Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr7

    väderet är jättesvårt, tänk att jag också tänkte den tanken i morse, dock vill jag ju ha ett höstbröllop, men jag hoppas på lite värme våran lördag. Hela aug. har varit dålig hos oss, så jag vet itne riktigt. Men det borde ju vara varmare i början av aug. men jag vet inte

  • FruHögstadius

    MÅSTE man barnanpassa barnens bord?

    om det är samma dekoration med levande ljus, etc etc. tror ni att barnen sköter sig bättre om de inser att de måste vara försiktiga än att vi ha typ. ljusslingor och värmeljus ?

    vi har ett par barn som kan vara riktigt bråkstakar, och vi vill ju inte att de ska ställa till det, men vi vill ändå bjuda dem. vi planerar även att sätta deras föräldrar i närheten så att de kan rycka in om de blir allt för livat. (om de väljer att ha med barnen vill säga)

    svårt att förklara med på någotsätt vill jag inte göra något speciellt för barnen, jag vill att de också ska känna att det är "fint" på deras bord.

  • FruHögstadius

    vi valde också att kolla i en mindre näriggade stan där var priserna mycket bättre, dock tyckte jag att vi fick lite, så just nu funderar vi på att låta vår syster ta bilderna och att hon får en liten peng för besväret, dock vill jag inte släppa fotografen helt, min syster tar SUPERFINA bilder, men hon ska vara tärna och sen borde en rutinerad fotograf kunna lägga fram fler vinklar och tips hur vi ska stå etc.

    men kolla om ni har en mindre stad, jag tror inte att en billigare fotograf är sämre.

  • FruHögstadius

    då är det värre, hoppas att du hittar någon som passar bra. lokaldelen brukar vara ett bra tips, har hittat massor med olika företag inom alla möjliga områden. om du inte testat där redan så är det en bra tips

  • FruHögstadius

    har ni hört talas om www.pema.cc ?
    de hade superbilliga papper, metallic a4,10 pack för 24,90:-
    de var så billiga att jag vill beställa på en gång.

    hur mycket papper tror ni att man behöver?
    det blir ca. 25 famijer så 50 papper (inbjudan och tackkort)
    kankse 12 placeringskort på ett a4, ca 6 papper
    kyrkprogram, vanligt skrivarpapper
    kan man dela två och två på festprogrammen?
    i såfall ca 40 papper, om barnen får ett varsit och de vuxna delar med grannen, eller är det snålt?

    typ 100 ark totalt. räcker det?

  • FruHögstadius

    kyrkprogrammen kommer vara av vanligt kopieringspapper så det får alla.
    Men funderar på att lägga programmen mellan tallrikarna, eftersom vi har placerat familjevis vid borden, så sitter man och hustru som partner vid borden. så man vet vem man delar med

  • FruHögstadius

    vi tänkte inte ha så mycket i den, en isbrytarvisa , meny , fakta om oss, bordplacering med fakta om gästerna och kanske något annat småskoj.

  • FruHögstadius

    då ska vi nog köra med det, det låter super, gubben blir glad också, vi kommer beställa 110 ark, så vi har lite extra om något går fel.

  • FruHögstadius

    jag tyckte bloggen var jättefin

    Ja, min blogg har ju inte bara en massa brollopsprat utan mycket annat också, men för er som inte hittat dit så.

    isabellehedman.blogg.se

  • FruHögstadius

    jag har den mest för mig själv, har inte speciellt många läsare (snyft) , men det blir som min elektroniska dagbok!

    du kan göra en blogg på ex. www.blogg.se, det har funkat super för mig , sen är det bara och försöka sprida ut den till folk som kan vara intresserade

  • FruHögstadius

    hej tjejer. hoppas allt är bra med er, just nu strular det MASSOR här, inte med förhållandet men med min skola och pengarna, men hoppas kunna få pengarna i mitten av sept. ursh.

    vi har inte valt något i låtväg än, det står helt still faktiskt.
    hoppas att motivationen kommer tillbaka snart...

  • FruHögstadius

    vi har samma tänk, både min syster och pappa har två dyra kameror, varav min syster har ett mycket stort fotointresse, så vi ska nog be henne fotta iallafall , eftersom hon ska vara tärna så måste någon annan ta bild på oss då, men det behöver jag ju inte ha något fotgraf till.

    Sen har vi ju massor med släktingar som gillar att ta bilder annars så, det blir nog bra

  • FruHögstadius

    pratade med min syster igår och hon skulle fota oss kanske tvåtimmar innan vigseln, ett par efter också kanske, hon har också gått utbildning för foto och redigering och lovade fixa 10 bilder som hn skulle redigera, tror det räcker, sen har man ju kanske bra bilder från andra som man kan ha i album etc.

    sitter just nu och gör något ex. på inbjudningar.

    tänkte att inbjudningarna skulle vara a4 på höjden sett, så de är långa och smala, och sen på baksidan skriva fakta som vägbeskrivning etc. alltså två inbjudningar på ett papper.
    vad tror ni om det?

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7