Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Godmorgon, idag satsar jag på tidig dag på jobbet ihopp om att få något gjort och mindre krångel idag. Är dock på lika urselt och ledset humör idag hoppas det ger med sig snart.

    TAck Bruttan och Ninnis för att ni bryr er om det jag skriver. Kändes lite konstigt att skriva ett så ledset och förtvivlat inlägg igår och inte ens kunna få en enkel kram tillbaka från någon som var här.
    Ninnis skickar genast kramen vidare till maken som nog behöver den lika mkt som jag för att orka stå ut med mig. Bruttan visst förstår han (denna allt för förstående man) att det är hormonspöken men finns gränser för hur mtk han orkar också. Men allt blev bra igår igen, han blev aldrig sur och med ett förlåt så var allt borta. Förutom en rutten kyckling och dåliga jordgubbar.

    Vad tråkigt Ninnis att allt blev förskjutet en timme, ´hoppas du inte är för trött idag då.

    Bruttan, verkar inte som 3 (för det är väl det ni har?) barn förtstör möjligheterna till mys särklit mkt i alla fall.
    Grattis till husvagnsköpet förresten.
    Mysigt med Piteå havsbad.

    Blommis, lilla vän *skickar en kram iallt slit och trötthet*. Hoppas verkligen solen lyser idag så du får målat och fotat idyllen.
    När ni väl har flyttat kan inte hela familjen hyra en stuga eller något och bara åka bort så ni slipper se flyttkartongerna. Om inte längre så åk bort en helg i alla fall så ni får vilat upp er lite. Tror ni behöver det, vill inte ha en Blommis som dunkar in i väggen.

    Ninnis när var det du skulle och provrida?
    Förresten svar på frågan om magen syns. Ja det gör den. Vet man om att jag är gravid så syns det definitivt. Vet man det inte så reagerar man nog och funderar på om jag är gravid eller om man jag bara ätit väldigt mycket godis, glass och fet mat i sommar. Men snart tvivlar nog ingen.
    Du får se själv i oktober om vi får till en träff då.

  • lanovia 08

    Hur är det med Hividis och Ingis idag?
    Ankan hur är läget, ger sig lillankan till känna på något vis?

    Ninnis, då får vi väl se om vi inte kan få till en träff. Blir lite klurigt då de andra tjejerna inte kommer släppa iväg mig hur som helst (det är kvalitetstid som gäller när man ses en gång i halvåret). Men funderar på om vi kanske skulle kunna få till en fika innan mitt tåg går på söndagen kanske?

    Kyckling och jordgubbar skall bort nästa vecka när sopbilen kommer, och då blir det att röja i hela förrådet, ut med frys o elände och torka jordgubbssaft och mögel.

    Vad bra att du skall köpa en hjälm. Då blir jag nöjd.

  • lanovia 08

    Ninnis, sluta kommentera felen du skriver så är det ingen som ser dem, inte jag ialla fall, jag måste tillbaka och lusläsa det du skrivit för att hitta.

    Ja visst får man dåligt samvete när de är så förstående. Då känner man sig ju ännu hemskare. Jag tänker ofta på vilken tur det är att det är jag som är tjejen och han killen. Jag hade nog inte klarat av att behöva stå ut med en tjejs hormonsvängningar om jag var kille.

  • lanovia 08

    Fick förresten kladdkaka över så jag bjuder runt till alla som vill ha. Kladdkaka och grädde!
    Extra mkt till Ingis som kan ät hur mkt hon vill här utan att det syns på blodsockermätaren.

  • lanovia 08

    Gud vad otroligt små de är, de små liven.
    Jag säger som min svägerska sa, det är bra att må illa då händer det något i magen.
    Hoppas inte illamåendet blir för illa bara.


    Ankan80 skrev 2009-08-12 09:05:53 följande:
    Halloj!Hoppas du snart fått balans i hormonerna Lanovia. Skickar en kram så det blir lite bättre Lillankan har börjat få mig att må lite illa, så jag får hoppas att h*n växer som den skall nu. 1 cm skall den ha blivit i slutet på denna veckan
  • lanovia 08

    Nej nu skall jag sluta spama här och börja jobba istället.

  • lanovia 08

    fortsätta jobba menade jag för jag har redan varit effektiv en stund idag...

  • lanovia 08

    Lycka till med allt andbeyond.
    *kramar tillbaka i indianbesöket*

  • lanovia 08

    Bruttan, ler åt din berättelse. Ja de har det inte lätt männen. De måste ju verkligen älska oss som står ut när vi är som värst.
    Vilken underbar BM ni verkar ha haft.

    Ingis verkar som mannen hittat lite att oroa sig för. Du kan hälsa honom att jag igår läste att man tror att fostren mår bra av den rytm de gungas med i när man har sex. Och att de hormoner som frigörs hos mamman vid sex/orgasm har positiv inverkan på det lilla barnet. Då kan han väga plus mot minus så kanske han vill ha sex sedan.
    Om ni sedan känner att ni får vänta för länge innan fladderbuset vill komma ut får ni väl köra för fullt då, ifall nu spermierna skulle råka sätta igång (även om det måste vara extremt sälsynt)

    Jag är också avvundsjuk på Ninnis och hennes ridning.

    tack för kramar och värmande ord. Nu börjar det allra mest griniga rinna av mig.

    *kramar alla i tråden* (ingen nämd ingen glömd)

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan