• mysifer

    Bröllop 2010 nr7

    imorgon är det en vecka kvar för oss. köpte underkläder idag, material till vigselprogrammen och så håller min kära mor på att sy en påsväska som jag ska ha till min klänning som blir hur söt som helst!
    vid den här tiden om en vecka är vi framme i kungälv och äter ev middag med min familj och hans far som kommer en dag innan, precis som vi.

  • mysifer

    vi vet inte heller exakt hur vi ska gå in..med 5 dagar kvar kanske man borde bestämma en sån sak?
    antagligen kommer vi att gå in tillsammans men riktigt hur vet vi inte eftersom vi ska vara utomhus och han inte får se mig förrän det är dags. vill inte heller att han ska stå och vänta och att alla ska titta på mig..det är ju inte jag som är huvudperson, det är ju VI.

  • mysifer

    låter som en toppendag verkligen härligt!

    min syster skulle sminka mig på lördag men bangade så jag fick lite panik. nu visar det sig att en kompis som jobbar extra som make-up artist kommer till kungälv på lördag och sminkar mig! hon ska provsminka mig imorgon eftermiddag så jag ska ta med bild på klänningen och ett tygprov jag har.
    på kvällen ska jag fixa gelénaglar med fransk manikyr och dekorationer och onsdag förmiddag ska jag till frissan.

  • mysifer

    2 dagar kvar..
    imorgon åker vi till kungälv så idag måste allt göras klart och packas. jag drömde en massa i natt om allt möjligt. bland annat gick en av mina naglar sönder! var tvungen att inspektera noga när jag vaknade

  • mysifer

    haha ja när jag började hänga här inne hade vi siktet inställt på 2010, sen ändrade vi oss hastigt och lustigt men jag fick lov att vara kvar

  • mysifer

    MissMijah: vigselprogrammen tog en evig tid för oss. kanske inte gör det gör er men vill bara förvarna sen är jag iofs jättepetig och satt kanske onödigt länge men det tog mer tid än jag trodde det skulle göra.

    ja så hemsk jag är som lurar med mig en massa 2010-brudar och sen överger er

  • mysifer

    hihi ja jag kan intyga att vi är framme på hotellet och går mest runt och myser nu =) har lånat svärfars dator så jag sitter och surfar lite i väntan på att min familj ska komma upp ikväll.
    har även hunnit med en runda inne på bohus fästning och jag är kär igen! jag tänker flytta in där, bosätta mig i ett valv eller nåt.


    MissMijah skrev 2009-07-16 22:42:26 följande:
    My: Gjorde ni era för hand? Vi har ju färdiga kort. SKa bara skriva ut allt och sätta in med en snodd.
    vi har gjort våra själva, köpt färgat papper och skrivit ut texten på och sen rullat ihop dem till rullar och fäst med fuskläder och silverband. det som tog tid tyckte jag var att få till texten, både innehåll och utseende.
  • mysifer

    jag var också nojjig för det innan men tänkte inte på det för ett ögonblick när vi stod där. alla bara försvann


    MissMijah skrev 2009-07-22 12:34:23 följande:
    jag hoppas det! hehe robban har inte kunnat somna ordentligt på 3 kvällar nu. igår kom han t.o.m ut från sovrummet efter en kvart och sa- nej älskling. jag är så nervös! jag ligger bara och tänker på kyrkan och kan inte somna. det ska bli jättekul, men jag har scenskräck, tänk vad uttittade vi kommer att vara!heheh!
  • mysifer

    tack alla! håller precis på att få bilder av Fenixx och fick av best man igår så det kommer upp under helgen, tillsammans med en detaljerad berättelse om dagen

  • mysifer

    hur ska det då gå för mig som är blödig redan??

    blev rörd till tårar i lördags när jenny höll ett fint tal
    ser också fram emot fotografens bilder! ska bli så spännande. fick se ett par men fanns ju mååånga fler.

  • mysifer

    jag ska mysa med min man efter en vecka ifrån varandra och lägga upp bilder här också, fick många fina igår.

    annars hoppas jag att det blir en väldigt lugn helg.

  • mysifer

    jag funderade över det där med blommor fram och tillbaka ett år ungefär och tänkte inte ha några alls, sen konstgjorda och så helt plötsligt bestämde jag mig för att jag vill ha blomboll. de blev jättefina och jag är så nöjd. bild kommer på den också.

    dessutom håller de sig fortfarande och står och pryder vår hallmöbel sen i söndags.

  • mysifer

    skulle säga att det beror mycket på hur populära och fullbokade ställena är. om du ska ha väldigt speciella blommor kanske du ska vara ute i god tid så att de hinner få hem, annars tror jag ett par veckor räckor.
    ett par-en månad innan kanske är lagom för hår och smink, återigen beroende på hur gott om tider de har.
    bröllopssvit tror jag inte heller du behöver boka så långt i förväg men man betalar ju inget på hotell förrän man åker hem så det kan man ju boka så fort man bestämt sig egentligen, så slipper man tänka på det.


    MrsMuffin skrev 2009-07-25 17:27:05 följande:
    Hur tidigt måste man egentligen boka..1) florist?2) makeup och hår?3) bröllopssvit, om man nu skall ha en sådan? Någon som har förslag..?
  • mysifer

    NU har jag lagt upp ett par bilder =) kommer fler när vi fått från alla och även fotografens bilder.

  • mysifer

    ja tårtan var supergod!
    så härligt att vara omgiven av de som betyder mest i ens liv och att de vill dela ens stora dag. särskilt tack till min tärna som hindrade mig från att få nervsammanbrott

  • mysifer

    tack så snälla ni är

    ja jag gillade verkligen min bukett, blev väldigt bra till slut.

  • mysifer

    ja jag blev lite besviken när jag fick se dem och de var så pass blåa men blev superfint till klänningen. svårt att se helheten när man vill att allt ska vara lila

    makupala: tack!

  • mysifer

    men usch så taskigt! varför beter de sig på det viset?


    makupala skrev 2009-07-29 13:52:29 följande:
    med 17 dagar kvar till bröllopet, verkar det som om min ena tärna kommer att hoppa av.. och gör hon det, har den andra tärnan sagt att hon också hoppar av.. blir så himla ledsen..
  • mysifer

    riktigt dålig stil av dem! så otroligt själviskt beteende av dem. de borde ju ha fokus på dig och er stora dag och inte sig själva. det är ju dig och din blivande folk ska titta på!

    hoppas verkligen att det löser sig för dig.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7