• J D

    Dyr svensexa

    Ja... pengar och tid verkar dra iväg när det kommer till möhippor/svensexor. De här heldagarsarrangemangen som verkar ha blivit standard är kanske jättekul om man är ett riktigt nära gäng men annars tror jag att många kan tycka att det mest blir ett måste för den som ska gifta sigs skull och hur kul känns då det för denne?


    Personligen tycker jag att man ska sikta på max 500 om man har lite yngre gäster- typ max 25 år, som knappt har ngn inkomst (i studentkretsar dvs) och max 1000 annars. Allt annat kring bröllop kostar ju också- och visserligen har ju brudparet också lagt ned pengar på mig som gäst men det lär ju snarare kompenseras för om det blir inbjudna på ens eget bröllop/får bröllopspresent om vi ska vara helt krassa.


    Sedan tycker jag ju att hela möhippe-svensexegrejen är helt befängd ska tilläggas så min åsikt om hur mkt det får kosta är säkert färgad av det.


    2000 ÄR väldigt mkt pengar för de flest dock.

  • J D
    Svanboet skrev 2009-07-02 13:51:04 följande:
    Jag har grna en heldagsaktivitt och planerar jag skulle det vara målet men jag skulle också hålla i tankarna detta med resekostnader och annat för deltagarna. Det viktiga är ju att den som hippas eller sexas ska uppskatta det som händer och orka med hela dagen. Visst kan jag hålla med om att det går lite hajp i detta också som så mycket annat.
    Mm, men saken är ju oftast den också att den som planerar nog är den som är bäst kompis med objektet för firande. Dvs- alla kanske inte uppskattar heldag lika mkt. Jag tycker att det är viktigast att alla uppskattar det- vill inte att mina kompisar offrar sig och gör saker de inte vill för en sådan bagatellsak (sett från mitt perspektiv) för min skull.
  • J D
    Svanboet skrev 2009-07-02 14:00:41 följande:
    Man kan ju ansluta till delar av dagen om man nu inte vill vara med på heldagar... Det lämnar jag upp till mina vänner att avgöra och jag hoppas att hon som planerar godtar det och inte ställer krav på deltagarna.
    Vad bra att du känner så! Så skulle jag själv också känna om det skulle ha varit aktuellt för min del! Jag tror dock att vissa planerare kan vara lite mer rough...
Svar på tråden Dyr svensexa