• yatzy86

    Bröllop 2010 nr7

    Vi känner att vi vill göra fotograferingen efter då det annars för oss känns konstigt ta kort och vara glad när glädjen inte är "äkta" ni förstår nog vad jag menar :D
    Så vi har fotograferingen efteråt. gästerna får tid på sig att ta sig till lokalen plus vi anordnar en tipspromenad på ca 20 frågor, och så har de tid att hitta sina platser och mingla runt lite innan vi sätter oss till bords :)

  • yatzy86

    Vi kan inte bestämma oss riktigt hur vi vill ha det. Eller rättare sagt jag kan inte bestämma mig. Kan man inte gå in själv utan sin pappa? Egoentré ;)

  • yatzy86

    Jaa det är konstigt, därför kör min sambo på frockcoat så har verkligen "syns" han också :)

    Ja svårt, båda känslorna är nog otroliga, antingen se honom stå där framme eller mötas precis innan man går in tillsammans, tur man har några månader kvar bestämma sig ;)

  • yatzy86
    Veronicamy skrev 2009-07-17 11:36:51 följande:
    Hur många av oss har :*hittat klänning?*börjat leta klänning?
    Jag hittade min redan i maj, vi skulle bara åka prova lite. Men hittade den jag ville ha :) Men gick tänkte på det 3-4 veckor som tur var den kvar när jag hade bestämt mig, var ingen beställningsklänning utan fanns bara den. Så hade sån ångest den inte skulle vara kvar, så vågade inte vänta längre utan köpte den redan då. Så du är inte ute tidigt om man ser det så haha :P
  • yatzy86

    Hanna Morris heter den :) De är helt otroligt trevliga där ja :D Hittade min klänning där :)
    Ligger nere på brogatan.


    molnis skrev 2009-07-20 20:20:50 följande:
    I halmstad har dom en brudbutik som heter något med Hanna tror jag. De var jätte trevliga där och hade i alla fall en klänning jag gillade! (brukar inte hitta något annars...men fick inspiration från den till den jag kommer sy upp)
  • yatzy86

    Haha vad skönt det inte bara är jag som känner man har blivit mer blödig efter man fått barn. Det är ju nästan lite pinsamt nu titta på film med ett gäng vänner ;)

  • yatzy86
    Bettertogether skrev 2009-07-24 16:00:12 följande:
    Nu är jag SÅ trött efter att ha bundit en klotrund brudbukett av enbart rosor åt en väninna tills imorgon :) Men den blev väldigt speciell och vacker! :) Bilder kommer!
    Den var otroligt vacker :) Jätte fin! Jag känner att brudbuketten kommer nog bli svår att få fram vad man vill ha, känns som det finns ofantligt mkt möjligheter.
  • yatzy86
    makupala skrev 2009-07-29 13:52:29 följande:
    med 17 dagar kvar till bröllopet, verkar det som om min ena tärna kommer att hoppa av.. och gör hon det, har den andra tärnan sagt att hon också hoppar av.. blir så himla ledsen..
    VA?! Att de ens tänker tanken?! Jag hade gått i taket. Gud vad förbannad jag hade blivit, inte direkt något man kan hoppas av sådär, inte så nära inpå heller. Fy vad dålig stil usch :(
  • yatzy86

    Vi var tittade på vigselringar idag. Herregud vad vår budget kommer att spräckas haha. Inte alls som jag hade tänkt mig :P Har tittat lite på internet på ringarna men de var inte alls så fina i verkligheten. Så här får det ta börja sparas på riktigt nu :P

  • yatzy86
    Lycklig81 skrev 2009-08-03 20:53:18 följande:
    men de va kul och vi fick lite tips på vad man inte ska göra och ska göra :)
    Några tips på vad man inte ska göra kanske vi kan få ?:)
Svar på tråden Bröllop 2010 nr7