• Sundance

    Bröllop 2010 nr7

    Synd med skorna Makupala... Det är klurigt det här med skor. Jag är van att gå i höga klackar men tror inte jag vill ha så superhöga på bröllopet. Är inte så mycket kortare än min m2b heller. Men lite vill man ju ha. Dessutom vill jag ha röda. Ska ha röda skor, bukett med röda rosor, röda smycken och röda underkläder . Om det går att ha det förstås. Och så ska tärnorna ha röda klänningar och marskalkerna röda slipsar och min m2b ska ha röd plastrong, samt hans bestman. Tror det blir supersnyggt!

  • Sundance

    Har ni en bra helg där ute i landet, tjejer? Själv jobbar jag i det fina vädret. Då blir det inte så mycket att göra eftersom jag jobbar i butik på ett stort köpcentra.

  • Sundance

    Måste bara tipsa om ett tv-program som jag fastnat för. Det heter "Say yes to the dress" och sänds på Discovery Travel & Living. Handlar om en stor bröllopsbutik i USA nångonstans. Så får man följa personalen där och alla olika kunder de får in. En del riktiga bridezillas och en del är urgoa men har med sig såna rötägg till familj och fästmän med sig. Inget de tar på sig duger. De stackars affärsbiträdena sliter verkligen sitt hår ibland. man får rätt mycket inspiration och idéer om klänningar.

  • Sundance

    Vilken kul hippa ni verkar ha haft Makupala!

    Är så spänd inför era bröllop ni som bara har ett par dagar kvar nu Väntar med spänning på era bilder sedan. Jag var och köpte det där paisley-pappret jag pratat om. Ska lämna det till en god vän till min pappa som har tryckeri så han får provtrycka på det och se om det funkar, trots att det är präglat. Hoppas... Tror inte ni också att det kunde vara snyggt med ett silvrigt papper längts bak, vitt paisley-papper som frontpapper med röd text på (inbjudna alltså). Känns liksom snyggare att skriva med rött på det vita i stället för på grått. Även om det också är snyggt.

    Min sambo är expert på alla sorters slipsknutar. Han har jobbat med herrkonfektion i ett par år. Så när det är fest så ringer både kusiner och systrar och vänner och kollegor och ber honom om hjälp. Ibland har de med sig slipsarna till jobbet på fredagen så att han får knyta dem inför lördagsfesten

  • Sundance

    Det där med tärnklänningarna är ett stort problem för mig/oss. På ett sätt vill jag jättegärna att alla 4 tärnorna har klänningar i samma tyg så att de ser lika ut, fast med olika modeller så att de trivs i sin klänning. Samtidigt så har vi inte råd att låta sy upp 4 klänningar hos sömmerska och jag känner ingen som kan. Och det är ju jättedyrt att köpa "riktiga" tärnklänningar också. Funderar nu på att köpa ett tygprov med den nyans jag tänkt och ge till tjejerna och sedan får de själva köpa klänning efter det och så betalar vi hälften. Lite risk att klänningarna inte bli klockrena tillsammans men ändå den bästa lösningen kanske. Åh, om man bara kunde sy själv. Men det är ändå det problemet att en tärna bor i örebro, en i stockholm, en i vimmerby och en i malmö så det är svårt att hitta tillfälle att prova om man skulle sy.

  • Sundance

    Är det någon här som har bra koll på heminredning? Letar förtvivlat efter krukor att ha rosarrangemangen i på borden. Vill ha såna där spegelblanka eller kromade eller vad man ska säga. Inte direkt spegel men silver. Men jag kan inte hitta det någonstans

  • Sundance

    Här skrivs det för fullt . Som vanligt.

    I helgen blir det stor fest hos oss! Ska bli superkul! Och så kommer en av mina tärnor ner från stockholm och stannar över helgen. Och imorgon är det vår ett-år-kvar-dag. Din också JennyG (förlåt, minns inte exakt vad du hade för namn )! Tänkte jag skulle ta med min tärna ut till slottet och visa henne så jag mailade de som äger det och sa att om de ser några stå och spana och peka så är det bara vi. Då sa han "kommer ni på lördag fm så kan ni ringa för då kan jag släppa in er i lokalen så ni kan titta för vi ska ha bröllopsfest där på em". Ska bli jättespännande att se hur de har dukat och så.

    I slutet av augusti ska vi på den stora inredningsmässan i stockholm, så då ska jag passa på och leta dekoration till bröllopet. Ljsulyktor och vaser och massa annat . Kommer nog ha beställt både det ena och det andra när vi åker där ifrån.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7