Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Nja, lite brunblandat är det här.

    Nu säger de i andra tråden att inseminarium inte ökar chanserna så mycket och att de tycker jag ska gå vidare privat med ivf. De verkar bara ha gjort typ tre var och sedan gått vidare.

    jag har inte alls pratat med M på kliniken om hur många eller så och inte har jag tänkt att det nog ändå knappt är ngn chans, så nu kändes det dystert.

  • passionsblomman

    Ja jag tycker ju det. Mot att knappt kunna veta när ÄL är annars så...
    M är ju på semester så jag tänkte att när det nu blir indianer på riktigt så tar jag väl mina pergo igen och sedan hinner hon tillbaka och då får jag ju ta ett ordentligt snack med henne.


    Ninnnis skrev 2009-06-22 09:27:18 följande:
    Men visst måste det väl öka chanserna? När du nu dessutom har fått både Pergo, sprutor och proggisar så måste det väl öka möjligheterna rejält? Prata med kliniken så snart du kan och fråga vad de tycker. Vad är nästa eventuella steg annars?
  • passionsblomman

    Allmänt piss! Limbo.

    Vänta räkna räkna vänta

    och så inget eget inflytande på resultat eller ej men ändå en massa jävla beslut
    som hur många försök och nästa fucking steg och allt SKIT och att man väl helst borde ha ett så fantastiskt sprudande och enande sexliv dessutom förd det vore väl så braaaa för relationen och alla andra jävla borden och klokheter och präktiga förståndigheter som ligger över en.

    Och jag kan fan inte ens ha mina shorts från i fjol för jag vägde mindre i somras än nu.
    Så jag vill inte ens gå ut och vara i solen.

    Allmänt piss alltså....


    Ninnnis skrev 2009-06-22 13:28:13 följande:
    Men varför då, Blommisen????? Har det hänt nåt mer, eller känns det bara allmänt piss? *kramar och kramar och kramar och kramar*
  • passionsblomman

    Usch! Fy fan vad det är hemskt när det bara svämmar över!

    Jag fattar ju tatt det är normalt och så, men det vore rätt skönt att bara slippa de stunderna.

  • passionsblomman

    Nä,jag kan inte rycka upp mig till att känna mig fin idag. Det är inte alls läge för det. hade varit skönare med svinkallt och pissväder så det var legitimt att sitta inne under en filt och glo på film och skita i att tvätta håret.

    Nu är det högtryck och då SKA man var ute och sooola och vara så jävla glad och ha inga kläder på sig.

    Kan det inte bara bli hett att vara lite fet istället?

  • passionsblomman

    I know, men du fattar vad jag menar,en regnig dag är det liksom givet att få deppa. En solig dag känns det deppigare att inse att man är deppig och inte alls njuter av solen och värmen och den ljuva sommaren som amn ju väntar på hela vintern...


    Sonja68 skrev 2009-06-22 14:55:27 följande:
    Men sitt inne, bry dig inte om att man SKA vara ute! Du har all rätt i världen att sitta inne och se film och skita i att tvätta håret. Bojkotta alla måsten! DU och vad du känner är viktigare just i detta läget.
  • passionsblomman

    Jag tänker åka och hämta min son, ta fram en av filmerna vi hyrde häromdan OCH smågodiset som det finns kvar av och köpa någon totalt onyttig middag dessutom.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan