• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ja, jag tycker att det börjar bli dags att hon får sig ett dubbelgnugg ! (från oss, hormonstinna damer med bara två saker i tankarna...Höhö)

    Puuuust vad det är varmt, jag droppar nästan från ansiktet! Får ut och flämta på balkongen till tvätten ska hämtas och sen är det tid att ta tåget!

    Ska nog påminna dig om det där med blöjan, annars ska nog maken göra det

    Semester semester semeeeeester, lalla lallallaaaaa!

    Vet ni vad? Lillmuffin älskar Michael Jackson! Hon moonwalkar som en galning på insidan av magen så fort han spelas! Hi hi!

  • Hvidbrud

    Hej goa tjejer!

    Vi kommer tillbaks från norrland (över hallandsåsen ) söndag kväll, så jag kan måndag tisdag och onsdag den veckan! Vet inte hur mycket jag hinner hänga här i veckan, men kan säkert smyga mig in när vi är hos svärmor.

    Nå, har varit på UL och moderkakan hade inte flyttat sig en millimeter blev skickad vidare på 4 vån, men där viste de inte vad vi gjorde. Snutig barnmorska var där dessutom, så när vi hade väntat i över en timme, sa vi att nu måste vi få en ny tid för jag skulle till min vanliga läkare. Fick en ny tid om tre veckor när en läkare ska göra UL och jag tror vi ska fastställa datum osv osv. Så det är bara att vänja sig vid tanken och ta reda på så mycket som möjligt. Känns lite onödigt att gå på profylax nu...
    Min egna läkare sa: Du, att föda vaginalt är överskattat! Hon kände på bebisen och undrade om jag var en stor bebis när jag blev född, nä sa jag. Hon trode att det skulle bli en baddare, stark som få och det kunde ju vara skönt att få kejsarsnitt på en sån baddare... Men jag tror hon sa så för att trösta mig...

    Skyndade mig vidare för att visa lokalen för en kille som var helt förälskad i min butik! Nu kanske!!!

    Sen mötte jag en väninna i parken och åt frukt, kex och ost och snackade och snackade! Härligt. Men att avsluta dagen på ett 45 min försenat tåg i stekhet värme var mindre kul. Och jag har fått skavsår i hela mulevuttan så jag knapt kan gå... det blir nog inte så mycket gående i stockholm ialla fall... Men jag ska nog bara ligga i vattnet om vädret blir så här!

  • Hvidbrud

    Tänk om man hade varit Jehovas vittne. Jag hade ju varit dödsdömd mitt barn också!!!

  • Hvidbrud

    Hej tjejer!
    Så är jag äntligen hemma igen! Har läst med er hela veckan, men inte kunnat logga in...
    Härligt att vara på bröllop och hos svärmor, men oj så trött man kan bli. Det är en helt annan ljudnivå än vad jag är van vid och alla skaulle ha en åsikt om min mage att jag höll på att bli gaaalen till sist. Men men...
    Trött som in i bomben idag, vaknade lite för tidigt och kunde inte somna om, men jag kan ju ta en liten lur i eftermiddag?

    Blommis: Jag är nyfiken så att jag kan spricka på att se huset ni tittat på! Kan du inte skicka länken till mig också?

    Nu kallar KAFFFFET!!!! Mmmmm!

  • Hvidbrud

    Tack!!
    OMG!!!!! Ja, du! Det är Huset! Skulle också drömma om det om vi hade möjligheten... Åh, blommis, jag håller alla tummar och tår!

    Och nya tisetatter! Mmmm... Det luktade "kattmage" i vår källare igår, allts den där varma doften av hår och katt när man borrar in näsan i pälsen. Åh, vilket paradis katterna vill få i den trädgården, se kan ju sitta och fiska i "vattenfallet" hi hi!

    Nix, hoppar in i dushen- ännu en visning av lokalen idag!

  • Hvidbrud

    Hej Leksi och Grå katt!

    Härligt med det där första fotot! Lilla pyret!

    Åh, vad spännade med första försöket!! Håller tummarna!

    Här bankas det för fullt, får ingen ledig stund... det gulligaste med lillmuffins just nu är att hon börjar sparka som en vildbatting när hennes pappa börjar närma sig hemmet. Hon vet det innan han en kommit in i hissen!

    Var det denna veckan det var dags för dubbelgnugg Ninnis och Ingis?

  • Hvidbrud

    Har tittat på ditt hus igen... guuuud vad fiiiint det är!

    Det är muffin som bankar... Ska börja boa ordentligt i helgen!

  • Hvidbrud

    Var på ikeqa i linköpning för att kolla läget. De hade alla madrasser, men köpte ingen, vi vill undresöka lite först... Men jag hittade inget skötbord jag gillade. Vad har ni?

  • Hvidbrud

    Hi hi! Min make har släpat ut dammsugaren på balkongen och dammsuger i full fart. Undrar om han skulle damsuga trädgården också, om vi hade en?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan