• makupala

    Bröllop 2010 nr7

    oh bara 18 dagar kvar nu!! weeiiiii...

  • makupala

    ja det börjar kännas läskigt nära nu..


    Fenixx skrev 2009-07-28 17:20:38 följande:
    nedräkningen har börjat.
  • makupala

    med 17 dagar kvar till bröllopet, verkar det som om min ena tärna kommer att hoppa av.. och gör hon det, har den andra tärnan sagt att hon också hoppar av.. blir så himla ledsen..

  • makupala

    jaha så har både hoppat av då... fan fan fan..

    skulle ha mina båda systrar som tärnor.. min lillasyster är gravid i v21 o kom nu helt plötsligt på att hon inte alls kan stå som tärna då för hon har ju faktiskt gått upp 6kg i vikt.. daahhh.. hon är gravid vad hade hon förväntat sig??? suck..

    och då vill inte min storasyster heller vara tärna, eftersom hon inte vill göra det ensam.. när jag ringer upp henne och är helt förkrossad så tar hon lillasysters parti på en gång "för det är ju så synd om henne, hon hade ju inte förväntat sig att blir så stor!" men hallå seriöst, vem vet inte att man lägger på sig ett par kilo när man väntar barn?!?!

    blir så j*vla besviken och vill bara gråta.. detta är mina egna systrar liksom.. tycker de uppför sig otroligt själviskt.. det är ju MIN stora dag.. men då vet man ju hur mycket man betyder fö dem...

  • makupala

    tack för alla snälla ord!

    va och shoppade tillsammans med min bästa vän idag och berättade för henne vad som hade hänt. och jag behövde inte ens fråga innan hon sa att hon skulle se det som en ära att få vara min brudtärna. frågade även 2 andra nära vänner om de också ville vara mina tärnor, den första svarade "självklart!" den andra har inte svarat ännu.. hon är i tanzania o kommer inte hem förrän på söndag.. hihi..(skickade sms till henne o hoppas på svar omgående på söndagmorgonen..) men det börjar kännas ljust igen!

    tur att man iallafall har underbara vänner!

  • makupala

    såg också ett brudpar idag, precis när de kom ut från kyrkan. och dom va så himla fina att jag fick tårar i ögonen.. hihi.. tänkte sätta mig och pyssla med våra små favour påsar så fort sonen somnar.. dock verkar det dröja för jag hör hur han ligger och pratar i sitt rum..

  • makupala

    passade på att öva på att gå i brudklänningen idag när sonen sov middag. till mig förskräckelse inser jag att jag kommer trampa på klänningen framtill hela tiden. mina 7 cm klack va visst inte tillräckligt!

    började direkt få panik och tänka att jag måste försöka få ta i en skräddare eller köpa en sån där jobbig underkjol med ringar för att få upp tyget lite nertill.. men då kom min sambo med idé, byt skor ta ett par med platå.

    så jag gick ner i förrådet och rotade bland mina skor som jag inte använder sen många år tillbaks.. hittade ett par buffalo platå-skor som jag glatt gick omkring i typ 97..

    platån på dessa skor 10-15 cm och när jag satte på mig dessa under klänningen blev längden perfekt och skorna syns inte.. så jag tänkte ha dessa under vigseln för att inte snubbla i kyrkan och så byter jag sen till festen.. jag menar ingen behöver ju vet om min lilla hemlighet.. hihi..

    ibland är det tur att man har en sambo som kan hålla huvudet kallt när man själv får panik på en gång..

  • makupala

    oh spännande!! har ni något kvar att göra? ska göra mina sista inköp på lördag. sen är det bara att njuta sista veckan..


    MissMijah skrev 2009-08-04 18:21:20 följande:
    hej flickor! nu har jag inte varit här inne något, har liksom inte riktigt tid. 11 dagar kvar tills jag är FRU!
  • makupala

    oj oj 10 dagar kvar nu... börjar kännas lite pirrigt i magen.. va hos blomsterhandeln idag och gick igenom min beställning med floristen. tror min brudbukett kommer bli så himla fin. den kommer att vara droppformad och bestå av rosor i ljus-ljus rosa och sen två olika nyanser av lila rosor!

    känns som det mest fallit på plats nu. behöver bara handla lite smått o gott i helgen. på måndag börjar jobbet igen och då kommer dagarna bara rusa förbi..

    beställde ett par nya skor från halens i början av veckan.. får se om de hinner komma innan bröllopet. på leverans beskedet står det nämligen "levereas i mitten av augusti".. men men.. får gå tillbaks till "plan 1: buffalo skor!" annars..

    lägger upp bild på de nya skorna i galleriet..

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7