• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Smakade på makens vin till middagen idag.. mmmm.. fyyy vad gott!! Längtar! Rödvin på balkongen och en massa tjejsnack...
    Har prövat carlsbergs alk fria den var god. gillar systemets mousserande också! Nästan godare än den vanliga faktiskt?

  • Hvidbrud

    Åh, passion, vad duktig du har varit! Klart du ska behålla teckningarna. Mamma har sparat en pärm som hon fyllt med tekningar och "böcker" som jag gjorde när jag var liten och de är jätteroligt att titta på dem!
    Oj vad mycket plats till nya roliga grejer ni får, nu när ni slänger och röjer!

    Ladies, sa vi nån tid till DG?! *börjarletatillbaksitråden*

  • Hvidbrud

    Godmorgon härliga kvinnor!
    Tidig morgon även idag.. tror magen förbereder mig inför vad som komma skall mycket snart! Men det är ju skönt och svalt nu, så det är skönt att vara vaken.

    Träffade två underbara tjejer igår för första gången- min första IRL träff med någon cyberkompis överhuvudtaget faktiskt och de är minst lika gulliga som de verkar här inne! Det är ju inte så konstigt, vi känner ju varandra rätt bra efterhand... Kul att få lite kroppspråk på orden på er det var verkligen jätte trevligt!
    Blommis, du kan räkna med våldgästning på ounchverandan, så vi ska nog träffan IRL också!

    Och vilken dryyyyyg tjej! Shiiit! 5år och kan inte släppa det! Nä, stackars att få vara den som är i hennes huvud och ska höra hennes tankar hela dagen... Låter väldigt bittert. Och, jo. Kall, blomman, det är nog en väldigt träffande beskrivning av dig... Hö.

    Håller tummarna för era bankärenden idag!
    Själv ska jag vagga ner till MVC och säga att jag finns här och kanske få en tid så att de kan titta lite på min moderkaka. Man kanske har andra rutiner i sverige? En second opininon är ju alltid bra att få!
    Min bästis kommer förbi med en sittvagn och tre kassar babykläder, hon ska börja jobba precis runt hörnet från där jag bor, så jag kommer säkert sitta där med min latte ett år framöver Ska bli så härligt! Är det något jag har saknat i min tid i Danmark så är det de där gamla vännerna som nästan står en närmre än sin egen familj.

    Tid för frukost på balkongen! Puss!!!

  • Hvidbrud

    Oj, jag somnade visst på soffan... skönt!

    Lite molnigt är det i dag, men det är ju bara skönt. Fick fint rodnade armar igår i solen när vi satt och njöt av glass god som när man var liten.

    Snart har vi ettårsdag! På söndag! Vi borde hitta på något kul, men det blir nog mest att fixa lägenheten, men det är ju kul det också, när man väl blir klar.

    Blommis: Har du snackat med bankerna idag?

  • Hvidbrud

    I i I I I I I i i *jaghyperventileraravrenspänningomniundrar*
    Åh, vad spännande det är!

    Önskar att jag kunde ta en av missarna, skulle vara skönt med en liten spinnande hårklump brevid mig i soffan. *hjärtar*

  • Hvidbrud

    Åhhhh!!! *Indiantjuuuut!!!* Shiit blommis!! Åh, vad härligt besked! Jag håller tummarna stenhårt!

    Daa: Så skönt med semester! Håller tummarna att karantänen blir upphävd snart!

    Välkommen Emelieca! *kastar slängkyssar*

    Ninnis: Jag vet inte vad det heter... Men vi hoppas att det funkar! Lillmuffins hoppar runt så mycket just nu att jag tror att hon försöker säga att det fungerar! Eller så vinkar hon bara till tant-ninnis .

    Kom aldrig ner till MVC... Min kompis kom förbi och sen gick jag med henne ner i sin nya studio, Så himla fint och tufft där och hon är redan bokad i tre veckor och de har inte ens öppnat! Så stolt över henne. Dessutom har hon precis fått en lägehet som ligger prefekt till hennes dotters dagis och framtida skola osv osv, så skönt att det flyter för henne just nu. Det förtjänar hon!

    Mannen ringde och sa att han var på väg hem med två liter hallon! Mums! Hur äter man hallon bäst?

  • Hvidbrud

    Jaha!!! Oxytocin! Det är en signalsubstans/hormon en.wikipedia.org/wiki/Oxytocin

    Min kompis har blivit tattoör på "gamla dar" och chefen beskrev henne presis som en naturtalang. Hon är så jäklans duktig att jag har lust att tattuera hela kroppen (men maken tycker det räcker med de jag har ) Men EN ska hon få göra på mig i alla fall!

    Låter härligt med grill och vin... Mmmm... Vin... *Drömmermigborttillettlättvinrus*
    Rönne å!!! Åh, där brukade vi padla när jag var liten. Vi var typ 5-10 familjer som möttes en helg varje sommar och brukade börja vid stockamöllan (tror jag det hette) och padlade ner till ett övernattningsställe sov över där och slutade i ringsjön dagen efter. Snacka om ömma muskler i veckor efteråt men oj vad kul vi ungar hade det!
    En sommar hade vi en deligation från USA på besök. Vi var 13 år och det var de också. Vi skulle visa dem sverige från den vackra naturliga sidan och hade förberätt denna paddelrutten till dem. Efter en halvtimme börjar en av tjejerna att gråta och undrar när vi ska sluta paddla... Tja, i morgon vid 3 säge vi. Oj o joj oj oj! De hade trot att vi skulle padla en timme max, ta in på hotell och bada bubbelbad och äta lyxmat, aldrig kunde de föreställa sig att det var kanotning i flera timmar, sova i tält laga mat i gasolkök och kissa i naturen (tror inte ens att de prövat det innan... ) Nä, tårarna sprutade på de flesta och de fick hemlängtan och "we want to go back to civilisation" Det fick de. Dagen efter .

    Hallon med glass blir det! Mums!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan