Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hvidis: Guuuud vilken anledning till försening t jobbet....det var inte ens att hunden åt upp läxan.....jisses.
    Hoppas att hallomgången förbättrade hans dag avsevärt!
    Får jag osså komma o ligga på ert marmorgolv i sommar?
    Hur har det gått med boandet?

    Ninnis, Hvidis: Ska vi ta en tur till IKEA i v28?

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-06-23 09:13:14 följande:
    Ingis, om jag är hemma så åker jag gärna till IKEA! Börjar semestern nästa vecka och har inte riktigt koll på våra semesterplaner, men är jag hemma så följer jag självklart med! Hvidis, gick det bra med (för ) maken igår? Det är så varmt ute och på kontoret och jag vill bara var ute och ligga på stranden! Snart...
    Han kom iallafall.... Höhöhöhöhö

    Låter bra! Skönt att ta semestern lite som det kommer.....
    Hittade en spännande broshyr m äventyrssporter....MBT downhill, klippklättring, havskajak....maken blev döööölycklig! Han är väldigt sugen att prova downhill...så jag får väl ha picknick för mig själv!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-23 10:24:08 följande:
    Jaaa det hoppar runt lite egna bokstäver i min värld och dumma tröga tangenter som inte alltid tar med dem heller.Jag ska iallafall göra följande:Hässelby Slotts Lyxkur 2 tim Body Scrub, Spa Massage och Ansiktskur Lyx Turkisk Eukalyptus Scrub 30min En starkare kroppspeeling som har en djuprengörande och utrensande effekt på kroppen. Gör huden sammetslen och får igång blodcirkulationen. Avslutas med att en återfuktande kroppsspray ges efter duschen.Och så SPA-massage också!Ansiktskur Lyx 50min En härlig behandling som ger total avkoppling och vila. Rengöring, peeling, djuprengörande mask, näringsrik mask, ansikts- och dekolletagemassage, dag- och ögoncreme.
    Åhhhhh så härligt det låter!!!! Önskar mig osså spabehandlingar!!! Trist med indiansällskap.....

    Spännande o se vad maken hittar på i 30årspresent t mig....
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-23 10:40:25 följande:
    Ja jag hoppas det blir härligt.Mest av allt ska det bli roligt att ha så lyxigt med min väninna. Vi ses inte så ofta numera, men när vi gör så är det guld värt.Hon och jag har känt varandra sedan vi var 6 år och hon kom ny till mitt lekis.Det är länge.Hon är dessutom den som också fick göra utredningar och VUL och alltihop och fick längta efter sin son länge innan han kom.DEt är skönt med en sådan i närheten också.
    Det måste vara underbart att ha någon att vända sig til som vet precis hur bökigt o jobbigt ni har det!
    Riktiga vänner är värda sin vikt i guld!

    Nu har jag bokat resa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dock inom landets gränser o med tåg! Ska åka o hälsa på mina tjejkompiar i Östergötland under min sista semestervecka...maken jobbar ju ändå....ska vara borta måndag-fredag! Blir nog myyyyyyyyyyyyyyyycket snackande!
  • ingenjörsbruden

    Eragon är bra! Har läst böckerna osså...de är så klart liiiite bättre än filmen.

    Ninnis: Har tyvärr ingen som helst anning i de trakterna.....har möjligsvis åkt förbi på väg till/från sälen....fotboll??? Ikväll??? Suck...jag har nollkoll...tur du påminner!

    Lanovia: Vi....kloka....någonstans.....nääääääää!! Hahahhahaha! Wiiiiiweee så spännande i morgon!! Såååå härligt!

    Leksi: De bränner sig säkert o får skoskav eller nåt...
    Men visst är det surt! Kan trösta dig med att jag har galler för fönstret....PÅ INSIDAN (inbrottskydd....sätter man galler på utsidan så måsta man söka bygglov...fasadändring).....så jag kan inte ens öppna fönstret...suuuuuuuurt! *buhuuuuu*

    Ska def ut o gå efter jobbet idag!
    Kanske sitta i gräset medans kissekatten snusar runder o äter gräs....var förresten väldigt bra i söndags....maken skulle dammsuga o sa till mig att gå ut o borsta katten...heheheeh det tog sina 50min det! Moahahahaha!

    till alla!!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-23 11:26:45 följande:
    TÄNK vad kul det hade varit att gå tillsammans och hejja på Sverige live! Jag skulle skrika mig fördärvad!
    Hahahah jag osså!! O så finns risken att jag blivit utslängd för okvädesord eller olämpligt uppförande.....hhahaha blir liiiiiiite väl engagerad i fotboll...hehehehe!
  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2009-06-23 11:57:44 följande:
    Då kan man snacka fängelsekänsla! Fy för att ha galler för fönstren! Nä då ska jag inte klaga. Jag kan både öppna fönstren och ta små mikropauser och sätta mig i grässlänten utanför kontoret. Mitt jobb ligger på landet så det är härlig utsikt över björkar och blommande kärrblomster! Jag hade missat att du också hade katt Ingis! Va kul! Är det en raskatt? Vi har två ragdolls som hårar som tokiga just nu, men älskar dem över allt annat oavsett! De är våra små älsklingar.
    Har en norsk skogskatt som är helgrå o japp....hårar ÖVERALLT!!! O maken har tokspel varje dag över hår som far osv...rätt tradigt att lyssna på hans hack i skivan...
    Ska se om jag har ngt fint foto som jag kan lägg in i bildgalleriet.....
    Älskar min kissekott...men han är knäpp o äter allt möjligt som han inte ska...presentsnören, gurka, hår o trådar, tuggar på posten...suck...snortar gärna i makens skor(huvudet låååångt ner i skorna)....härlig kombo med make som hatar hår....suck!

    Ninnis: nääää ni ska nog lämna mig hemma...hahahahahaha! Så slipper ni låtsas som att ni inte känner mig!

    Galler på insidan är fan elakt.....men de är åtminstone vita o smälter in liiiite med de vita karmarna....men ändå...vill sniffa vårluft ju!!! Fast...det blir nog att jaga papper då....hahahaha
  • ingenjörsbruden
    ingenjörsbruden skrev 2009-06-23 12:10:56 följande:
    Nu ligger det ett liiiiitet foto på min hårboll i bildgalleriet!
    Alltså katten o ingen uppkräkt hårboll...urk

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-23 12:45:54 följande:
    Om ni vill veta så SKA jag en vacker dag blir rik som ett troll och då SKA jag ha ett sådant här växthus och då MÅSTE ni komma och ha fest med mig i det!www.vanstatradgard.se/manor.htmlTa er gärna en stund och kika runt på den här sidan öht. Där finns fiiiina bilder...
    Jag kommer def!!

    Ninnis: Hihihi ja de är rätt söta!

    Hvidis: Har osså ont i ryggen av att ligga på sidan hela tiden....såg en reklambild på en gravid kvinna som hade en bamsekudde som låg på sidan (nästan) med underkroppen men överkroppen liggandes mot/på en stooooor kudde (under ryggen)....det såg väldigt skönt ut....ska prova hemma....bara leta fram fler kuddar...
    Är rätt sugen på att åka till stranden o gräva en håla till magen o få ligga på mage lite.....*drömmer*
    Gulligt med massage halv fyra! Måååånga pluspoäng!
    Håller tummen för att tjejen vill ta över nu medigenast!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan