• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Go passionsblomman!! Och Daa, du, gör det, så får du känna en anna sida av hormonerna Elsälskapet la på luren 3ggr på mig när jag var upprörd över en räkning. Once you pop, you cant stop! Och det är j*vulskt skönt!

  • Hvidbrud

    Kan se mig andandes och "välkomnar värken" hängandes över sätet halvvägs över...

  • Hvidbrud

    Har masserat 2 gravida idag.. den ena sa att det var bra att skriva ett brev om hur man vill ha sin födsel som ligger och väntar i journalen till när man kommer in. Sen följer den barnmorskan man får de instruktionerna tills man ber om något annat. Det kan ju hända... Tror jag ska göra det.
    Bara en liten tanke. Nä! Nu ska jag hem!!! Bara för att mannen inte är hemma behöver jag ju inte sitta på jobbet!!

  • Hvidbrud

    Hej!!
    Idefix: vad spännade! Ett sträck är ju alltid et sträck, men det låter ju bra att vänta till fredag. Väntar med spänning med dig! Ihhh!

    Lanovia: Ja, det låter som en mer förnuftig bm. På tal om mat äta och viktuppgång, sa min läkare (ja, hon den braiga) att OM barnmorska tyckte att jag gått upp för mycket så skulle jag bara strunta i dem. Det var mycket bätter att jag åt bra än något annat alternbativ. Så det så.

    Ingis: Vill åsså heeeem. Trött som bara den, borde försöka lura av dig ditt kudd-trix, för jag sover som en jag vet inte vad. Vaknar typ varje kvart med spjätt i benen och ont i rykken och varma fötter och tung i magen och kan inte få luft... Om en kudde kunde ge mig nattro... *drömmer mig bort*

    Låter härligt med man OCH fotboll med frit fall.. *kanske man skulle börja kolla på fotboill...Hmmm..*

    Fick en liten depp idag, med tanke på jobbet. Allt jag arbeat så hårt för ska jag bara lägga ner och packa ihop. mitt lilla universum är sluuuut... Det brast för mig i går när jag satt och skissade på barnrummet. färger mönster giftfri färg osv osv. Maken kom hem och jag frågade vad hanb tyckte (jag var i ett härligt kreativt flow) han slänger en snabb blick och säger "ehe". Kan inte ens använda energi nog till att säga nej! Tänk om han bara kunde säga JA! och sen komma med modifikationer. Nä, jag blev jäte ledsen och slängde hela skiten och gick och la mig. så kan han fixa det hela själv, för jag pallar inte att arbeta i motvind med honom just nu.
    Sen gick det upp för mig varför jag reagerade som jag gjorde...

  • Hvidbrud

    Åh, Blommis: hoppas att du får en underbar dag! Det förtjänar du verkligen. Så himlans myyyysigt!

  • Hvidbrud

    åh, jo lanovia, nog förtjänar du din man! och din bebis förtjänar en sån pappa! tröttheten går över, sockersuget... ööhhh, nä, inte ännu.
    men idag grep köttsuget mig! nej ingis! så nu sitter jag och mumsar på en god biff med sås och nypotatis och broccoli (lite nyttig får man ju vara)

    Tack för atta härliga kramar, fy vad skönt det är att ha er! *Kramartebaks*

    Kommer en och tittar på lokalen på freda och en på måndag och fick precis ett medelande om en mer intresserad, så jag håller tummarna!!!

  • Hvidbrud

    Hej Grå Katt! Jag har gjort så att jag prioriterar BT över jobbet... Kunderna får vänta... Nä, jag har en liten paus i mellan mina klienter och då är det kul att uppdatera sig med töserna (här är la en skååning!)

    Förstår att det är jobbigt med komentarerna om graviditet, så är det nog när man är nygift eller har varit i lååångt förhållande. Jag vet att jag gör det själv och veeet hur ititerande det är, men jag kan inte hålla mig. Jag är ju nyfiken och TYCKER att det kunde vara kul om de fick barn, snart, så barnen kan bli kompisar...

  • Hvidbrud

    lanovia 08 skrev 2009-06-25 08:13:13 följande:


    Hvidis, gött med lite folk som är intresserade. Hoppas hoppas hoppas! Men hyr du eller äger du lokalen? Tänkte på att det är ju en förening också som skall godkänna den som tar över, då låter det ju som hyres. Hur lång uppsägning har du i såfall om du inte hittar någon som tar över?Hvidis tycker din prioritering är helt rätt. BT först resten av livet sedan!!
    6 månader... detär mer än halva mammapengen som får gå till hyra... inte kul alls, men det tänker jag inte på!

    Ni skriver och spammar och är så häligt goa som nu brukar! på er!

    Jag tror att bebisen håller på att äta upp min hjärna... är helt tom i bollen... och sååå sugen på fett!! (smakade på smöret igår...) Käkar en massa sunt fett som avocado och omega3, så hon kan göra sin egen hjärna och inte behöver ta min!

    Kudden funkade inte så bra för mig.. jag kokar på nätterna, så den extra kudden förorsakade nästa översvämning i swimmingpoolen... Blä! Maken erbjöd sig att sova på madrass så jag kunde få hela sängen, men jag såver ännu dåligare utan honom. (men att han kanske sover bättre på madrassen har jag inte skänkt en tanke )

    Lanovia låter om m du har 3 härliga veckor framför dig!

    Mu ska jag googla tvättäkta textil kritor! Vill göra ett fint "förhäng" till vagnen, så solen inte blir så skarp!
  • Hvidbrud

    Åh, vad spännande det är med så många plus i luften!!!! Inte ör att jag vet vad luften är, jag ser ju bara sand så långt ögat når!

  • Hvidbrud

    Åh, ninnis, det låter aldeles perfekt!
    Såg precis blder från när vi var på böllop i pingstas (?).. Hade tänkt ha samma klänning på bröllopet i sockholm nästa helg, mennu när jag såg bilderna.... AAAAAHHHH!!!! Måste hitta en långklänning. De där vattenfylda mangelstockarna skall inte vara till almän beskådning. Fyyy! Vill gå och gömma mig under en filt!

    Höhö..köttsugen, ingis...neeej...
    Gulligt av maken att vilja slita i sänghalmen igår, men dummis katt som kan komma på ideen att leka i vattenskålen. Tur att det är ER baby, så det inte är ditt fel när den kräker i soffan och kissar på mattan osv osv osv! Har en likadan make. När jag hade katt, var det forsta han gjorde när han kom hem till mig att dammsuga (höll på att glömma ett -m- där.. ) och när jag kom hem till honom skulle jag fnuggrullas med klisterborsten. Jag måste ha varit VÄLDIGT förälskad!

    Ingis: lycka tll på specialMVC det var nog inget alvarligt ska du se och du får äta allt godis du vill! *håller tummarna*

    Blommis: Nu är det på tiden att vi får en rapport! Så vi kan bli smittade av lyxkänslan...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan