Inlägg från: Miss Giggle |Visa alla inlägg
  • Miss Giggle

    Brudar i Skåne!

    Sockersmulan: Blev ingen. kan inte fatta att de inte säljer dem på vårt ICA. Där fick jag för att jag inte bor mitt i storstaden ahahah.

    Vi har inte satt datum ännu men det kommer sättas inom de närmsta veckorna. Vi ska ju kolla på ett ställe imrogon och gillar vi det kommer vi prel boka ett datum. Sen ska vi ju kolla in golfklubben ngn vecka senare och då bestämmer vi oss efter det tror jag.

    Har idag letar mönster som en galning, ska ni ha helvita klänningar eller med ngn färg på?
    Jag funderar på att ha en benvit med lite brodyr i vår accentfärg... jag vill ha lila sambon rött, så även det ligger på debattbordet! haahh =

  • Miss Giggle

    Jag kan tänka mig lite tidningar och sånt
    Vad vill du ha för dem isf?

  • Miss Giggle

    Sundance:det är ju ändå fina färger. är inne på att ha färg på min klänning och grått eller rött är ju fint. Får kankse kidnappa era färger.
    Sambon ville har svart och rött men se där satte jag ner foten på riktigt! Svart på ett bröllop passar sig itne i min värdl iaf!

    Ska till mlmö idag, få väl gå till centralen och titta efter tidning då

  • Miss Giggle

    Jag tänkte ha vit klänning med färgad spets upptil och sen har jag nog valt en modell med litet sprund på eller veck hur man nu ön ska säga, och där ska vara färg med

  • Miss Giggle

    Sockersmulan: Då är det Brides som vi letar efter härnäst då.

    Sundance: tror du inte man kan göra så som jag/vi tänkt med detta mönstret?
    www.sewingpatterns.com/subpage.php&brand=Vogue&model=2842vog

  • Miss Giggle

    Sundance. eh, jag ska lät tinte heller ha långärm. Kommer ju döööö av värmeslag isf!

  • Miss Giggle

    Hej tjejer!

    Då är man tillbaka från en trevlig liten semesser i Göteborg!
    Skulle åka karuseller på Liseberg men det var ju typ 1h kö till alla så det blev liksom aldrig av! Har däremot handlat massor på Freeport och Ullared. Hittade massor av saker som jag fyndade på! Dock inget bröllopsrelaterat, men man ska ju leva lite mellan nu och den stora dagen också!

    VI har nu tittat på Söderslätts bygdegård och den var väl ok. Han ryggade dock lite när vi sa att vi bara blir 35 pers för det var lite lite tyckte han men om vi ville fick vi vara där så klart. VI har prellat 28 aug nu.
    Ska kolla in golfklubben vi talat om också innan.

    Mamma och pappa ska köra med mig och lillan till MB Ateljé i Vinslöv på torsdag och titta på klänningar. Fast jag ska få min sydd så vill jag ju liksom titta på dem och se vad jag gillar och inte gillar. Så blir det ju en fin liten utflykt också!
    Ngn som varit där?!

    Kram

  • Miss Giggle

    Vi kommer också att fixa dricka i Tyskland.

    När det gäller tårta har vi en bagare i släkten som ska få ställa upp, har bara inte informerat honom ännu!

    Hår, ja jag vet inte riktigt ännu. jag har kort hår nu men det ska ju växa ut så jag kan ha ngn sorts uppsättning.
    Jag skulle nog föreslå att du pratar med din egen frisör som du har idag först. De känner ditt hår och kan nog säga vad som kan tänkas funka... Ja,sÅ kommer jag nog att göra.

    Make-up: finns ju ett par alternativ. Lutar åt att muta syrrans bästis om är utbildad dermatolog med utb inom makup att göra det. Annars kan jag tänka mig att göra den själv, men då ska jag nog göra en sån där sminkning på typ Face, Makeup store eller MAC först så man får lite instruktioner och tips.

    Blommor: ska min kompis så fixa. Är jättesuperduktig florist (som jag lätt kan rekommendera utan att göra reklam ) så jag betalar bara för blommorna poch inte för arbetet.

    När det gäller maten så vet jag inte riktigt hur vi ska göra ännu. Det beror nog på. eg föredrar jag buffé för då kan det dinnas ngt för alla men jag vet inte om det är ett alternativ.
    Det beror säker tpå vilket av ställena som vi väljer.

    Hur har ni beräknat dryck? Hur mkt per person dvs? Svårt att beräkna tycker jag...

    Har köpt min första bröllopstidning idag! Tjohoo!! Tack Coop i Burlöv som hade en! Allt om Brölopp blev det. Så nu har jag massor med inspiration!

    Tokisen: Bra förslag det där med H&R eleverna. Ska jag faktiskt överväga om det skulle bli så att vi ska anordna det själv.

    Ska ni ha efterrätt och tårta? Vi har diskuterat det fram och tillbaka. Känns som "kaka på kaka" så vi funderar på att servera typ tryffel/pralin till kaffet ist. Vad tycks? Eller ska man hoppa över "tilltugget" helt kanske?
    Gillar ju att baka så där är eg inte problemet men snarare är det ett tidsproblem om man ska göra det själv.

    Vad ska ni servera till välkomstdrinken? Just nu är vi inne på chokladdoppade jordgubbar och melon...

  • Miss Giggle

    Jag har boxat dig nu Sundance!

    Håller med om maten, hellre mycket än fint. Har iofs hört mkt bra om Gula längas buffé som kan köpas som catering. De ligger runt 150-160 kr/pers om jag inte har fel för mig och eg är det ett rätt ok pris i mitt tycke.

    Jag kan nog inte supporta med hår, men jag kan kolla vad syrrans kompis tar betalt för att fixa makeup om ni är intresserade.

  • Miss Giggle

    Scalp ligger på Stora Nygatan, mitt emot Cinderella nästan.
    Klippte mig där för länge sedan hos en superduktig tjej där, men så slutade hon så jag bytte.
    Numera klipper jag mig hos mammas frisörska som heter Mirri. Hon är från ngt av områdena i Jugoslavien och är jätteduktig på uppsättningar. Hon har dock funderat på att sluta sa mamma igår, typ nästa sommar. Så förhoppningsvis inte innan mitt bröllop då!

    Kollar upp det där till dig Sundance och återkommer!

    kram på er alla!

Svar på tråden Brudar i Skåne!