• yatzy86

    Bröllop 2010 nr7

    Lycklig81 skrev 2009-08-04 12:45:49 följande:
    ja ska man fotas efter vigslen så se till att toastmastern skickar iväg gästerna till festlokalen...blir rätt tråkigt att stå och titta på..el rättare sakt tror brudparet tyckte inte de va så kul.se titt att tärnorna gör sitt jobb...de ska inte stå och hänga utan se till att hjälpa bruden , speciellt om bruden har släp på klänningen.se till att de finns påfyllning..så alla har något iför brudskålen.ja lite små tips iaf, men självklart så blir de lite miss här och där men så är de när inte alla vet vad man har för uppgift..men festen va jätte trevligt :)
    Men det är bra vi har tänkt de ska gå på tips promenad vid festlokalen när vi är iväg och fotograferas lite mingel så.

    Har en tärna hon ska tuktas hårt :P
  • yatzy86

    Jag var sjukt nervös när jag skulle prova första gången, men hade sambon med då han skulle prova lite också. Men att gå in själv hade inte varit det lättaste i med jag höll på göra på mig även när han var med :P hehe


    Sundance skrev 2009-08-05 10:14:54 följande:
    Förlåt att jag bara öser ur mig inlägg nu men jag måste berätta något sjukt och tråkigt som hände igår. Var på Gustav Adolfs Torg i Malmö i jobbärende och hade en del tid över efter det. Fick ett ryck och tänkte att jag skulle göra mitt första besök i en bröllopsbutik, den där butiken Cinderella ligger ju precis mid Hansa, och titta på klänningar. Visserligen har jag hört mycket negativt om den men jag tänkte ju ändå bara titta, och den låg ju i närheten. Var helt oiordninggjord och gick i baggy-jeans och keps . Men när jag kom fram till dörren, så vågade jag inte gå in. Fick världens klump i magen blev jätteosäker. Nästan lite smårädd. Kan inte riktigt förklara. Någon som känner igen känslan från första gången ni skulle hålla i en bröllopsklänning??? Gick in på Panduro i stället och kikade på papper till inbjudningskorten, som jag nu äntligen bestämt mig för att göra själv.
  • yatzy86

    Jag hade gått i taket!! Dålig stil av folk. Att inte de ser det som en ära att ha blivit bjudna, konstigt att vissa människor ska vara såna.

  • yatzy86
    MissMijah skrev 2009-08-12 23:38:36 följande:
    ..2 dagar kvar...
    Spännande :D
  • yatzy86

    vi har ca 70 gäster. vi är i en resturanglokal eller vad man säger. De står för mat och alkohol så vi har räknat drycken på ca 20.000 maten går nog på ca 15-17 000 och då ska vi ha buffe.

    så det skiljer väl rätt mkt om mans edan har en egen lokal och har vanlig catering på priserna kan jag tro.

    Priset för frockcoaten är nog rätt så bra räknat. Fast här i stan sa det att om man har en kosym sedan innan så kan man använda de byxorna för det finns inga speciella byxor till frockcoaten.

    Fast nu såg jag vi hade skrivit 2200 för att hyra det men det skiljer sig nog ifrån stad till stad också kanske.

  • yatzy86

    Men vi köper ju vin,öl,kaffe,läsk genom restaurangen så det kostar ju. Vi har tänkt bjuda på vin till maten och ev. några öl på det. Sedan ska vi bjuda på kaffet. de har ju nästan barpriser där så priset blir ju högre för oss på så sätt. Men 8000 i tyskland får ni ju MKT för :)

  • yatzy86

    Idag får våra gäster vår inbjudan. Känns sjukt nervöst då vi valt skicka ut dem så tidigt på grund av klädkod och att vi hållit det hemligt. Så ska bli spännande och se om vi blir nedringda eller om ingen bryr sig :D

  • yatzy86

    Stämmer 5 Juni gifter vi oss. Vi har smoking och så är det bal samma helg så de som ska komma på vårt bröllop måste boka sin smoking redan nu i höst för studenterna är väldigt tidiga med att boka nuförtiden. Sedan så har vi valt att hålla det hemligt imed vi planerade skicka ut dem så här jätte tidigt så nu får alla reda på det.

  • yatzy86

    Jag köpte min klänning över ett år innan vi ska gifta oss :P Ibland blir jag velig med då bara tänker jag på hur otroligt vacker den är så blir det bra :D Det finns bara den i stan så hade jag inte köpt den hade jag nog ångrat mig om någon kommit före.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7