• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Vad söt du är, Lanovia!

  • Ninnnis

    Ingis, bra att du fick dem att få lite dåligt samvete iaf

    Jag ska på förstahjälpenkurs mellan klockan 9-13, det blir säkert skoj (eller inte)

  • Ninnnis

    Ja det är en konst att vissla genom snorkeln när man står med huvudet nere i sanden

  • Ninnnis

    Oj vad ni skriver! Jag hinner inte läsa ikapp nu, jag ska hem och fika hos min mammalediga kollega och hennes 3 månadersbäbis

    Vi hörs ikväll eller imorgon, kram!

  • Ninnnis

    Hmmm, ungefär så makens bil betedde sig i fredags... 7500 kronor, tack! *katching*


    passionsblomman skrev 2009-06-15 11:30:49 följande:
    Exakt!Sjunger "postkodmiljonären postkodmiljonären"Ska snart hämta sambon, han har IGEN lämnat vår bil til verkstad-en annan den här gången. för de som haft den inne av och an sedan i NOVEMBER säger att det inte är ngt fel på den.Nähä? så att den stannar mitt i farten, det är helt normalt då?
  • Ninnnis

    Tycker ni kloka kvinnor säger så mycket bra!

    Jag har också flera exempel på mammor (faktiskt bara mammor) som beklagar sig över att det är SÅ jobbigt att ha barn, det är SÅ stressigt med hämtning, lämning och jobb, de är SÅ trötta, och har INGEN egentid. Nej men vad hade du väntat dig?? När man dessutom får höra att "åh, vad bra ni har det som inte har barn, njut av tiden och livet medan ni kan" så går jag i taket. För det första så är livet inte bekymmersfritt och en dans på rosor bara för att man inte har barn, dessutom hade jag mer än gärna gjort den uppoffringen om jag hade kunnat välja. Grrr!

  • Ninnnis

    What?! Folk är inte kloka...


    passionsblomman skrev 2009-06-16 10:39:55 följande:
    När jag gick på stan med min son var det en käring som stoppae ner armarna i vafnen där han SOV och fantamej täkte LYFTA UPP honom! En vilt främmande människa! Jag blev helt chockad.
  • Ninnnis

    Min kollegas tremånaderskille sover 10 timmar i sträck på natten, vaknar och ammas, och sover sedan gärna två timmar till! Snacka om drömbebis!

  • Ninnnis

    En aspekt är att det kan vara svårare att bli gravid om man är överviktig. Men det viktigaste är nog ändå att leva så sunt som möjligt, äta näringsrikt och allsidigt och motionera efter bästa förmåga. Vi vill ju må bra, både för vår egen och det kommande pyrets skull!

  • Ninnnis

    *Skickar också en extrakram till Twixiee*

    Jag har blivit så in i bombens förkyld! Jag har nyst som en tok (eller Prosit) sedan i helgen, och i går var jag tvungen att ta nässprej 5 gånger för att kunna andas. Har dessutom lite ont i halsen på morgnarna. Ytterst irriterande!

    Tänkte först träna yoga istället för cirkelgym, men jag tror jag skippar träningen helt. Såg dessutom att Sverige-Vitryssland (U21) börjar samtidigt som träningen, så jag tror jag ska unna min kropp soffa och fotboll som kurering Lanovia, jag hade också velat se fotbollen på plats (i Malmö), men det var ingen som ville gå med...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan