• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Vilka roliga bilder jag får i huvet nu, med ert snorklande! Hi hi! Och Ljuden! Tänk om man kunde uppfinna en kamera som kunde filma de bilderna man har i huvudet och sen bara lägga ut det... Ingis, kan du inte skriva upp det på din uppfinnarlista?

    Jäkla svåger du har. Tur man inte har gift sig med honom! Jag skulle bli helt tossig om mina föräldrar inte fick passa VÅRT barn. Nä, grrrr... förstår att du blir irriterad, Ingis. Duktig du är som släpar ut svärmor i skogen!

    Jag behöver ett litet tips... Här börjat få skavsår mellan benen (nej, det är inte för att jag sliter ut maken, ingis!) för jag svettas mer och har förberätt lite amningskalorier till Lillmuffin på låren, så när jag går längre sträckor gör det jätte ont! (som med de där tegelstensbindorna som fanns, när jag var nybakad kvinna, innan Always fanns. (med bara en tuun remsa klister, så man gick runt och var rädd för att den skulle lossna och glida ner genom byxbenet och komma ut mitt i korridoren, när man gick förbi killen man spanade på... Maaaardröööm))Har prövar med bebipuder och det hjälper lite, men inte helt... Några trix någon (troslös funkar också lite)

  • Hvidbrud

    *gömmer mig i busken med hagelbössan i hampan och sikatr efter indianer som bara skulle vååååga sig nära*

  • Hvidbrud

    Lanova: Nej, gumman, du ska inte oroa dig! Jag hade det blaj under första graviditeten, inte alls som med denna, så jag anade att det var nått konstigt.

  • Hvidbrud

    Så skönt att han verkligen fick märka FB igår! Tarmrörelser *Pff!*

    Byxor funkar inte så bra heller... Det är liksom längre upp och trosorna gnager, liksom...

    OM man skulle ha en sån kamera tror jag folk skulle slapna av mer och vara sig själva, för när man inser att alla åär minst likna kalna som en själv så kan man ju bara vara! Eller så blir alla instängda. Åh, det påminner mig om en riktigt bra bok. Blindheten. Läs den!! Helt OT...

  • Hvidbrud

    oj, den har legat och gnavt, va!
    shiiit, hoppas att man inte blir sån!
    Min syster sa däremot, när hon berättade att hon var gravid, och jag uttryckte min glädje. Åh, vad roligt! så kan jag komma ner och passa den lite! (hon bor i schweiz) då säger hon: Du, tror du att jag får barn för att du ska passa dem? (oj vilken rörig menadsbyggning, hoppas att ni kan följa med ialla fall)

  • Hvidbrud

    Nä, det är ju klart! Det var snarare senare tänkte jag, när han var större, men det har inte blivit till något alls. Har sett dem kanske 5 ggr och han blir 7 snart... så jo, ensam med sitt barn har hon blivit.
    Kan förstå det dä med parfymen...

    Solen... jag, det var skönt i 10min.. sen blev det för varmt och för ljust... Aldrig nöjd...

  • Hvidbrud

    Nä, maken har hon kvar!

    Daa: jag blev piggare efter vecka 12-13 ca. fört nu ca v.28 som jag har blivit lite tröttare, men det ät nog mest för att jag inte får sova så länge längre och att det ät någon som tror de är hudini i min mage flera ggr per natt. (och måsarna som börjar kl 2 med sin eviga jakt efter goda sopor)

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan