• Lovecats

    OSA och inga svar???

    Eftersom ingen begripit vad som menats med "OSA" i andra inbjudningar jag skickat ut, så skrev vi "svar önskas senast 22/5". Inte sjutsingen fick vi in alla svar för det. De sista två-tre dagarna svarade 20% och sambon och jag jagade rätt på 15% av de inbjudna under de närmaste dagarna därefter. Vi har varsin gäst kvar som vill, men inte kunnat ge svar än och vi vill så gärna ha med dem att vi valt att ge dem lite extra tid.

    I slutändan kan vi ju faktiskt säga till restaurangen att vi blir en mer än vad som hittills tackat ja. Då kommer det inte att skilja på mer än en person, istället för två, ifall vi ger dem besked i veckan som kommer.

  • Lovecats

    December 2009 skrev 2009-05-31 11:10:26 följande:


    Äsch svarar ingen innan sista dagen hos oss får de ingen plats vid bordet och ingen mat så vill de nrävara får de se på när andra äter.
    Det sa jag också. Man ändrar sig när man får dra ur svat t.o.m. ut mamsen och pappsen. "Men vi vill inte lägga oss iiiiii". Jamen förihelvete! Det är väl inte samma sak som att säga om man kommer eller ej?

    Första barnet badar man. Andra barnet duschar man. Tredje barnet ställer man ut i regnet. Gissa vilket nummer jag har i syskonskaran?
Svar på tråden OSA och inga svar???