• MrsMuffin

    Bröllop 2010 nr7

    Idag har han friat! På förmiddagen kom ett flygplan över huset med en banderoll; "vill du gifta dig? ". Känns helt sjukt. Hänger gärna på den här tråden, den 7/8-2010 gifter vi oss i Domkyrkan i stan. Iiii!

  • MrsMuffin

    Där vi bor finns det knappt några festlokaler överhuvudtaget. Skall man ha på Stadshotellet och liknande blir det sviiindyrt eftersom man inte får ta med egen sprit etc. Och vi blir många gäster, så letandet börjar NU. I augusti nästa år smäller det!

    Kan inte fatta att vi skall gifta oss; tidningen var här och tog kort haha eftersom de hört att min sambo skulle fria genom flygplansgrejen. Ren tur att både jag o barnen var hela och rena och att jag iaf sminkat mig lite.

    Har bokat kyrka och fotograf redan, that's it.

  • MrsMuffin

    När skall man egentligen börja kika på klänningar??? Är ju över ett år kvar, känns liiite tidigt att börja kolla på sånt nu redan. Är det vid jul 2010 års kollektion kommer in? Fast spelar sånt nån roll om man är ute efter en klassisk modell, och inte sånt som är "inne"?

  • MrsMuffin

    Kom på en grej, måste man ha en bartender??? Under middagen antar jag att cateringpersonalen serverar, men sen?? Är det inte bara att folk tar vad de vill ha? Vi har tänkt att ha fri bar, våra släktingar dricker inte mkt hehe. Kom bara att tänka på vem 17 som skulle stå i baren en hel kväll?

  • MrsMuffin

    Hur tidigt måste man egentligen boka..
    1) florist?
    2) makeup och hår?
    3) bröllopssvit, om man nu skall ha en sådan?

    Någon som har förslag..?

  • MrsMuffin

    Vi gifter oss 7/8 nästa år, och imorgon håller jag tummarna för att lokalen vi tänkt oss är ledig... Hoppashoppas. Annars har vi bara bokat kyrka o fotograf, men det känns rätt okey eftersom det är ett helt år kvar.

  • MrsMuffin

    pandis81: Sjömagasinet är en fiiin restaurang i Gbg, om jag fattade rätt var det dit maj2010:s man bjöd henne! De har en lr två stjärnor i Guide Michelin...så det är en riktigt fin restaurang, ligger precis vid vattnet o supermysig med toppenservice.

    www.sjomagasinet.se

  • MrsMuffin

    Här är min blogg...lite allmän sådär:

    http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se

    Just nu går livet i 130, så bröllopsplaneringen har tyvärr avstannat... Vet liksom inte vad jag skall gå vidare med, typ vad jag kan boka såhär långt i förväg. Någon som har bra tips?

    Kyrka, festlokal, fotograf, ev solist samt catering är bokat.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7