• Daaling

    Bröllop 2010 nr7

    Hej Fenixx! Du kan skriva till mig på din lista över när folk gifter sig 2010. Jag ska gifta mig 24/4.

  • Daaling

    Det känns som en jätte bra dag! Verkligen precis början på våren då allting vaknar, och så har man hela sommaren på sig att vara kär och nygift

  • Daaling

    Du kommer att få din drömdag vännen! Den 24 april kommer bli fantastisk för oss båda! Jag förstår att det känns som att problemen aldrig tar slut. Du har haft tuffa månader, men jag hoppas verkligen att det kommer vända för dig. Det är du värd. Tänk på hur bra det gick med att hitta lokal!

  • Daaling

    Jag har en kompis som ska gifta sig i augusti 2010 som går igenom precis samma sak just nu. Det värsta är att man känner sig så maktlös. Det är inget du kan påverka just nu så försök fortsätta med bröllopsplanerna. Strunta i inbjudningarna just nu för det är något man måste vara på humör för att göra. Försök fixa och boka andra grejer. Tid hos frisören m.m. Sen när ni får besked av läkaren får ni se vad det blir. Om det känns nödvändigt att ställa in sig på det värsta så gör det, men låt det inte göra dig förlamad.

  • Daaling

    Åh vad roligt Mia77. Grattis! Alltid skönt att kunna ha marginal med pengarna.

  • Daaling

    Mia77 - vi ska beställa från calligraphen. En kompis till mig gjorde det förra året till sitt bröllop och korten var sååååå fina!

  • Daaling
    Fenixx skrev 2009-08-17 20:25:52 följande:
    hur har ni andra tänkt med musik på festen? ska ni ha nåt band, trubadur, DJ eller "bara" musik på cd/dator?
    Vi har bokat ett live band som verkar bra. De ska lära sig "vår låt" som vi ska dansa vår "brudvals" till. Hur har ni tänkt?
  • Daaling
    Bettertogether skrev 2009-08-23 15:46:54 följande:
    Den som funderar över färger på rosor kan ha nytta av denna sida :) Sen kan man googla namnet på rosen man söker :)www.skif-flowers.com/roses.html
    Tusen tack för tipset på ros-sidan. Kanon!
  • Daaling
    Fenixx skrev 2009-08-27 11:22:02 följande:
    nu är jag nyfiken tjejer om ni bestämt er med ingång, solosånger, utgång och 1a dans-låt? sett några´s, men skoj att se hur alla tänkt. själva så är vi inte helt klara med utgång och 1a dans-låten.
    Vi har inte bestämt oss för utgångslåten än, men det andra är bestämt:

    Ingång: Enyas "May it be" endast instrumental på flöjt och orgel)

    Solosånger: Så som i himmelens "Fly With Me (lena's sång)" & Marie Fredrikssons "Där du andas"

    1a dansen: Bryans Adams Everything I do (I do it for you)

    Alla de här låtarna har särskilt innebörd för mig och min m2b så det känns helt underbart att de även kommer vara en viktig del av vår stor dag

    Ni andra då?
  • Daaling
    Fenixx skrev 2009-08-27 13:15:20 följande:
    Daaling>> vi ska också ha med May it be och där du andas. sen står en låt med bryan adams med på dem låtar vi väljer imellan för 1a dansen. svårt för vi har flera låtar som ger innebörd för oss.
    Vad kul Bra val av låtar! Ja, man har ju en hel del låtar som har en innebörd för en...svårt att välja. Vill gärna ha en utgångslåt som också betyder mycket. Får se vad det blir.
  • Daaling
    Bettertogether skrev 2009-08-28 09:26:37 följande:
    Miranda Wongs "canon in D" är ju oslagbar som ingångslåt... jag kan definitivt se mej själv gå in i kyrkan till den :D www.youtube.com/watchMina stackars släktingar kommer bli så besvikna när de blir utan mendehlson och wagner ;)
    Vi har funderat på en Miranda Wong låt som utgång. Hon har verkligen så mycket fina låtar. Mina föräldrar kommer också bli besvikna att det inte blir helt klassiskt, men men, det är vårt bröllop
  • Daaling
    maj2010 skrev 2009-09-04 10:51:49 följande:
    Oj vad ni skriver här... För vår del händer det absolut ingenting på bröllopsfronten just nu. Eller tja, jag har börjat strutta runt i högklackat även till vardags för att lära mig gå snyggt i klackar, haha... Lycka till med lokalletandet, Humlan! Det är ju först när man har lokalen klar som man på allvar kan börja detaljplanera. Imorgon ska jag på min kusins bröllop, ska bli kul! Är dock lite nojig över att klänningen jag ska ha på mig är lite väl kort. Klädkoden är mörk kostym, då kan man väl ha en klänning som slutar en liten bit ovanför knät?
    Enligt Magdalena Ribbings bröllopsbok står det i kapitlet "klädkoder" följande gällande mörk kostym:

    "För en kvinna gäller knä- eller vadlång kjol eller klänning i utpräglat aftonbetonat material..."

    Så det låter som att din klänning följer klädkoden perfekt
Svar på tråden Bröllop 2010 nr7