Inlägg från: Sundance |Visa alla inlägg
  • Sundance

    Brudar i Skåne!

    Åh, vad härligt! Grattis! Ha ett par underbara dagar och vila och njut nu!

    Ja, jag vet. Fattar inte hur de kan lägga så mycke pengar på sina klänningar! Min budget ligger på 6000 men jag gör vad jag kan för att hitta ännu billigare. Har ju fastnat för några Maggie Sottero-modeller men det får nog bli en kopia från Landy Bridal

    Det sjuka är att över 40% av vår budget går till lokalhyra, mat och dryck. Så där är tyvärr inget utrymme för bröllopsresa ännu.

  • Sundance

    september

    oktober

    november

    december

    2010 januari

    februari

    mars

    april

    maj

    juni

    juli
    sockersmulan 17/7

    augusti
    Sundance 14/8

    september

    oktober

    november

    december

  • Sundance

    Jag kom på en superkul grej igår. Tanken är ju att först ska min m2b och hans 4 marskalker komma gående över slottsbacken i sina snygga kläder, och så ska solen skina så att alla kan ha solglasögon och se ut som 5 st James Bond . Men vi har inte kommit på vilken musik de ska ha när de kommer gående. Men igår kom jag på det! MFF-hymnen. Alla som hålle på Malmö FF vet vilken jag menar. Introt där med trummorna är rätt coolt. Vad tror ni? Vi vill ju inte ha för mycket skämtinslag i vårt bröllop. Det ska va roligt men seriöst. Men detta känns som en kul grej då många i hans släkt och hans vänner håller på MFF.

  • Sundance

    Va kul att ni tror det kan bli bra! Funderar till och med på att be min morfar själv trumma introt. Han har varit trumslagare så länge min mamma kan minnas . Frågan är... Tycker ni man ska ha med texten eller köra instrumentalt? Ikväll kommer en av mina tärnor hit och ska stanna över helgen. Ska bli supermysigt. Hoppas hon frågar om bröllopet. Jag har en lite regel som säger att jag inte ska prata bröllop hela tiden. Bara om folk frågar...

  • Sundance

    Nej, nån strippa får han inte, det ska jag se till . Han kan få en fin cigarr istället

    I fredags hade även vi vår ett år kvar dag. Nu är planeringen igång på allvar! Vilken fotograf av dessa kan ni rekommendera? MWPD, Jenny Sandberg, Photomedia, Lina Roos, Camilla Gewing Stålhane? Har ni hört något om dessa?

    När man ska ha två efternamn (jag tar hans och behåller mitt eget också) hur skriver man det då?

    .... Lindgren Paulsson eller .... Lindgren-Paulsson?

  • Sundance

    Ja, det här med fotograf är inte helt lätt. Jag är väldigt kluven. På ett sätt så känner jag och m2b att fotograferingen är något av det viktigaste under dagen och ändå vill vi inte lägga hur mycket som helst på det.

  • Sundance

    Menar du Marie som har det där MWPD?
    Miss Giggle skrev 2009-08-17 13:14:48 följande:


    Jag känner till Jenny genom vår gemensamma hobby och kan säga att hon är superduktig och väldigt professionell. Vi är inne på att boka henne. Tur vi inte har samma dag då eftersom hon ligger tills om val! Annars diskuterar vi även fotograf marie som är i svedala, hon tar också fina bilder tycker vi.
  • Sundance
    kullaberg skrev 2009-08-17 13:28:10 följande:
    Känner igen det där resonemanget Vi valde dock tillslut att fråga m2b's syster, som är väldigt duktig på att fota. På så sätt får hon vara med oss under hela dagen men vi behöver inte lägga lika mycket pengar som på en "riktig" fotograf. Sen kan jag själv photoshop och kan redigera bilderna efter hand om det behövs. Vi ville gärna ge svägerskan ett extra uppdrag men eftersom vi redan har tärna och toastmaster fanns inte så mycket kvar att välja på. Sen kanske hon tycker det är jobbigt om hon måste springa runt och fota hela tiden, men det tror jag inte, jag tror som sagt bara att hon ser det som ett specialuppdrag. Och självklart kommer vi ge henne en present för att hon har ställt upp för oss. Så vi hoppas denna lösningen blev till den bästa för oss alla
    Ja, vi gör också så. Min svägerska får hänga med grabbarna under förberedelserna och fota dem. Frågan är om hon behöver nån present för hon får ju titta på på halvnakna, snygga killar hela dagen. Fast iofs är en av dem hennes bror så hon kanske inte ser det på samma sätt som jag .

    Sedan har jag en yngre moster som också har en fin kamera och är duktig så hon kommer hänga med oss under dagen och fota oss tjejer. Sedan tar vi in en riktig fotgraf under vigseln, gratulationsskålen och en halvtimmes mer regisserad fotografering.
  • Sundance

    Är det någon skåne-brud här som kommer att ha långväga gäster? Jag håller på att kika efter hotell och vandrarhem. Vi har funderat lite fram och tillbaka var vi ska lägga alla gäster. Först var jag inne på att boka in dem på ett ställe men nu funderar jag på att helt enkelt skicka med 250:-/pers så får de själva boka hur dyrt/billigt boende de vill. Vad tror ni om det?

Svar på tråden Brudar i Skåne!