• Bluebride

    Bröllop 2010 nr7

    vi skickar ut det vid jul tillsammans med julkortet

  • Bluebride
    pandis81 skrev 2009-09-03 11:36:51 följande:
    gud så söt hon e..ja vi har också alltid gjort kort med ameena på,, men i år tänkte vi nog kanske låta det vara eftersom vi vill att fokuset ska ligga på inbjudan istället.. så då lägger vi i ett vanligt jul kort. och så inbjudan.. ameena står ändå i fokus hela tiden. men så är det med små barn .
    Ja, då förra julen tillbringade vi på sjukhuset, inte ett dugg kul då var hon bara 5 dagar gammal, nu tänkte vi eftersom det är första året så tänkte vi det skulle vara kul att göra med hennes bild. Ska bli kul. Undrar när man ska beställa dem och varifrån. Kortet har jag tagit med min mobil, kameran var inte uppladdad.

    Javisst är hon söt. Just nu sover hon på golvet under sitt gym. I soffan ligger Turbo, en av våra katter och sover.
  • Bluebride

    tänk att det finns så snälla kompositörer blir ju rörd.

    Vet inte om någon av er har sett filmen Agnes Cecilia. I sluttexterna spelar en underbar låt som jag ryser av men ledsamt nog gick den inte att hitta någonstans, så vad ska man göra. Jag letade upp vem som hade komponerat den och se på fasen, han hade egen hemsida. Jag hittade hans mailadress och mailade och frågade honom vart jag kunde få tag i låten och ev noterna till den. Några timmar senare svarade han, och bifogar låten på MP3 och även noterna, jag börja nästan gråta.

  • Bluebride
    Clea skrev 2009-09-03 23:56:50 följande:
    Åhhh vad smart o skicka ut inbjudningarna tillsammans med julkortet. Snor idén rakt av!!
    [/citat]

    Härmis
    Fenixx skrev 2009-09-04 08:34:38 följande:
    [citat]
    bluebride>> men oj vad snällt, vad skoj!
    Ja, det var jättesnällt
  • Bluebride

    jag har ett iställt bröllop bakom mig, så min köptes in 2005 och den används nästa år.

  • Bluebride

    vad bra sundance. Här går gubben och är tjurig för att inte hjälper till med veden. Svårt när han blockerar vägen med den utskurna oljetanken. Jag tänkte jag skulle ringa kyrkvärden för att kolla kyrkans hus, som är vår lokal, men jag tror jag gör det imorrn istället, så man slipper hans sura min, han pluggar i alla fall hela dagarna, skönt att vara ensam med lillan.

  • Bluebride
    Sundance skrev 2009-09-07 18:03:35 följande:
    Nä, vad skulle det va?
    de uppdaterade sidan mellan 12-15 idag
  • Bluebride

    jag har alltid känt mig ensam på fester eftersom jag inte dricker

  • Bluebride
    Fenixx skrev 2009-09-07 18:44:41 följande:
    vem säger att vigselakten behöver vara stel och tyst. www.youtube.com/watch
    [/citat]

    jag skrattade så jag grät, hoppas man inte gör samma sak. Oroar mig lite dock, då jag har räknat ut att jag ska få mens i samma veva, får fasen bli gravid så man slipper, fy vad dåligt.
    ninni84r skrev 2009-09-07 21:12:12 följande:
    [citat]
    instämmer. kommentaren "men man har ju roligare när man dricker, folk som dricker är ju mer sociala och roligare" fick jag på en kräftskiva för ngn vecka sedan! hallå, där satt både jag om min m2b och ingen dricker... kunde ju lika väl sagt "ni är astrista bara så ni vet" :)
    Ungefär. Har har kunnat dricka en drink förrut, men jag fick åka till för bukspottskörtelinflammation och efter det så tål inte min kropp alkohol. På festen har vi ingen alkohol då vi har festens i kyrkans hus.
Svar på tråden Bröllop 2010 nr7