• Waldekranz

    Hur tidigt kan vi skicka ut korten???

    Det är väldigt varierande när folk skickar ut sina inbjudningkort, en del gör det några veckor innan och andra upp till 8 månader innan. Personligen tycker jag det är bäst att vara ute i så god tid som möjligt så att folk får en chans att boka upp sig efter det. Speciellt om man ska gifta sig under sommaren eller om det är någon annan aktivitet som kan locka ens gäster den helgen. kanske sex månader innan typ?

  • Waldekranz

    jag skulle verkligen inte säga att det är fräckt att skicka ut inbjudningskort tidigt! Det är väl tvärtom väldigt trevligt att man vill att ens när aoch kära ska veta det i tid såa tt de inte msisar ens stora dag, att man vill ha dem där för de är viktiga för en - inte att man tvinagr dem!

  • Waldekranz

    JD moderator. Nej det är klart, men jag menar att det finns olika sätt att se på det, och jag ser på det som får jag ett kort tidigt så är det för personen i fråga vill ge mig en god chans att komma. Man behöver ju inte ha OSA flera månader innan bara för att man skickar inbjudningar tidigare.

  • Waldekranz

    Ja jo det är sant (att folk kanske glömmer om man bjuder många). Nackdelen med save the date är att det blir dubbelt så dyrt.

    Mamli, har ni kommit på någon lösning?

  • Waldekranz

    JD moderator. Nej du har helt rätt i att det inte behöver bli det. Men jag är scrapbooking freak så då blir det automatiskt mycket jobb och grejor som ska göras. Men billigare alternativ finns helt klart!

Svar på tråden Hur tidigt kan vi skicka ut korten???