• Red Scarlet

    Möhippa

    Usch det är inte så kul att försöka vara pigg och glad när man är bakis och mår dåligt. Dina vänner försökte säkert planera saker som skulle vara roligt för alla, men det är ju jobbigt ifall de gjorde saker som du verkligen verkligen inte gillade från början.

    Själv är jag ju inte besviken på min möhippa men jag känner också att de kanske gjorde lite grejer som var mer för deras egen skull än för min, eftersom det verkligen inte är sånt som jag uppskattar. Lite utskämd blev jag också och vi gick och åt middag på ett ställe med mat som jag inte alls gillar egentligen, bara för att några av tjejerna var vegeterianer. Men jag klagar INTE, det hade blivit väldigt dyrt ifall tjejerna skulle anordnat något mer avancerat och de gjorde så gott de kunde. Jag försöker att inte fokusera på de bitar som var lite sämre utan tänka på de små saker som de gjorde som verkligen var JAG och som de ansträngde sig med. Jag blev nästan gladast åt att de hade gjort en rosa fin t-shirt åt mig och att alla tjejerna klädkoordinerat sig dagen till ära i min favoritfärg (fast jag vet att flera av dem haaaatar den färgen) för min skull för de vet att jag älskar det. Bara en sådan sak kände jag var kärlek från deras sida. Tänk på hur mycket de fixade för din skull och hur mycket pengar de måste ha lagt ner, det lät ju jättedyrt! Tjejerna tänkte kanske att du skulle våga och se hur duktig du kunde vara på att sjunga när du väl fick chansen 'på riktigt', men mår man dåligt förstår jag att du inte ville.

    Man ska inte tänka för mycket på hur man skulle velat ha det, jag har anordnat en möhippa förut själv som JAG tycker var heeelt perfekt, det har jag även sagt till mina väninnor. Den blivande bruden var supernöjd med möhippan och det var precis på ett sådant sätt som jag själv velat ha, dock valde inte mina vänner att göra MIN möhippa på samma sätt, men jag får leva med det

    Jag tycker nog att du måste förklara för dina vänner att du är väldigt tacksam för vad de anordnade men att du inte mådde så bra den dagen och det blev lite för mycket saker som du inte tyckte om att göra (skjuta saker, sjunga) och det gjorde dig illa till mods. För som det ser ut nu verkar du nog hemskt otacksam för dina vänner som ändå kämpat med möhippan. Du måste berätta hur du känner och att du är glad för ATT de anordnade en hippa, men att tyvärr gick inte allt hem just den gången.

Svar på tråden Möhippa