dl vin i? Försvinner alkoholen vid upphettningen? Någon som vet?
    Har hastigt bestämt att gå på grekisk restaurang i kväll

  • Grå Katt

    Ankan: Har hört lite olika om det där. Det ska visst vara lite kvicksilver i vaccinet.

  • Grå Katt

    Tack Lanovia för svaret!! Längtar redan till middagsdax!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan