Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Tapas...!!! Dregglar!!!! MUMS!!!

    Appropå mammasushin så håller jag med om att den var rätt tråkig. Framför allt räkorna, de smakade aboslut ingenting och nada. Har för mg att de brukar vara godare.
    Men jag vågade inte rikigt (och fick inte för maken) ge mig in på lax och annan fisk.


    ingenjörsbruden skrev 2009-06-26 13:30:19 följande:
    *hoppar upp o ner o röstar för pippi-outfitt** Lanovia: Du skulle behöva äta tapas....så hinner du inte tycka att det är äckligt innan det är dags för nästa rätt! Kanske äta mkt förrätter i Grekland?!
  • lanovia 08

    Vad duktig du varit Blommis.
    Och du o sonen verkar ha haft en mysig dag.

    Jag få så gärna äta fisk för maken, så länge det är den man få äta. Men det han är orolig för är sushin. Och måste erkänna att jag också är lite tveksam. Visst man får äta om den färsk o nytillverkad. Där vi var igår gör de sushin medans man väntar. MEN jag har ju ingen aning om hur länge fisken legat i deras kyl innan.

    Ingis, makens familj, som vi skall åka med vet om att det väntas smått. Men den andra familjen vet ännu inget. Vi tänkte berätta det på flygplatsen.

  • lanovia 08

    Nawww så sött Hvidis.
    Vad kul med Lillmuffins och Fladderbuset som verkligen är små individer nu.

    Grattis till semestern Ninnis.
    Jag går på slutspurten nu. Men snart!!! Skall bara få ordning på skrivbordet.

    Ingis, jag vet, precis de argumenten körde jag för både mig själv o maken igår. Jag kommer säkert äta sushilax om ett tag. Skall bara vänja mig med tanken. Är så inkörd på att sushi är totalförbjudet.

  • lanovia 08

    Ingis förstår dig vad gäller marabou helnöt, själv är jag såld på sweizernöten (stavning??) Men försöker portionera ut det efter behov.

    Nu så är jag klar, SEMESTER!!!
    Igår funkade inte Internet hemma så det är inte säkert att jag hinner eller för den delen kan titta in till er innan vi åker ikväll. Så ha det helt underbart allihopa så tittar jag nog in till er på ondag eller torsdag.

    Kram och

  • lanovia 08

    *vinkar snabbt till alla* Var bara tvungen att sätta mig en snabb stund, nu skall jag ut o fortsätta blocka svarta vinbär. Längtade bara för mkt efter er.
    Har bläddrat jättesnabbt här och förstått att Daa haft/har MF. *skickar stora varma kramen*

    Återvänder hit senare ikväll.

  • lanovia 08

    Så där nu har jag tatt mig till onsdagen vad gäller att läsa ikapp allt ni skrivit. Kommentera försöker jag mig inte ens på.
    skickar bara ytterligare kramar till Daa hoppas du mår ok.
    Och kramar till Hvidis som äntligen jobbat klar och Ninnis som fått prego igen, jädrans skit att indianerna kom trots fullträffen i stockholm.
    Hur gick förresten finalen i U21??? Har inte lyckats hitta något reslutat?
    Blommis såg något snabbt på vägen som tydde på att du påbörjat ny behandling? Jag får la läsa ikapp den biten imorgon.
    Ingis o Ankan skickar jag bara en kram till.
    Och nu glömmer jag säker någon ny här också som får stor kram också. En vecka frånvaro härifrån har gjort att jag tappat kontrollen.

    Vilken vecka vi haft sedan. Strålande solsken, bad och hav. Kan knappast bli bättre. Eller jo jag kunde fått må bra också för jag har mått rätt urselt denna vecka. Nu är vi hemma i två dagar innan det är dags för Grekland.
    Har lämnat hunden hos mina föräldrar nu så henne ser vi inte på 3v. Usch var tungt det var att lämna henne idag, tårarna rann när jag satte mig i bilen. Hon var så söt, hon rusade ut genom grinden när jag skulle gå ut och fram till husse och försökte få hoppa upp i bilen. Även om hon trivs med mina föräldrar och deras hund hade hon nog gärna åkt med oss.

  • lanovia 08

    Kan tänka mig att det inte är så lätt att lämna i från sig småttingarna på dagis.

    Lycka till Blommis!! Inte dåligt att de inseminerar på en söndag. *håller alla tummar och tår*
    Så då vet du om 2v sedan? Det blir lagom tills jag kommer hem igen.

    har nu läst igenom det mesta tror jag. Men har mest skummat så har nog missat massa.
    Hvidis är det klart nu att det blir kejsarsnitt alltså?
    Hur har det gått med lokalen?

    Ingis och Hvidis se nu till att dubbelgnugga Ninnis riktigt bra. Ingis du kan ju det där. Tack!

    Vet ni, 2-4 oktober kommer jag ner o förskönar Malmö. Vi är ett kompisgäng som skall ses där då. Men kanske finns det några underbara sötingar till bebisar att se då också???

    Finns säkert massa mer jag borde kommentera men det är borttappat nu. Skall se om vi kan komma igång med packningen nu. imorgon åker vi!

  • lanovia 08

    Usch vilken dag Daa. *kramar* Förstår att det är jobbigt idag, men låt allt ta sin tid och gråt så mkt ni bara behöver båda två. Låt det ta sin tid.

    *kramar Ninnis* jobbigt humör. Om det är Pergon eller inte är ju svårt att uttala sig om. Men jag känner så väl igen den känlsan som du har nu. När vi hade försökt i 10 månader så var jag i Kalmar och träffade några kompisar. Gick med gråten i halsen hela helgen. Så fort någon frågade hur det gick för oss så kom tårarna.
    Vet inte vad det är som gör ditt humör men för mig var det frustationen att inte veta om det någonsin skulle ta sig. Ett års-strecket närmade sig med stormsteg och pluset bara uteblev.

    Tack alla, hoppas också jag får må bra i Grekland. Är nervös måste jag erkänna. Vill inte ligga på båten och må illa i 2v. Men vi får hoppas att det går bra.

  • lanovia 08

    Appropå MF, måste fråga er som haft det nu dvs Ankan, Daa och Hvidis. Ingen jag glömt nu va?
    Vad hade ni för p-medel innan ni började försöka?

    Hörde nämligen om en kompis kompis som var typ lika långt gången som jag som precis hade missfall, tror hon var i v 10 eller 11 när hon hade det. För dem tog det sig tydligen 2 el 3 mån efter att hon tog ut sin spiral.
    Efter MF så hade en läkare eller BM talat om för henne att det inte är helt ovanligt med MF om man haft spiral och det tar sig fort efter att man tatt ut den.
    Låter hemskt om det stämmer och får då mig att börja fundera på vad man kommer ta till för p-medel när det blir aktuellt igen. Kommer ialla fall kolla upp fakta noga innan spiral kommer in.

  • lanovia 08

    Blev visst inget mer skrivet igår, hade tänkt att svara på lite inlägg på kvällen. Men jag tog en powerwalk, kände att jag behövde röra mig. Var skönt men var för trött innan jag gav mig ut så väl hemma var det bara att lägga sig. Mådde pyton minst sagt så det blev natta halv tio här igår.
    Ingis vad gullig tanke med åksjukebandet. Men jag skulle nog inte vågat använda det. Råkade ramla på en sida en gång när jag satt och googlade om en akupunktör som varnade att åkesjukeband kan orsaka spontanabort. Även om det inte stämmer så skulle jag vara för feg för testa. har laddat om med Profylax istället.
    Och idag tänker jag ta en sådan innan vi ger oss av hemifrån, oavsett om jag mår illa då eller inte. jag vill verkligen inte börja må pyton på planet och sitta o känna det som att jag är påväg att dö.

    Ingis, vad fasiken är din makes problem när det gäller kuddarna?? Om det är vad du behöver för att sova så skall han bara knipa sin lilla mun och vara glad för att du får sova. Jag säger som vår senaste BM sa, "en glad mamma är en glad familj".

    Ninnis, jaaa försök glädja dig nu och njut av eran semester. För när det väl tar sig så kommer du faktiskt undra var i paniken låg. Det gjorde jag ialla fall. Jag förstår fortfarande varför jag mådde som jag gjorde mellan varven, men hur allvarligt var det att behöva vänta ett år? Det är ju många som får göra.

    Blommis skulle gärna se erat drömhus, du kan väl skicka det så kan jag titta om 2v.

    Tycker nästan det är skönt att varken Daa eller Ankan svarade spiral. Hade varit lite skrämmande om det varit alldeles för tydligt så som jag skrev igår.

    Nej nu måste jag ha frukost!
    Kram till alla

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan