• Aleta

    OSA och inga svar???

    Det är så konstigt.
    Det verkar som om folk har fått för sig att OSA senast den 13:e juli betyder:
    "Vänta till den 13:e juli med att svara!"

    Jaja, enligt riktig etikett så ska man alltid svara på en inbjudan inom en vecka om man inte har speciella skäl (därav senast datumet). Så ni har rätt! De borde verkligen ha kastat sig på telefonerna och anmält sig!

    (Tyvärr så är det skrämmande många som tror att de inte behöver svara alls om de inte kommer. Vi har börjat skriva övertydligt på inbjudningar, typ: "OSA senast den 13:e juli, men gärna tidigare. Om ni vet att ni inte kan komma så hör av er så fort som möjligt." (Så att man kan bjuda någon annan, vilket är helt korrekt, annars kan ju festerna bli tomma...))

  • Aleta

    Fast man ska svara så fort man vet, helst inom en vecka efter att man fått inbjudan.
    Annars har man ingen chans att bjuda in fler om många tackar nej.


    b2b09 skrev 2009-05-29 06:40:32 följande:
    Fast jag tycker inte att man kan börja säga att det är dåligt innan OSA-dagen har kommit. Det är ju fortfarande en vecka kvar... De har inte glömt, men tiden har inte gått ut än...du kanske skulle satt kortare datum om du nu är så otålig...
  • Aleta

    Wow, grattis!


    hunybunny skrev 2009-05-30 22:50:09 följande:
    Vi skickade ut våra kort så gästerna hade de på en fredag. Samma dag ringde de och under helgen. Så nästan en månad innan osa senast så hade alla svarat. Ett par hade sagt att de visste inte hur de skulle göra för det krockade med något annat.
Svar på tråden OSA och inga svar???