• pandis81

    Bröllop 2010 nr7

    det är så man lär känna varandra..
    vi ska ju ha egen lokal, med egen mat och dricka.
    Vi dukar på fredagskvällen och gör ordning all mat då så att det bara är att värma.
    jag har en toastmaster och svärföräldrar som hjälper till så inga problem.
    Vi ska ha två tärnor och två bestmän.
    vi gifter och i slaka kyrka.


    CiaLovesAndreas skrev 2009-08-11 23:05:23 följande:
    Uj, nu är det 20 frågor Vi vill ha lokal med full service. Visst, det kostar lite mer men jag tror det kan vara värt det. Skönt att slippa allt jobb dagen innan.Vi ska ha en tärna och en bestman.Vi gifter oss i östra hargs kyrka.Din tur att svara
  • pandis81

    ja det har jag, den hänger här hemma.. hittade den för ett tag sen, det är den i galleriet. och jag vart så frälst att jag inte ville vänta och så fick jag ett bra pris också.

    Men jag måste tyvärr säga god natt nu för jag ska upp och jobba tidigt imorgon, så lägger jag mig inte nu så kommer jag vara jätte trött imorgon. Och då blir det bara jobbigt när man ska lämna den lilla på dagis innan.

    Men sov gott så hörs vi säkert imorgon kväll igen när jag kommer hem.


    CiaLovesAndreas skrev 2009-08-11 23:12:38 följande:
    Hehe, det är sant Har du hittat din klänning?
  • pandis81

    dom var väldigt fina båda två, men jag är så dålig på att se märken på klänningar så tyvärr kan jag inte vara till någon bra hjälp..
    men jag hoppas att det löser sig för dig..


    Humlan66 skrev 2009-08-12 19:49:50 följande:
    Hörrni jag behöver eran hjälp. I mitt galleri har jag 2 bilder på brudklänning märka med nr 1+2 är det något utav er som vet vad det kan vara för modell ( märke samt namn eller nr på modellen ) ägaren till klänningen ( finns både på blocket + bt ) VÄGRAR svara i telefon eller på mail så jag får inga svar kanske är för att jag har skyddat nr Har nu suttit i flera timmar och sökt hos olika märken ( sottero-forvere yours mm ) men nope inte hittat .. suck Vil ju verkligen ha den där kläningen
  • pandis81

    ååå vad spännande,, och åå vad jag önskar att jag var där.
    Ni kommer att vara så fina.
    och jag önskar att allt verkligen blir som ni vill nu.
    att dagen bjudet på fint väder.


    MissMijah skrev 2009-08-12 23:38:36 följande:
    ..2 dagar kvar...
  • pandis81

    ja och jag som skulle sätta mig och fixa framsidor på inbjudningarna idag tänkte jag, få lite egen tid när mannen är och tränar och dottern ligger och sover.

    Men under dagen så har min mamma blivit inlagd på sjukhuset och vi ska äntligen få några svar hoppas jag vad det är som händer med henne, men idag när hon vart inlagd var hon dålig, mådde illa och hade väldigt ont i magen.

    Så när väl kvällen kom så kände jag mig inte på det humöret som jag tror att jag behöver vara för att dom ska bli fina och det ska kännas kul...
    men jag vet inte om jag sätter mig en annan dag i veckan eller om jag tar det framöver, jag har fortfarande fyra månader på mig innan dom ska skickas ut, men jag måste snart börja om jag behöver beställa eller hinna köpa mer material om jag behöver det. Vi får se helt enkelt.

    Men dagen vart inte som jag hade tänkt mig att den skulle bli.
    Ameena fick dock ett väldigt stort G i baken på 3 års kontrollen idag, trodde i ju försig inget annat. Min stora tjej

  • pandis81

    ja jag börjar bli van, man får liksom aldrig glädjas med dom roliga sakerna man har för sig, förän det kommer något mindre kul.
    Som det här med mamma tex.


    Daaling skrev 2009-08-13 21:15:05 följande:
    Tråkig med din mamma pandis81 Hoppas allting löser sig.
  • pandis81

    tack ni..

    det var bara en tanke som flög över mig nu när jag sitter i soffan och slö tittar bara för att skingra tankarna lite i alla fall. även om det inte är så enkelt.

    Tänk om dom nu hittar något som dom andra läkarna har missat, kanske i levern som dom har pratat om förrut, men inte utrett ordentligt. tänk om det är så att dom kanske hittar någon form av cancer när magen har varit så uppsvälld ett tag och hon har mått så illa nu.

    tänk om dom hittar det och så har det gått så pass långt, kommer hon att klara sig till bröllopet. ??
    vad kommer att hända då.???

    jag vet att det inte är så roliga tankar, men jag har ställt in mig på det värsta och jag kommer så göra tills jag vet mera.
    bara för att inte bli så överrumplad när det väl kommer fram vad det är sen.

  • pandis81

    klart vi håller alla tummar för dig vännen, och jag ska tänka på dig på lördag, när jag sitter i kassan och ser att klockan börjar närma sig.

    jag hoppas verkligen att vädergudarna är med er...
    häxa kan du aldrig se ut som du kommer att vara vacker som en ängel.

    lycka till vännen.


    MissMijah skrev 2009-08-13 22:10:25 följande:
    therese: håller verkligen tummar ch tår för din mamma gumman. du vet att jag finns här! kramar!!Och tack alla tjejer för er pepp! Jag kommer nog inte att komma online något mer innan Lördag. Håll tummarna för mig nu, att jag inte tjuter bort allt smink och ser ut som en häxa, haha!massa kramar till er
  • pandis81

    nä nu ska jag gå och lägga mig, försöka sova lite och sen är det dags för jobb både imorgon och på lördag, men bara till fyra båda dagarna. Så det ska bli riktigt skönt att sluta skapligt. Men nästa helg då kommer jag nog att vara helt ledig för nu har jag jobbat många helger på rad.

    Men tack för att ni finns tjejer, jag lovar att komma med uppdateringar så fort jag vet något.
    Jag hoppas innerligt att detta kommer gå bra och att hon finns med oss även på våran dag. Om inte så vet jag inte vad jag gör.

    Daaling: jag hoppas verkligen att dina vänner också får ett lyckligt slut på sin historia. Det här är verkligen inte något man vi ha att göra med och i alla fall inte nu, inte när man försöker att planera det som ska vara ens lyckligaste dagar i ens liv.

    sov gott tjejer, vi hörs imorgon kväll.
    Kramar på er. Och trevlig helg till er alla.

  • pandis81

    ååå vilken underbar födelsedag..

    ett stort grattis på din dag födelsedag.


    maj2010 skrev 2009-08-16 08:54:47 följande:
    Makupala & MissMijah: nu väntar vi otåligt på bildbevis från gårdagens stora händelser! Hoppas att ni klarade er undan det värsta regnet och att ni fick fina bröllop på alla sätt och vis!Själv svävar jag omkring på små rosa moln idag. Var ute på stan igår och hittade ett par alldeles underbara rosa skor som jag tror att jag ska ha till bröllopet, om jag bara lär mig gå i dem... De har nämligen skyhöga klackar! Bild kommer så småningom.Sen när jag kom hem väntade en hemlis. Jag fyller nämligen år idag och sambon envisades med att vi skulle fira igår. Han skulle fixa middag och jag fick inte vara hemma medan han gjorde det (därav shoppingrundan). När jag kom hem hade han dukat bordet jättefint med ljus och blommor. Jag fick byta om och sätta mig till bords, fick ett glas mousserande vin och så kom förrätten - en liten räkmacka. Vi skålade och åt och pratade. När det var dags för varmrätten säger han: den serveras inte förrän om två timmar, vi ska äta på Sjömagasinet! Det blev en fantastisk middag, bästa födelsedagspresenten jag nånsin har fått!
Svar på tråden Bröllop 2010 nr7