• makupala

    Bröllop 2010 nr7

    hmm.. bara för att jag ville visa er en bild så finns skorna inte längre med i deras webshop.. måste ju betyda att det är slutsålda.. hoppas bara att jag får ett par!

  • makupala

    usch inte roligt när folk ska hålla på o krångla.. hoppas det löser sig för dig och att du kan få slappna av och bara pyssla om dig själv och din familj de kommande dagarna! kram


    MissMijah skrev 2009-08-06 10:15:39 följande:
    9 dagar kvar! Längtar som sjutton, men måste ändå få vräka ur mig lite. Eller en hel del, förlåt om det blir långt! Vi har haft världens strul den här veckan med två gäster som hoppat av. Så vi har fått ändra bordsplaceringen 2 gånger nu och vår stackars toastmadame jobbar förbrilt med ändringarna i festprogrammet.Jag blir så trött på en del människor. som har så kassa ursäkter för att en vecka innan, inte kunna komma. De har sedan dessutom redan tackat JA!Ex: Jag har inga pengar, mitt barn är krävande, har ingenstans att bo etc.Men vilken människa, som ska åka från en ort till en annan för att gå på ett bröllop, planerar inte sådant i tid?!?Man kan ju inte komma en vecka innan och tro att man ska hitta det billigaste hotellrummet, eller att ekonomin ska lösas?Fasen, allt handlar om planering och lite vilja! Varför börjar man inte i tid?Folk har vetat sen i aug när var och hur vi ska gifta oss. köper inte deras lama ursäkter. så just nu känns det lite stressigt och psykiskt krävande. För alla ringer ju till oss och undrar vart de ska ta vägen.Ja men, VI VET INTE! Vi har allt annat att tänka på, så hur folk ska sova får de faktiskt ta ansvar för själva! speciellt när de inte kan tänka ett steg längre att vara ute i lite god tid! Dessutom väldigt tråkigt att folk inte VILL engagera sig mer än så i ens bröllop att det kommer per automatik att vilja kolla efter var man ska bo, vad man ska ha på sig o.s.v. i god tid. Inte ens vår bestman har ordnat sitt boende. Han inser nog inte vilken roll han har och hur mycket m2b behöver honom den dagen. Men han har ju inte intresserat sig ett dugg under hela planeringen, så så jätteförvånade kanske vi inte är trots allt. Bara väldigt besvikna.Igår ringde min barndomsvän som ska spela piano i kyrkan. Han är omöjlig att nå och världens mest förvirrade människa.Han yrade om fel kyrka! fick förklara väldigt tydligt att vi sa ju för ett halvår sedan att vi bytt!Han skulle även ha med sig en gitarrist till kyrkan, nej men den människan KANSKE kommer nu, inget definitivt JA längre. Nähä?! Men det var ju bra att man fick veta det i tid!Och med en vecka kvar undrar han vad vi ska ha för sånger.- Ja, de jag sa att vi skulle ha för 4 månaer sen!- Jaha, vilka är det då? Jag har inte hunnit öva.BRA!!!Jag hoppas inte att några fler ballar ur nu, för då vet jag inte vad jag gör!Och mitt i all röra när folk håller på som de gör, så ska man hinna med två barn, alla bestyr som kvarstår (saker som ska betalas, hämtas o.s.v), förberedelser, göra vigselprogrammen, hitta de rätta underkläderna etc etc. och till råga på allt så är jag hur nervös som helst!Tack för att ni lyssnarBridezillan
  • makupala

    hittade äntligen bilden på skorna jag beställt. la in den i mitt galleri

  • makupala

    tack så mkt! hoppas de kommer snart bara så att jag kan öva på att gå i dem.. annars måste jag försöka få tag i ett par andra..


    MissMijah skrev 2009-08-06 22:14:48 följande:
    ohhh gud vad snygga!!!
    [/citat]
    CiaLovesAndreas skrev 2009-08-06 22:49:36 följande:
    [citat]
    Jösses vilka skor!Skulle jag ha såna skulle jag bryta foten inom 5 minuter
  • makupala

    vet jag inte heller om jag gör ännu.. hihi..

    Karin längtar skrev 2009-08-07 10:56:20 följande:


    Vilka häftiga skor! Men jag skulle aldrig klara av att gå i dem.
  • makupala

    fick svar från halens igår om att mina skor inte kommer att komma förrän i slutet av augusti... suck.. jaja..

    så jag kollade runt lite mer och hittade ett par snygga skor på ebay. mailade företaget som sålde dem och de finns i england och skulle skickas på måndag.. så det tar ca 3 dagar innan de kommer till sverige! spännande! får vi se om de kommer i tid! lägger upp bild i galleriet!

  • makupala

    de höga skorna tänkte jag bara ha under vigseln då jag insett att min klänning är lite för lång fram. och jag vill ju inte trampa på den o snubbla liksom.. ska byta om till ett par lägre klackar sen till festen, då jag kan gå o lyfta upp min klänning lite om det behövs..


    Humlan66 skrev 2009-08-08 13:24:32 följande:
    Herregud vilken PLATÅ orkar du verkligen knata runt med dom där en hel dag ?? Jag är van med höga klackar med jag orkar max ca 5 tim. vore jag som du skulle jag skaffa en reserv ifall fossingarna blir trötta . men va spännande, det är snart dags för dig
  • makupala

    måste berätta om igår! skulle egentligen haft födelsedags kalas igår här på dagen, men vid 11-tiden blev jag kidnappad av mina tjejkompisar! Fick dra på mig ett par neon rosa leggings, en lika rosa fjäderboa och en rosa slöja med krona.

    sen bar det av ner i hamnen för champagne frukost. efter det åkte vi till trosa stadshotell o spa för att bubbla lite o bada bastu. stannade där i ett par timmar och hade det bra. sen gick vi ner i hamnen igen, tog en drink på ett ställe och sedan vidare till ett annat för att äta middag.

    efter middagen gick vi hem till en av tjejernas föräldrar och gjorde oss lite fina inför kvällen. dom fixade mitt hår o sminkade mig. vid halv nio tiden hade dom fixat så att det kom en tjej o hade sexparty. så vi fick se en massa leksaker o sånt, va jätte skoj!

    efter det gick vi ut på krogen och hade en toppen kväll! va så himla roligt!

  • makupala

    så där ja.. nu var mitt sista stora bekymmer ur världen.. sambons slipsknut.. är verkligen ingen expert på slipsknuter så de gånger jag försökt de senaste månaderna har slutat i katastrof. men ikväll försökte jag igen och laddade upp med lugn och ro.. och en himla massa tålamod förstås..

    och efter att par försök så satt den! äntligen kan jag släppa taget om den grejen och sova gott på nätterna! inte många dagar kvar nu..

  • makupala

    ja nu börjar det verkligen bli nära! är bara lite irriterad över att jag gått och fått solränder efter ett linne på ryggen och min brudklänning är axelbandslös.. hmm.. får försöka vara ute i solen mycket nu dessa sista dagar.. annars får jag väl ge upp och se ut som jag gör.. haha..

  • makupala

    har idag varit och träffat prästen. så fick vi öva på att gå lite i kyrkan och så. blev jätte nervös även fast det bara var jag, m2b och prästen där.. kan ju då tänka mig hur det kommer att vara på lördag när ytterligare minst 50 personer är där och tittar på oss..

    jag som varit rätt lugn, börjar bli riktigt pirrig nu.. fyller 25 på torsdag också. men det känns som om ingen kommer att komma ihåg min födelsedag.. alla är så fokuserad på bröllopet. men förhoppningsvis kanske jag får någon present..

  • makupala

    sitter nu o väntar på att sonen ska somna.. sen ska en kompis komma över och fixa mina naglar inför helgen. ska bli så himla skoj att få känna sig lite ompysslad..

    måste dock försöka att komma skapligt i säng börjar jobba alldeles för tidigt imorgon..

  • makupala

    börjar bli lite nervös nu..

    har idag varit o fixat i lokalen. den blev så otroligt fin. ska strax gå o lägga mig. måste ju upp tidigt imorgon. men har lite små saker kvar att göra..

    så jag önskar alla en trevlig helg och hoppas ni håller tummarna för att vi får bra väder imorgon! kl 13:00 ringer klockorna för oss..

  • makupala

    så var man FRU!! Hade en underbar dag igår och solen sken på oss hela dagen! Kunde inte haft mer tur med vädret! Hade verkligen en toppen dag och är hur lycklig som helst!

    Har lagt upp bilder och skrivit lite om dagen på min blogg.

    frusandholm.blogg.se/

    Kika gärna in!

    Kram på er alla!

  • makupala

    tack o grattis till dig med!
    ska nu kika in dina bilder! hoppas ni hade en toppen dag!


    MissMijah skrev 2009-08-17 00:53:07 följande:
    Jättevackra!! grattis till dig gumman!
Svar på tråden Bröllop 2010 nr7