• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Lanovia,

    Noterade att du kallade Spillevinken för "hon" i ett inlägg... Freudiansk felsägning? Bra att du är rädd om dig, förresten!

    Blir också nyfiken på när Ingis och Fru L har träffats...

  • Ninnnis

    Hvidis, du har så härlig inställning! Att se pendling som nedvarvning och ett litet äventyr varje dag, underbart!

  • Ninnnis

    Blommis förresten, nu har du ju cyklat ifrån mig ordentligt Du äl-ade ju typ en vecka innan mig! *ser Blommis rygg i horisonten och hugger tag i Ankan och trampar febrilt för att komma ikapp*

    Lanovia, det är väl kanske enda gången det faktiskt känns ok att växa i omfång och volym?

    Ingis, vilket livsöde din kusin med make har! Hoppas det ordnar sog till det bästa för dem. Tur att de har dig i sin närhet Vad hände förresten med Fru Larsed? Hon försvann väl plötsligt?

    Blommis igen, värme är bra! *stoppar huvudet i sanden och viftar på rumpan*

    I den bästa av världar borde vi väl ha fått till det idag också för säkerhets skull, men eftersom maken kommer hem imorgon får vi hoppas att tisdagens mys räckte. Hade jag inte haft möte i Sthlm så hade vi ju inte fått till det alls efter söndag, så lite bättre chans har vi ju iaf. Egentligen satsar jag på nästa månad, då vi har semester och borde kunna pricka in det ordentligt

  • Ninnnis

    Blommis, du undrade var vi bor när dejtar i Sthlm. Det är lite olika, ibland hälsar vi på svägerskan med familj i Huddinge, ibland tar vi in på hotell (maken tycker inte att hans övernattningslägenhet i Södertälje lämpar sig för romantiska dejter...) Om mitt möte bara är över dagen så bekostar jag oftast själv hotellet, då brukar det bli någonstans i stan. Nu hade jag dock möte i två dagar på Arlanda, så jobbet betalar hotell där. Av bekvämlighetsskäl stannade vi därför där uppe den här gången. *intresseklubben antecknar förmodligen*

  • Ninnnis

    Det var här den svenska oskulden dök upp som gubben i lådan


    Hvidbrud skrev 2009-06-10 22:02:47 följande:
    Jag tillhör också skaran som sjunger nationalsången högt och stolt! Kanske för att jag varitr utlandssvensk så länge att jag vet vad vi har att sätta pris på. Den svenska kulturen fins och är härlig. Rötägg fins överallt, men den svenska öppenheten, medmänskligheten, oskulden och stoltheten, den kan ingen ta ifrån oss!
  • Ninnnis

    Gullig syster, Ingis! *saknar min lillasyster* Hoppas studentskivan blir trevlig trots mindre trevliga släktingar.

    Blommis, jag vet inte riktigt när ÄL var/är, testet gav utslag i går morse så det kan väl vara allt från igår till imorgon? Hade mycket känningar igår, så förhoppningsvis var det då (dag 17 i så fall)

    Andbeyond, när är det ni gifter er? *glömsk*

    Hvidis, håll ut! Snart är du mammaledig och kan titta på nya tv:n hela dagarna

  • Ninnnis

    Tror det står att man bör ha samlag inom 48 timmar? Men som du sa, man vet ju inte hur länge utslaget har varit där egentligen.


    passionsblomman skrev 2009-06-11 11:28:11 följande:
    Inom 24 timmar är det väl? eller står det 36 i på ditna stickor?Länge sedan jag använde dem nu märker jag...
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan