• J D

    OSA och inga svar???

    Enligt Ribbing bör man inte skriva OSA utan svar istället eftersom OSA ej längre är vedertaget (svårt för mig att förstå men if she says so ).

    God ton är också att svara så snart som möjligt (inom en vecka) även om OSA-datum ligger längre fram.

  • J D

     


    BM2009 skrev 2009-05-29 09:51:23 följande:
    J D skrev 2009-05-29 09:25:16 följande: Vi skrev "svara SENAST 7/6-09", då innebär det ju att man FÅR svara tidigare, men dock inte senare än 7:e juni.

    Bra. Jag önskar att vi hade skrivit senast efter vårt svar. Ska bli intressant att se om de flesta svarar den dagen vi har satt ut nu annars.

  • J D

     


    Lexmaja skrev 2009-05-29 11:29:22 följande:
    Det står faktiskt osa: "senast 1 juni" på våra inbjudningar!!!Kan bara säga att när JAG är bjuden på bröllop väntar jag INTE till sista osa-datum med att svara!! Tycker det är lite nonchalant, faktiskt. Dom har haft nästan två månader på sig att svara.. Håller helt med dig.

    Ja, det är ju helt klart intressant att notera vilka av ens gäster som är mest väluppfostrade iaf . Håller helt med dig. Ger själv svar omedelbart när det gäller sådant här. Om man inte vet kan man ju iaf tacka för kortet och be att få återkomma, det har jag ett par vänner som har gjort och det uppskattar jag verkligen!

Svar på tråden OSA och inga svar???